Marzena Głaszcz
Moderator: Moderatorzy
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Marzena Głaszcz
Nie wiem na ile sprawdzone to informacje, ale podobno karierę postanowiła zakończyć Marzena Głaszcz.
Jeżeli to prawda, to wydaje mi się, że kibice Włókniarza mają za co dziękować "Jarzynce".
Ja osobiście dziękuję jej za wiele lat grania(dobrego) dla naszej drużyny.
Pozdrawiam.
Jeżeli to prawda, to wydaje mi się, że kibice Włókniarza mają za co dziękować "Jarzynce".
Ja osobiście dziękuję jej za wiele lat grania(dobrego) dla naszej drużyny.
Pozdrawiam.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
-
MRKS
No wiem mikey wiem Jarzynka coś w tym sezonie nie grałą za dobrzeMikey pisze:Kibice Włókniarza moze i maja za co dziękować, my niestety nie... Jeden z najsłabszych transferów z którymi pokładano poważne nadzieje. Faktycznie gdyby MG zakończyła karierę w Włókniarzu byłoby lepiej i dla niej i dla was i dla nas, a tak pozostał pewien niesmak ...
Ależ to nie powinno mieć żadnego znaczenia dla Was, że zakończyła (o ile faktycznie) u nas - jak na "mój nos" powinniście coś zorganizować (bo dla Pabów to nieomal "chodzący pomnik" - dla nas, raczej epizod). Jeśli nie meczyk pożegnalny - nieoficjalny, by mogła jeszcze wejść na Parkiet w koszulce Włókniarza - to po prostu dowiedzieć się dokładnie, zaprosić ją i przed meczem podzękować, pożegnać - wręczyć może jakiś upominek - dyplomik statuetkę "złoty kibic Włókniarza" np (niezły pomysł myślę) - czy jakoś tak to załatwić - nie sądzę, żeby odmówiła...
Ps. Proponują pominąć całkowicie jako niebyłą jej grę w Łodzi - nie wyszło i nie ma nad czym dywagować.
Ps. Proponują pominąć całkowicie jako niebyłą jej grę w Łodzi - nie wyszło i nie ma nad czym dywagować.
simon pisze:Ależ to nie powinno mieć żadnego znaczenia dla Was, że zakończyła (o ile faktycznie) u nas - jak na "mój nos" powinniście coś zorganizować (bo dla Pabów to nieomal "chodzący pomnik" - dla nas, raczej epizod). Jeśli nie meczyk pożegnalny - nieoficjalny, by mogła jeszcze wejść na Parkiet w koszulce Włókniarza - to po prostu dowiedzieć się dokładnie, zaprosić ją i przed meczem podzękować, pożegnać - wręczyć może jakiś upominek - dyplomik statuetkę "złoty kibic Włókniarza" np (niezły pomysł myślę) - czy jakoś tak to załatwić - nie sądzę, żeby odmówiła...
Na pewno cos wymyslimy simon.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
Kowalik pisze:simon pisze:Ależ to nie powinno mieć żadnego znaczenia dla Was, że zakończyła (o ile faktycznie) u nas - jak na "mój nos" powinniście coś zorganizować (bo dla Pabów to nieomal "chodzący pomnik" - dla nas, raczej epizod). Jeśli nie meczyk pożegnalny - nieoficjalny, by mogła jeszcze wejść na Parkiet w koszulce Włókniarza - to po prostu dowiedzieć się dokładnie, zaprosić ją i przed meczem podzękować, pożegnać - wręczyć może jakiś upominek - dyplomik statuetkę "złoty kibic Włókniarza" np (niezły pomysł myślę) - czy jakoś tak to załatwić - nie sądzę, żeby odmówiła...
Na pewno cos wymyslimy simon.
no to fajnie - jestem z Wami
-
Ziutek_mrksfan
- Amator
- Kontaktowanie:
w tym sezonie już była w słabej formie
MRKS MRKS TO NASZE ŻYCIE TO NASZA DUMA JEST
www.sportpabianice.fora.pl
DZIEN DOBRY CZESC I CZOLEM
PYTACIE SKAD SIE WZIALEM?
JESTEM WESOLY ROMEK