Juniorki starsze :P
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Do operatorki Oli #9: Informacje z którego jesteś rocznika potrzebne mi były do uzupełnienia danych. Wiesz, werbuje zawodniczki do drużyny gwiazd;) Żartuje oczywiście, ale nie umniejsza to w żaden sposób faktu, że podobało mi się jak zagrałaś na turnieju półfinałowym w Nowym Sączu. A zwykła ciekawość skłoniła mnie by zapytać ile masz lat. Jeszcze jakieś pytania?:> Pozdrawiam
"Z każdej przeszkody uczyń swą szansę"
Hehe a juz myslalam, ze z tym meczem gwiazd to prawda
ahhh
nie no spoko takie pufne dane, wiec chcialam wiedziec do czego byly potrzebne. Ale przeciez ja wygladam na 87
to powinno byc wiadomo (albo `90
hehe kazdy wie o co chodzi, albo moze nie kazdy
)
pozdrawiam aa i dzieki za komplement
nie no spoko takie pufne dane, wiec chcialam wiedziec do czego byly potrzebne. Ale przeciez ja wygladam na 87
pozdrawiam aa i dzieki za komplement
Ostatnio zmieniony 08 marca 2006, 22:43 przez Ola#9, łącznie zmieniany 1 raz.
Szczerze powiedziawszy to wyglądasz na zawodniczkę z rocznika 89':) Kurcze ale to mi wygląda na następny komplement;)Dobra już koniec z nimi, bo popadniesz w samozachwyt;) A jeśli chodzi o mecz Gwiazd to można jeszcze podyskutować:) Jeżeli jesteś z rocznika 87' to znaczy, że masz na karku maturę?:> <- witaj w klubie:)
"Z każdej przeszkody uczyń swą szansę"
O meczu juz nie ma co dyskutowac, bo my jestesmy od grania a nie od gadania wiec wiecej o meczu z Gorzowem dopiero w srode 15 marca po godz 18 (jesli ktos napisze,bo my raczej bedziemy odciete tam od internetu:P ).
Nooo niestety matura juz niedlugo <blee>
Nie wpadne w samozachwyt spokojnie
ale `89 to jeszcze nie jest tak zle hehe postarzalam sie o rok. 
Nooo niestety matura juz niedlugo <blee>
Nie wpadne w samozachwyt spokojnie
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Na poczatku dzieki Talar za spoko zdjecia
profesjonalne jak zawsze ,aaaa no i Kosmi 2ko Talara (o czym dowiedzialam sie w niedziele) dzieki za sprzecior i dlatego dla was pozdrowienia.
Oczywiscie szczegolne pozdrawienia dla kibicow Olimpii ( zwlaszcza Seby,z ktorym ciekawie sie rozmawialo na meczu Stalowki
hehe ), ktorzy wspierali nas jakby byli ze Zgorzelca ,dzieki wielkie 
Oczywiscie szczegolne pozdrawienia dla kibicow Olimpii ( zwlaszcza Seby,z ktorym ciekawie sie rozmawialo na meczu Stalowki
A teraz podsumowanie do finalow.
Tak czytalam w temacie juniorek starszych o tym ,ze zarzuca sie Gdyni, ze sie podlozyla, ze nie potraktowala meczu powaznie, ze zawiodla.
Ja tak nie uwazam.Nie posadzalabym o to nikogo, nie majac pewnych dowodow, ze moze oddac mecz.
Moze jestem naiwna i oceniam te sytuacje przez moj pryzmat i wiem ze ja tak nie moglabym postapic,bo to jest wbrew jakimkolwiek zasadom.
Tego dnia Gorzow byl po prostu lepszy i zasluzyl sobie na wygrana. Na prawde zagraly dobrze i wywalczyly awans dzieki sobie.
Nam sie to nie udalo, zadecydowal pierwszy mecz turnieju- przegrany 3ma punktami. Moze gdyby byl inny uklad gier, moze gdyby Gdynia zagrala z nami tak jak z Gorzowem teraz cieszylibysmy sie z medalu....mozliwosci do "gdybania" jest wiele,a zaczynaja sie juz od polfinalow,ale to nic juz nie da.
Gratulacje dla medalistow: dla Olimpii, Gorzowa i Stalowej Woli.
Teraz Osa powalczy w juniorkach oby z lepszym skutkiem niz w juniorkach starszych. Trzymam kciuki
i czekam na medal
No i sezon zakonczony....troche za szybko:P
Tak czytalam w temacie juniorek starszych o tym ,ze zarzuca sie Gdyni, ze sie podlozyla, ze nie potraktowala meczu powaznie, ze zawiodla.
Ja tak nie uwazam.Nie posadzalabym o to nikogo, nie majac pewnych dowodow, ze moze oddac mecz.
Moze jestem naiwna i oceniam te sytuacje przez moj pryzmat i wiem ze ja tak nie moglabym postapic,bo to jest wbrew jakimkolwiek zasadom.
