Mikey pisze:A ja gdzie mogę usiąść?Edzia pisze:Aaaa... nie możesz usiąść na sektorze A? Nikt Cię nie wyrzuci. Jak mnie nie wyrzucili, to Ciebie tym bardziej
Mikey zapraszamy do nas
Moderator: Moderatorzy
Kowalik pisze:Spokojnie. Póki co to jeszcze nie odpadliśmy. A że gramy kaszane to juz inna sprawa
franek pisze:Kowalik pisze:Spokojnie. Póki co to jeszcze nie odpadliśmy. A że gramy kaszane to juz inna sprawa
Witam... pozwole sobie w pierwszym poście nie zgodzić się z przedmowca... jka na mój laicki gust to wczoraj dziewczyny rozegrały naprawdę bardzo dobry i zacięty mecz, a że zagrały ciut gorzej niż nasz doping to przegrały... ale napewno to nie była kaszana...
BTW. kogo jak kogo ale AZS to powinniśmy roznieść jak w pierwszym meczu![]()
Pozdro !!
Kowalik wrote: pisze:Dobrze zagraliśmy tylko pierwszą kwartę i gdyby ten poziom pozostał to skończyłoby się +20
franek pisze:Edzia pisze:Pytam zatem, co jest z obroną? Przecież tym szczycił się zespół, trener.
To ja może napiszę tak, korzystając zmyśli dwojga przedmówców:
obrona była jak kaszana
Ziomek pisze:Dzisiaj Rano Na Meczu Juniorek Zamieniliśmy Zdanie Z Panami Leszkiem Marcem I Tomaszem Herktem I W Stosunku Do Środowego Meczu Byli Bardzo Pozytywnie Nastawieni I Stwierdzili, Że Jeżeli Będzie Głośny Doping To Wszystko Będzie W Porządku I Wynik Będzie Korzystny, Więc Wszystko Przed Nami
Pani Beata Krupska Tyszkiewicz Będzie Już Mogła Zagrać, Więc Nie Będzie Takiego Obciążenia Psychicznego Na Pani Sylwii, Wlaźlak Więc Powinniśmy Wygrać

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości