Pytanie
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: Pytanie
No jesli Maras i spółka postarają sie o laptopa to myślę ze byłoby to możliwe, ale nie przypominam sobie jak dotąd relacji online z Poznania.Anonymous pisze:Czy będzie transmisja z meczu AZS - POLFA NA FORUM

Mikey jesteś trochę nieobiektywny
Co prawda na to, że Maras i niektórzy jego koledzy, zrobią coś pozytywnego dla ogółu Forumowiczów raczej liczyć nie możesz, ale jednak z dwóch poprzednich meczy w Arenie relacje były przeprowadzane! Dzięki uprzejmości Burego (Pozdro!) co jakiś czas podawałem wynik i przebieg zmagań. Niestety dziś nasz kolega nie przebywa w Poznaniu i sam będzie czekać na wieści. Co do relacji zaś - nie mam pojęcia
Ponoć Kowalik miał się pojawić w sali... może coś od niego się dowiemy. Ja niedługo i tak sam mykam trochę pograć, więc o wysokości wygranej Polfy dowiem się pewnie w nocy 
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Mikey pisze:(...) sczerze mówiąc pomyślałem ze Ty siedząc przy radyjku cos byś zapodał. (...)
Tak szczerze, to poznańskie radia interesują się wynikami AZSu jeszcze mniej ode mnie. Pewnie końcowy wynik podany zostanie dopiero we wiadomościach koło 19. Ja zaraz zresztą mykam, tak jak pisałem ...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”