Mecz z Poznaniem

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 19 marca 2006, 19:07

Mikey pisze:
Edzia pisze:Aaaa... nie możesz usiąść na sektorze A? Nikt Cię nie wyrzuci. Jak mnie nie wyrzucili, to Ciebie tym bardziej :wink:
A ja gdzie mogę usiąść? :D

Mikey zapraszamy do nas :P . Nikt Ci krzywdy nie zrobi :lol: :lol: :lol:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 19 marca 2006, 19:51

No siadaj gdzie chcesz. Każdy tak robi przecież :P.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
franek
Nowy na forum

Postautor: franek » 19 marca 2006, 19:54

Kowalik pisze:Spokojnie. Póki co to jeszcze nie odpadliśmy. A że gramy kaszane to juz inna sprawa

Witam... pozwole sobie w pierwszym poście nie zgodzić się z przedmowca :) ... jka na mój laicki gust to wczoraj dziewczyny rozegrały naprawdę bardzo dobry i zacięty mecz, a że zagrały ciut gorzej niż nasz doping to przegrały... ale napewno to nie była kaszana...

BTW. kogo jak kogo ale AZS to powinniśmy roznieść jak w pierwszym meczu :evil:

PS. Pozdrawiam wszystkich (tych znanych i nieznanych) forumowiczów :wink: ...

Pozdro !!
Mieć rację to niewiele, nawet stary nieczynny zegar dwa razy na dobę ma rację...

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 19 marca 2006, 20:00

franek pisze:
Kowalik pisze:Spokojnie. Póki co to jeszcze nie odpadliśmy. A że gramy kaszane to juz inna sprawa

Witam... pozwole sobie w pierwszym poście nie zgodzić się z przedmowca :) ... jka na mój laicki gust to wczoraj dziewczyny rozegrały naprawdę bardzo dobry i zacięty mecz, a że zagrały ciut gorzej niż nasz doping to przegrały... ale napewno to nie była kaszana...

BTW. kogo jak kogo ale AZS to powinniśmy roznieść jak w pierwszym meczu :evil:

Pozdro !!

Mecz faktycznie był zacięty ale wynikało to z tego, że graliśmy właśnie kaszane :twisted: . Dobrze zagraliśmy tylko pierwszą kwartę i gdyby ten poziom pozostał to skończyłoby się +20

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 19 marca 2006, 20:02

No właśnie !! Ja tesh odniosłam wrażenie (o czym napisałam w odpowiednim wątku w 'aktualnościach'), że nasze grały dobrze. Może nie jakoś superrewelacyjnie jak np w I meczu, czy w meczach z AZS w I rundzie. Ale kurdę, no !! Nie grały takiej kaszany jak tydzień temu w Pabach !! Naprawdę walczyły, starały się, dawały z siebie wszystko, a przynajmniej bardzo dużo. I co? I guzik. To było za mało. A żeby było "śmieszniej", to poznanianki tylko momentami zachwycały naprawdę dobrym basketem. Reszta to szczęście i nasze prostackie błędy w obronie. Obrona - właśnie. Tym się szczyciliśmy. A wczoraj nawrzucały nam 83 pkt !! 83 !! Kiedy ostatnio dość przeciętny zespół tyle nas skasował ?? Kurdę, nawet z Wisłą u nioch straciliśmy 73 kosze, u siebie z nimi 72; z Lotosem w Gdyni było 70 w plecy. Pytam zatem, co jest z obroną? Przecież tym szczycił się zespół, trener.
"Oto jest miłość.

