Juniorki starsze :P

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 07 marca 2006, 22:13

A moze przestaniemy gadac jak bedzie... i poczekamy do meczu... zagramy i potem sie przekonamy...
Wtedy na pewo bedziemy mogli podyskutowac co i jak... ?? Hmmm...
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 08 marca 2006, 09:05

masz racje
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
kosz
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: kosz » 08 marca 2006, 19:21

Do operatorki Oli #9: Informacje z którego jesteś rocznika potrzebne mi były do uzupełnienia danych. Wiesz, werbuje zawodniczki do drużyny gwiazd;) Żartuje oczywiście, ale nie umniejsza to w żaden sposób faktu, że podobało mi się jak zagrałaś na turnieju półfinałowym w Nowym Sączu. A zwykła ciekawość skłoniła mnie by zapytać ile masz lat. Jeszcze jakieś pytania?:> Pozdrawiam
"Z każdej przeszkody uczyń swą szansę"

Awatar użytkownika
Ola#9
Amator

Postautor: Ola#9 » 08 marca 2006, 22:15

Hehe a juz myslalam, ze z tym meczem gwiazd to prawda ;) ahhh
nie no spoko takie pufne dane, wiec chcialam wiedziec do czego byly potrzebne. Ale przeciez ja wygladam na 87 :P to powinno byc wiadomo (albo `90 :P hehe kazdy wie o co chodzi, albo moze nie kazdy :P )
pozdrawiam aa i dzieki za komplement :)
Ostatnio zmieniony 08 marca 2006, 22:43 przez Ola#9, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 08 marca 2006, 22:25

No prosze zapowiada sie ze niedośc ze dobre koszykarki przyjeżdzaja na finał, to jeszcze piekne dziewczyny, chyba coraz bardziej sie nie moge doczekac
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
kosz
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: kosz » 09 marca 2006, 10:06

Szczerze powiedziawszy to wyglądasz na zawodniczkę z rocznika 89':) Kurcze ale to mi wygląda na następny komplement;)Dobra już koniec z nimi, bo popadniesz w samozachwyt;) A jeśli chodzi o mecz Gwiazd to można jeszcze podyskutować:) Jeżeli jesteś z rocznika 87' to znaczy, że masz na karku maturę?:> <- witaj w klubie:)
"Z każdej przeszkody uczyń swą szansę"

Awatar użytkownika
Ola#9
Amator

Postautor: Ola#9 » 09 marca 2006, 19:47

O meczu juz nie ma co dyskutowac, bo my jestesmy od grania a nie od gadania wiec wiecej o meczu z Gorzowem dopiero w srode 15 marca po godz 18 (jesli ktos napisze,bo my raczej bedziemy odciete tam od internetu:P ).
Nooo niestety matura juz niedlugo <blee> :P
Nie wpadne w samozachwyt spokojnie :P ale `89 to jeszcze nie jest tak zle hehe postarzalam sie o rok. :P

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 14 marca 2006, 13:54

Zycze wszystkim powodzenia... :twisted: :twisted: :twisted:

Ajjj...
NMPBZOsankami i N69 lalala :D:D:D
________Obrazek

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 14 marca 2006, 19:11

Postaram sie jutro wieczorem wrzucic w Aktualnościach wszystkie wyniki meczów
Obrazek

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 18 marca 2006, 22:53

Jesteście najsymapatyczniej wyglądajacym zespołem w całym turnieju...gratuluje 5 miejsca
Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 18 marca 2006, 22:58

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:) ;)

Awatar użytkownika
Ola#9
Amator

Postautor: Ola#9 » 20 marca 2006, 21:11

Na poczatku dzieki Talar za spoko zdjecia :) profesjonalne jak zawsze ,aaaa no i Kosmi 2ko Talara (o czym dowiedzialam sie w niedziele) dzieki za sprzecior i dlatego dla was pozdrowienia.
Oczywiscie szczegolne pozdrawienia dla kibicow Olimpii ( zwlaszcza Seby,z ktorym ciekawie sie rozmawialo na meczu Stalowki ;) hehe ), ktorzy wspierali nas jakby byli ze Zgorzelca ,dzieki wielkie :)

