Juniorki starsze
Moderator: Moderatorzy
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Z tego co wiem to organizator nie musi na wszystkich stronach forach itp. Podawać wyników. Wyniki jednak na bieżąco pojawiały sie na stronie organizatora, a po za tym dzieki uprzejmości RÓZNYCH uzytkowników forum, także na naszym forum
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-
Aka
Po godzinie 20 lub 21 można się wszystkiego dowiedzieć od zaprzyjażnionych foromowiczów. A wasze forum jest mi znane lecz mocno opóżnione w aktualizacji. Proponuję zamiast się napinać na drugi raz przy organizacji tak ważnej imprezy aktualizować na bieżąco. Trwają ćwierćfinały kadetek proszę sprawdzić na forach lub stronach internetowych organizatorów jakie są wyniki

Aka pisze:Seba odpowiadam Tobie tutaj bo przyblokowałeś mnie w aktualnościach. To nie prowokacja chciałem zwrócić uwagę , że budżet klubów drugiego sortu są naprawdę 2 lub 3 krotnie niższe niż wymienione przez Ciebie i tym większy sukces Stalowej. A denerwuje mnie brak informacji z rozgrywek ćwierćfinałowych,półfinałowych czy finałowych. Chociaż w FMP JS było przyzwoicie ale nie dzięki gopspodarzom turnieju. Pozdrawiam i jeszcze raz podziękowania dla Talara.
Po pierwsze - NIGDZIE CIĘ NIE "PRZYBLOKOWAŁEM"! Jesli stać Cię, by pisać anonimowe, pozbawione choćby odrobiny sensu, prowokacje, to stać Cię chyba, by swoje zdanie podpisać, jak dorosły człowiek - zarejestrować się i swoje poglądy głosić pod swoim nazwiskiem. Zyczenie ograniczenia możliwości wpisywania się wszystkich gości w "Aktualnościach" wyraziła większość Forumowiczów - do tego przyczyniły się m.in. wpisy takie, jak Twoje!
Po drugie - cytuję: "... budżet klubów drugiego sortu są naprawdę 2 lub 3 krotnie niższe niż wymienione przez Ciebie i tym większy sukces Stalowej..." ... Oczywiście mniemam, że jako człowiek dorosły i odpowiadający za to, co piszesz (no i pełnosprawny umysłowo) znasz budżet Osy Zgorzelec, Olimpii i Stalowej Woli? Bo bardzo mnie zaciekawiłeś tą teorią i NIECIERPLIWIE czekam na podanie liczb, faktów i zródeł takich wniosków! Nie wiem, czym się kierowałeś je wygłaszając - pewnie wysokością kontraktów naszych zawodniczek (z których żadna nie dostaje nawet stypendium), albo faktem, że przez ostatnie dwa lata niemożliwe było pomyślenie nawet o starcie w 1 lidze w poprzedniej formule z powodu braku na to funduszy, a może widziałeś obiekt, na którym trenują i grają mistrzynie Polski (ten przepych, luksus i komfort... w szatniach zwłaszcza... kto był ten wie...
Po trzecie... relacja z MPJS! Forum to jest jedynym miejscem w Polsce, gdzie z większości meczy z finałów w Gorzowie wynik miałeś podawany często kilka razy na kwartę! Z większości spotkań rezultat końcowy pojawiał się tutaj zaraz po skończeniu meczu - najszybciej w Polsce, o wiele szybciej nawet niż na stronie klubu z Gorzowa. Mozliwe to było dzięki poświęceniu czasu i także pieniędzy kilku osób - miedzy innymi Eli Pazdzierskiej, Ani Talarczyk, Dario, mojego własnego i kilku innych, życzliwych Kibicom z Polski osób (WSZYSTKIM SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA TE RELACJE!!!), o których zapomniałem (serdecznie przepraszam). Zdarzało się, ze z jednego meczu wysłane było ok. 20-30 esemesów z relacją - tak było między innymi podczas MEGA-horroru Gorzowa z Bydgoszczą, kiedy to Osanka, zamiast odpoczywać po swoim meczu, relacjonowała dla Forumowiczów to spotkanie. Krytykujesz (na dodatek bezpodstawnie), choć nie zrobiłeś NIC dla tego Forum i kibiców z Polski tu się wypowiadających. Mimo tego, że piszesz inaczej prawda jest taka, że od dawna tu najszybciej dowiedzieć się można wyniku każdego spotkania - jesli nie ma go już wpisanego, wystarczy się tylko zapytać. Tu większość waznych wydarzeń śledzić będziesz mógł, dzieki uprzejmości wielu Kibiców z całej Polski, na żywo prawie że - tak było z finałami juniorek starszych, czego dowodem jest temat w Aktualnosciach - tak będzie też w przypadku dalszej fazy zmagań juniorek. Wyniki wszystkich faz rozgrywek , juniorek starszych, juniorek czy kadetek w miarę mozliwosci także podawane są od razu lub "zbierane" ze stron związkowych (tu zasługa Żołnierza) - od zawsze istnieją odpowiednie tematy, w których wpisują się zainteresowani. Jesli natomiast uważasz, że czegoś nie ma - nic prostszego - NAPNIJ SIĘ i poszukaj, by wpisać tu na forum! Zrób też COŚ dla innych kibiców...