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 19 marca 2006, 20:05

To fakt. Nie pamietam żeby ktos nam tyle nawrzucał. I w ostatniej kwarcie aż 29 :!: :!: :!: Masakra po prostu

Awatar użytkownika
franek
Nowy na forum

Postautor: franek » 19 marca 2006, 20:07

Kowalik wrote: pisze:Dobrze zagraliśmy tylko pierwszą kwartę i gdyby ten poziom pozostał to skończyłoby się +20

Co do tego to chyba wszyscy nie mają wątpliwości... Zadanie trenera znaleźć do środy powód :!: bo o ile w niedzielnym meczu miały fatalną skuteczność o tyle teraz już chyba było lepiej i imho tym razem to nie jedyny powód porażki...
Mieć rację to niewiele, nawet stary nieczynny zegar dwa razy na dobę ma rację...

Awatar użytkownika
franek
Nowy na forum

Postautor: franek » 19 marca 2006, 20:11

Edzia pisze:Pytam zatem, co jest z obroną? Przecież tym szczycił się zespół, trener.

To ja może napiszę tak, korzystając zmyśli dwojga przedmówców:

obrona była jak kaszana :?

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 19 marca 2006, 20:15

franek pisze:
Edzia pisze:Pytam zatem, co jest z obroną? Przecież tym szczycił się zespół, trener.

To ja może napiszę tak, korzystając zmyśli dwojga przedmówców:

obrona była jak kaszana :?

Nie dość, że papuga to jeszcze bardzo ordżinalna i wylewna :lol: :P.
"Oto jest miłość.

Gość

Postautor: Gość » 19 marca 2006, 20:37

Nie warto łamać serc...
Warto przyjść w środe i dopingować :!:

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 19 marca 2006, 21:37

Dzisiaj Rano Na Meczu Juniorek Zamieniliśmy Zdanie Z Panami Leszkiem Marcem I Tomaszem Herktem I W Stosunku Do Środowego Meczu Byli Bardzo Pozytywnie Nastawieni I Stwierdzili, Że Jeżeli Będzie Głośny Doping To Wszystko Będzie W Porządku I Wynik Będzie Korzystny, Więc Wszystko Przed Nami

Pani Beata Krupska Tyszkiewicz Będzie Już Mogła Zagrać, Więc Nie Będzie Takiego Obciążenia Psychicznego Na Pani Sylwii, Wlaźlak Więc Powinniśmy Wygrać
:D
:D W Moim Życiu Liczy Się Tak Naprawdę Tylko Pabianicki Klub Koszykówki Kobiet. MRKS Jest Całym Moim Życiem, Od Kiedy Straciłem Ciebie Kochanie :D

Gość

Postautor: Gość » 19 marca 2006, 21:53

No trzeba przyjść i zrobić dobry doping.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 19 marca 2006, 21:54

Ziomek pisze:Dzisiaj Rano Na Meczu Juniorek Zamieniliśmy Zdanie Z Panami Leszkiem Marcem I Tomaszem Herktem I W Stosunku Do Środowego Meczu Byli Bardzo Pozytywnie Nastawieni I Stwierdzili, Że Jeżeli Będzie Głośny Doping To Wszystko Będzie W Porządku I Wynik Będzie Korzystny, Więc Wszystko Przed Nami

Pani Beata Krupska Tyszkiewicz Będzie Już Mogła Zagrać, Więc Nie Będzie Takiego Obciążenia Psychicznego Na Pani Sylwii, Wlaźlak Więc Powinniśmy Wygrać
:D
:D Nie No Skoro Pan Herkt Powiedział Że Jak Będzie Dobry Doping To Wygracie To Wygracie (jezu jak cieżko tak pisać :wink: )
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 19 marca 2006, 21:57

A Czy Przypadkiem Pan Herkt Lub Pan Marzec Nie Mówili Ci Co To Będzie Jak Doping Będzie Słaby Albo Średni :?: :?: :?: (faktycznie ciężko się tak pisze :lol: :lol: :lol: :wink: )
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 19 marca 2006, 22:00

To Zróbcie Doping Tak Dobry By Zawodniczki Wygrały +20 Bo Mi Tak Zatypowałem 8)

Tak Się Pisze Cięzko.

aLe TaK jEsZcZe GoRzEj :wink:
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Wróć do „Archiwum”