Pytanie

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Gość

Pytanie

Postautor: Gość » 19 listopada 2004, 16:08

Czy będzie transmisja z meczu AZS - POLFA NA FORUM

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Re: Pytanie

Postautor: Mikey » 19 listopada 2004, 16:37

Anonymous pisze:Czy będzie transmisja z meczu AZS - POLFA NA FORUM
No jesli Maras i spółka postarają sie o laptopa to myślę ze byłoby to możliwe, ale nie przypominam sobie jak dotąd relacji online z Poznania.
Obrazek
Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 19 listopada 2004, 16:51

Mikey jesteś trochę nieobiektywny ;) Co prawda na to, że Maras i niektórzy jego koledzy, zrobią coś pozytywnego dla ogółu Forumowiczów raczej liczyć nie możesz, ale jednak z dwóch poprzednich meczy w Arenie relacje były przeprowadzane! Dzięki uprzejmości Burego (Pozdro!) co jakiś czas podawałem wynik i przebieg zmagań. Niestety dziś nasz kolega nie przebywa w Poznaniu i sam będzie czekać na wieści. Co do relacji zaś - nie mam pojęcia :( Ponoć Kowalik miał się pojawić w sali... może coś od niego się dowiemy. Ja niedługo i tak sam mykam trochę pograć, więc o wysokości wygranej Polfy dowiem się pewnie w nocy ;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 19 listopada 2004, 17:28

A To przepraszam kolegę Burego, sczerze mówiąc pomyślałem ze Ty siedząc przy radyjku cos byś zapodał. Co do Kowalika to ponoć zawrócili z trasy z powodu warunków atmosferycznych.
Obrazek

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 19 listopada 2004, 17:31

Mikey pisze:(...) sczerze mówiąc pomyślałem ze Ty siedząc przy radyjku cos byś zapodał. (...)

Tak szczerze, to poznańskie radia interesują się wynikami AZSu jeszcze mniej ode mnie. Pewnie końcowy wynik podany zostanie dopiero we wiadomościach koło 19. Ja zaraz zresztą mykam, tak jak pisałem ...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 20 listopada 2004, 10:37

Ponawiam pytanie w tym wątku.

Kto z forumowiczów będzie dziś w czasie meczy przy kompie. Prosze o kontakt na priva i podanie nr.tel - będę wysyłał relacje.

Pozdro

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”