Tego dnia Gorzow byl po prostu lepszy i zasluzyl sobie na wygrana. Na prawde zagraly dobrze i wywalczyly awans dzieki sobie.
Nam sie to nie udalo, zadecydowal pierwszy mecz turnieju- przegrany 3ma punktami. Moze gdyby byl inny uklad gier, moze gdyby Gdynia zagrala z nami tak jak z Gorzowem teraz cieszylibysmy sie z medalu....mozliwosci do "gdybania" jest wiele,a zaczynaja sie juz od polfinalow,ale to nic juz nie da.
Gratulacje dla medalistow: dla Olimpii, Gorzowa i Stalowej Woli.
Teraz Osa powalczy w juniorkach oby z lepszym skutkiem niz w juniorkach starszych. Trzymam kciuki
No i sezon zakonczony....troche za szybko:P
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ajjj wlasnie wlasnie wlasnie... Dolar fotki ujda... :p hihihi nie no zartuje
fajne
Zolnierz tez szalal z aparatem Kosmi
hehehe
Wielkie dzieeeeki za naprawde goracy doping...
(Trzynastka rece... Pazdzioszku rzucaj
:P:P hihihi
) super...
Pozdrowienia dla waszej ekipy
lalala
A jezeli chodzi o Gdynie... to powiem ze z nami zagrala najlepsze spotkanie...
(qrde akurat z nami musiala...
) hehehe... ale tak szczerze... wg mnie pozniej z meczu na mecz grala coraz gorzej...
Zabraklo w tych finalach nam przede wszytskim szczescia... no i wyrownanych kwart... (te pechowe 3...
)
Ajjj Moja 2-jka ma racje... gdybac to sobie mozemy... ehhh ale szkoda... naprawde szkoda ze nie udalo nam sie wejsc do 4...
bo juz w takim skladzie wiecej nie zagramy... leeee...
5 miejsce... hehehe jezeli za 4 byla miedz to moze za 5 mogliby nam dac czekoladowe medale... na oslode... hihihi
A jezeli juz koniec sezonu juniorek starszych to chcialabym podziekowac... naszemu trenerowi Coachowi Auczowi
sezon byl dobry naprawde dobry... ale szkoda ze nie ma jednak tego medalu... ale praca nie poszla na marne... jeszcze sezon (dla rocznika 88 i mlodszego) sie nie skonczyl... i czekaja nas kolejne mistrzostwa
wiec medal bedzie
ja juz sie o to postaram...
ale wiem... ta gorycz po juniorkach starszych jest i bedzie...
no ale czasu juz nie cofniemy...
Szczescie!! Gdzie ono bylo gdy je potrzebowalismy
ajjj ale Coachu wielkie dzieki...wkoncu znalazlam sie w kadrze
Zoltek stala sie nasza podkoszowa...
Fiucia zrobila meeega postepy
Moja 2-jka... hmmm mysle ze jest gotowa aby zaczac kariere w innym klubie... (oczywiscie nigdy juz nie bedzie miala takiej pary jak ja
:P:P hihihi chociaz... moooozeee... sie spotkamy...
hihihi) ajjj szkoda ze tracimy Kame... chociaz tak szczerze wg mnie juz ja stracilismy...
ehhh reszta dziewczyn moze czuc sie troche pokrzywdzona... ale w juniorkach sobie odbija
hehehe
Dzieki dziewczyny!! Kocham was
no i jeszcze raz dzieki Coachu
szacunek 
Wielkie dzieeeeki za naprawde goracy doping...
Pozdrowienia dla waszej ekipy
A jezeli chodzi o Gdynie... to powiem ze z nami zagrala najlepsze spotkanie...
(qrde akurat z nami musiala...
Zabraklo w tych finalach nam przede wszytskim szczescia... no i wyrownanych kwart... (te pechowe 3...
Ajjj Moja 2-jka ma racje... gdybac to sobie mozemy... ehhh ale szkoda... naprawde szkoda ze nie udalo nam sie wejsc do 4...
5 miejsce... hehehe jezeli za 4 byla miedz to moze za 5 mogliby nam dac czekoladowe medale... na oslode... hihihi
A jezeli juz koniec sezonu juniorek starszych to chcialabym podziekowac... naszemu trenerowi Coachowi Auczowi
Szczescie!! Gdzie ono bylo gdy je potrzebowalismy
ajjj ale Coachu wielkie dzieki...wkoncu znalazlam sie w kadrze
Dzieki dziewczyny!! Kocham was
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

bedziemy in touch

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
Ola#9 pisze:Na poczatku dzieki Talar za spoko zdjeciaprofesjonalne jak zawsze ,aaaa no i Kosmi 2ko Talara (o czym dowiedzialam sie w niedziele) dzieki za sprzecior i dlatego dla was pozdrowienia.
no luz, w sumie to glowne podziekowania dla Talara i Zolnierza ze biegali z tym sprzetem.
Prosiaczek to swinia )