Marzena Głaszcz

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Marzena Głaszcz

Postautor: BasketFan » 10 marca 2006, 11:35

Nie wiem na ile sprawdzone to informacje, ale podobno karierę postanowiła zakończyć Marzena Głaszcz.
Jeżeli to prawda, to wydaje mi się, że kibice Włókniarza mają za co dziękować "Jarzynce".
Ja osobiście dziękuję jej za wiele lat grania(dobrego) dla naszej drużyny.
Pozdrawiam.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 10 marca 2006, 11:40

Też coś o tym słyszałem...

Jarzynko trzymaj się, jesteś Wielka, Najlepsza - a poza tym w swoich najlepszych latach, obok Sylwii Wlaźlak, byłaś najlepszą jedynką w Polsce.

Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 10 marca 2006, 13:00

Jeśli to prawda to szkoda tylko, że koniec kariery jarzynki nie nastąpił we Włókniarzu czyli tu gdzie powinien.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 10 marca 2006, 18:45

Kibice Włókniarza moze i maja za co dziękować, my niestety nie... Jeden z najsłabszych transferów z którymi pokładano poważne nadzieje. Faktycznie gdyby MG zakończyła karierę w Włókniarzu byłoby lepiej i dla niej i dla was i dla nas, a tak pozostał pewien niesmak ... :?
Obrazek
Obrazek

MRKS

Postautor: MRKS » 11 marca 2006, 14:55

Mikey pisze:Kibice Włókniarza moze i maja za co dziękować, my niestety nie... Jeden z najsłabszych transferów z którymi pokładano poważne nadzieje. Faktycznie gdyby MG zakończyła karierę w Włókniarzu byłoby lepiej i dla niej i dla was i dla nas, a tak pozostał pewien niesmak ... :?
No wiem mikey wiem Jarzynka coś w tym sezonie nie grałą za dobrze :? Ale i tak cenimy ją za to co dla nas zrobiła:) :D

Awatar użytkownika
lukaszm79
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: lukaszm79 » 16 marca 2006, 12:56

Heh...do tej pory na murze obok bloku w którym mieszkała Marzena jest napis JARZYNKA IS THE BEST :D .
No i to co Kowalik napisał...szkoda że kariera nie kończy się we Włókniarzu!!!
Włókniarz Pabianice F.C. Bełchatów ;-)

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 16 marca 2006, 13:08

Ależ to nie powinno mieć żadnego znaczenia dla Was, że zakończyła (o ile faktycznie) u nas - jak na "mój nos" powinniście coś zorganizować (bo dla Pabów to nieomal "chodzący pomnik" - dla nas, raczej epizod). Jeśli nie meczyk pożegnalny - nieoficjalny, by mogła jeszcze wejść na Parkiet w koszulce Włókniarza - to po prostu dowiedzieć się dokładnie, zaprosić ją i przed meczem podzękować, pożegnać - wręczyć może jakiś upominek - dyplomik statuetkę "złoty kibic Włókniarza" np (niezły pomysł myślę) - czy jakoś tak to załatwić - nie sądzę, żeby odmówiła...

Ps. Proponują pominąć całkowicie jako niebyłą jej grę w Łodzi - nie wyszło i nie ma nad czym dywagować.

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 16 marca 2006, 13:21

simon pisze:Ależ to nie powinno mieć żadnego znaczenia dla Was, że zakończyła (o ile faktycznie) u nas - jak na "mój nos" powinniście coś zorganizować (bo dla Pabów to nieomal "chodzący pomnik" - dla nas, raczej epizod). Jeśli nie meczyk pożegnalny - nieoficjalny, by mogła jeszcze wejść na Parkiet w koszulce Włókniarza - to po prostu dowiedzieć się dokładnie, zaprosić ją i przed meczem podzękować, pożegnać - wręczyć może jakiś upominek - dyplomik statuetkę "złoty kibic Włókniarza" np (niezły pomysł myślę) - czy jakoś tak to załatwić - nie sądzę, żeby odmówiła...

Ps. Proponują pominąć całkowicie jako niebyłą jej grę w Łodzi - nie wyszło i nie ma nad czym dywagować.

Na pewno cos wymyslimy simon.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 16 marca 2006, 13:49

Kowalik pisze:
simon pisze:Ależ to nie powinno mieć żadnego znaczenia dla Was, że zakończyła (o ile faktycznie) u nas - jak na "mój nos" powinniście coś zorganizować (bo dla Pabów to nieomal "chodzący pomnik" - dla nas, raczej epizod). Jeśli nie meczyk pożegnalny - nieoficjalny, by mogła jeszcze wejść na Parkiet w koszulce Włókniarza - to po prostu dowiedzieć się dokładnie, zaprosić ją i przed meczem podzękować, pożegnać - wręczyć może jakiś upominek - dyplomik statuetkę "złoty kibic Włókniarza" np (niezły pomysł myślę) - czy jakoś tak to załatwić - nie sądzę, żeby odmówiła...

Na pewno cos wymyslimy simon.

no to fajnie - jestem z Wami :D

Gość

Postautor: Gość » 26 marca 2006, 21:12

a co sie teraz dzieje z marzenką bedzie trenowala jakies mlodsze grupy czy jak?

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

Postautor: Neofik » 26 marca 2006, 21:29

A ja napiszę krótko:
Jeżeli to prawda to
WIELKIE DZIĘKI JARZYNKA ZA WSPANIAŁE CHWILE JAKIE DAŁAŚ NAM KIBICOM GRAJĄC WE WŁÓKNIARZU :cry:
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu

Ziutek_mrksfan
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Ziutek_mrksfan » 26 marca 2006, 22:14

w tym sezonie już była w słabej formie
MRKS MRKS TO NASZE ŻYCIE TO NASZA DUMA JEST
www.sportpabianice.fora.pl

DZIEN DOBRY CZESC I CZOLEM
PYTACIE SKAD SIE WZIALEM?
JESTEM WESOLY ROMEK
MAM NA PRZEDMIESCIU DOMEK
A W NIM WODE SWIATLO GAZ