A ja czekam teraz na Twoje informacje na temat budżetów np Olimpii i Stali Stalowa Wola (o której nota bene bardzo dużo ostatnio się tu pisze i mam WIELKĄ nadzieję, ze poznani tu i w Gorzowie kibice zagoszczą na KKForum na stałe!).
-
Aka
Nie rozumiemy się
o pierwsze Olimpia Poznań zdobyłą Mistrzostwo Polski juniorek starszych i gratuluję
osiągnięcia wielkiego sukcesu. Po drugie gratuluję wspaniałych kibiców
zarówno w hali jak i na forum. Po trzecie to forum jest najlepszym forum koszykówki kobiet. Po czwarte udowodnienie, że jeden klub wydaje 100tys a drugi 50tys nie prowadzi do niczego. Po piąte w odpowiedzi Elenowi użyłem słowa forum mając na myśli ich stronę internetową.Wiadomości o wynikach ćwierćfinałów i półfinałów na stronach klubów prowadzących rozgrywki są żadne. Jedyny sposób to telefon do znajomej zawodniczki. Przepraszam jeśli ktoś poczuł się urażony.Pozdrawiam
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Nie wiem do czego pijesz w stosunku do strony klubu. Zbiorcze wyniki pojawiały sie jak tylko od sędziów spłyneły raporty z meczów. Po za tym ja juz nie wiem czego ty własciwie chcesz...piszesz o czymś, nie sprawdzasz swoich informacji, a pózniej jeszcze sie napinasz...tak a propos to budzet gorzowskiego klubu tez nie jest raczej wielki i tylko dzieki uprzejmości PWSZtu jest w miare nowoczesna hala...Aka zastanów sie czego ty wogóle chcesz, a jak to przemyslisz to wtedy napisz

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-
Gość
-
do aka
Anonymous pisze:No to Mistrzynie Polski z Olimpii w meczu AZS- ODRA sobie dzis pograly. Mistrzostwa sie skonczyly , mistrzynie posadzono jak zwykle na lawie aby uzupelnic sklad. Taka przyszlosc funduje sie olimpijkom w Poznaniu.Wspolpraca z AZS napewno nie wyjdzie tym dziewczynom na dobre.
-
Gość
Seba pisze:Anonymous pisze:Seba - pierwszym i najważniejszym trenerem dla losów Biby, była pani Danuta Bibrzycka.
W GTK są dwie osoby, które prowadzą szkolenie od podstaw, co pozwala mieć nadzieję na takie wyniki szkoleniowe jakie ma np. Olimpia.
Są to oczywiście panie Lubow Szwecowa (młodziczki rocznik 93 i młodziczki rocznik 92) i Danuta Bibrzycka (kadetki i juniorki).
(...)
Dzięki wielkie za te informacje! Zwłaszcza trzymac kciuki będę za trenerskie sukcesy Lubow Szwecowej, bo pamiętam doskonale ją jeszcze z twardych meczy w Poznaniu. Oby za powiedzmy 10 lat mogła powiedzieć o przynajmniej kilku zawodniczkach, że to ona je znalazła w wieku np 7-8 lat i nauczyła tak dużo, że mogły iść w jej ślady i trafić do ekstraklasy... lub nawet reprezentacji Polski! No i oby NIGDY nie powtórzyła się sytuacja z ubiegłego sezonu - każdy trener MUSI mieć prawo uczyć się na własnych błędach... nie można mu odbierać prowadzonego przez cały sezon zespołu w przeddzień najwazniejszego sprawdzianu!![]()
Pozdrowionka!
Mnie trenuje Lubow Szwecowa<młodziczki 93> i jestem szczęśliwa bo bardzo duzo nas nauczyła i zapewne bardzo wiele nas jeszcze nauczy///
-
gosc
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
w ostanim meczu na Włókniarzu dobry mecz...gosc pisze:Ogladajac ostatnie mecze AZSu z Gorzowem stwierdzam ze Idczk cofa sie zamiast isc do przodu. To nie jest ta sama dziewczyna no coz zrobila kariere na lawce rezrew AZS. Dziewczyna miala wiac z Poznania jak byla okazja.
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”