Awatar użytkownika
Ola#9
Amator

Postautor: Ola#9 » 20 marca 2006, 21:34

A teraz podsumowanie do finalow.
Tak czytalam w temacie juniorek starszych o tym ,ze zarzuca sie Gdyni, ze sie podlozyla, ze nie potraktowala meczu powaznie, ze zawiodla.
Ja tak nie uwazam.Nie posadzalabym o to nikogo, nie majac pewnych dowodow, ze moze oddac mecz.
Moze jestem naiwna i oceniam te sytuacje przez moj pryzmat i wiem ze ja tak nie moglabym postapic,bo to jest wbrew jakimkolwiek zasadom.
Tego dnia Gorzow byl po prostu lepszy i zasluzyl sobie na wygrana. Na prawde zagraly dobrze i wywalczyly awans dzieki sobie.
Nam sie to nie udalo, zadecydowal pierwszy mecz turnieju- przegrany 3ma punktami. Moze gdyby byl inny uklad gier, moze gdyby Gdynia zagrala z nami tak jak z Gorzowem teraz cieszylibysmy sie z medalu....mozliwosci do "gdybania" jest wiele,a zaczynaja sie juz od polfinalow,ale to nic juz nie da.
Gratulacje dla medalistow: dla Olimpii, Gorzowa i Stalowej Woli.
Teraz Osa powalczy w juniorkach oby z lepszym skutkiem niz w juniorkach starszych. Trzymam kciuki :) i czekam na medal
No i sezon zakonczony....troche za szybko:P

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 20 marca 2006, 22:39

Ajjj wlasnie wlasnie wlasnie... Dolar fotki ujda... :p hihihi nie no zartuje :D fajne ;) Zolnierz tez szalal z aparatem Kosmi :D hehehe
Wielkie dzieeeeki za naprawde goracy doping... :D (Trzynastka rece... Pazdzioszku rzucaj :P:P:P hihihi :D) super... :D
Pozdrowienia dla waszej ekipy :D lalala :D

A jezeli chodzi o Gdynie... to powiem ze z nami zagrala najlepsze spotkanie...
(qrde akurat z nami musiala... :P) hehehe... ale tak szczerze... wg mnie pozniej z meczu na mecz grala coraz gorzej...

Zabraklo w tych finalach nam przede wszytskim szczescia... no i wyrownanych kwart... (te pechowe 3... :|)
Ajjj Moja 2-jka ma racje... gdybac to sobie mozemy... ehhh ale szkoda... naprawde szkoda ze nie udalo nam sie wejsc do 4... :| bo juz w takim skladzie wiecej nie zagramy... leeee... :|

5 miejsce... hehehe jezeli za 4 byla miedz to moze za 5 mogliby nam dac czekoladowe medale... na oslode... hihihi :P

A jezeli juz koniec sezonu juniorek starszych to chcialabym podziekowac... naszemu trenerowi Coachowi Auczowi :D sezon byl dobry naprawde dobry... ale szkoda ze nie ma jednak tego medalu... ale praca nie poszla na marne... jeszcze sezon (dla rocznika 88 i mlodszego) sie nie skonczyl... i czekaja nas kolejne mistrzostwa :D wiec medal bedzie ;) ja juz sie o to postaram... :D ale wiem... ta gorycz po juniorkach starszych jest i bedzie... :| no ale czasu juz nie cofniemy...
Szczescie!! Gdzie ono bylo gdy je potrzebowalismy :P
ajjj ale Coachu wielkie dzieki...wkoncu znalazlam sie w kadrze :D Zoltek stala sie nasza podkoszowa... :D Fiucia zrobila meeega postepy :) Moja 2-jka... hmmm mysle ze jest gotowa aby zaczac kariere w innym klubie... (oczywiscie nigdy juz nie bedzie miala takiej pary jak ja :P:P:P hihihi chociaz... moooozeee... sie spotkamy... :P hihihi) ajjj szkoda ze tracimy Kame... chociaz tak szczerze wg mnie juz ja stracilismy... :| ehhh reszta dziewczyn moze czuc sie troche pokrzywdzona... ale w juniorkach sobie odbija :D hehehe
Dzieki dziewczyny!! Kocham was :D no i jeszcze raz dzieki Coachu :D szacunek :D
________Obrazek

Awatar użytkownika
kosmi4
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: kosmi4 » 20 marca 2006, 23:10

Ola#9 pisze:Na poczatku dzieki Talar za spoko zdjecia :) profesjonalne jak zawsze ,aaaa no i Kosmi 2ko Talara (o czym dowiedzialam sie w niedziele) dzieki za sprzecior i dlatego dla was pozdrowienia.

no luz, w sumie to glowne podziekowania dla Talara i Zolnierza ze biegali z tym sprzetem.
Prosiaczek to swinia ) :D

Wróć do „Inne kluby”