PP: CCC Polkowice - Cukierki Odra Brzeg 72:35

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

PP: CCC Polkowice - Cukierki Odra Brzeg 72:35

Postautor: qiero » 24 listopada 2004, 18:13

CCC - Odra 72:35
Wynik podał Mario tam obecny.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 24 listopada 2004, 18:21

Do przerwy było 40:19

Widać, że dziewczyny podnoszą się po fatalnym początku sezonu :-) czekam na szerszą relacje.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 24 listopada 2004, 19:24

Mam nadzieje ze nasze dziewczyny grały rezerwowym składem, bo na to wsazuje wynik.

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 24 listopada 2004, 19:43

GURU pisze:Mam nadzieje ze nasze dziewczyny grały rezerwowym składem, bo na to wsazuje wynik.

Z tego co wiem, to nie grała chora Paulina Dąbkowska.

Adam
Żak

Postautor: Adam » 24 listopada 2004, 19:58

W drugim meczu Gorzów-Poznań, gospodynie przegrały 67:86.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 24 listopada 2004, 20:04

Adam pisze:W drugim meczu Gorzów-Poznań, gospodynie przegrały 67:86.

Czyli mamy finał CCC - Poznań.
chyba mimo wszystko niespodziewana porażka Gorzowa....

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 24 listopada 2004, 22:09

Kuba pisze:

:shock: niespodziewana?? - wiesz, Gorzów wygrał z CCC gdy ten był w dole dołów, ma fajny, ładny skład - ale mimo wszystko (choć Maras wywołuje pewne "myślenie życzeniowe" innych kibiców) nie był dla mnie faworytem w meczu z Poznaniem. O, jutro to wynik wskazać trudno... ja stawiam na CCC.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 24 listopada 2004, 22:18

simon pisze:
Kuba pisze:

:shock: niespodziewana?? - wiesz, Gorzów wygrał z CCC gdy ten był w dole dołów, ma fajny, ładny skład - ale mimo wszystko (choć Maras wywołuje pewne "myślenie życzeniowe" innych kibiców) nie był dla mnie faworytem w meczu z Poznaniem. O, jutro to wynik wskazać trudno... ja stawiam na CCC.

Gorzów był(jest) czarnym koniem tych rozgrywek. Jeszcze nie jednej drużynie narobi kłopotów. Wg mnie przed własną publicznością Górzów był faworytem meczu z Poznaniem. Dlatego taka moja reakcja.
Swoją drogą może chciałem aby CCC spotkało się w finale tego turnieju z Gorzowem, aby był udany rewanż za wspomnianą przez ciebie porażke. Moze tez dlatego...

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 24 listopada 2004, 22:41

W pierwszym meczu połfinałowego turnieju Pucharu Polski CCC Polkowice pokonały Cukierki Brzeg 72:35.
Punkty dla CCC zdobyły: Jasnowska 20, Żytomirska 19, Marczewska 9, Stempniewicz 9, Nowacka 6, Pałka 6, Kłosińska 3, Waligórska 0.
Punkty dla Cukieków: Pietraszek 8, Kędzior 7, Halouchchyts 7, Proshenko 5, Koc 4, Babicka 2, Chełczyńska 2, Pietrzak 0, Drozd 0.

www.azs.pwsz.pl

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 24 listopada 2004, 22:48

O FAK, 35 punktów, nie rozumiem... Mario wracaj szybko i pisz co się działo.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 25 listopada 2004, 00:03

Kuba pisze:Gorzów był(jest) czarnym koniem tych rozgrywek. Jeszcze nie jednej drużynie narobi kłopotów.

Gorzów ma 3 zwycięstwa a gra jeszcze z ŁKS i Poznaniem - w najlepszym przypadku zakończy rundę z 4 - tak jak słabiutki (tak personalnie jak i finansowo) i skazany na pożarcie przed sezonem ŁKS. Trudno w tym kontekście nazywać Gorzów czarnym koniem.
Gorzów wygrał z Meblotapem (na początku gdy ten nie był nawet jeszcze słabiutki tylko beznadziejny), z Ostrovią i CCC - który jest wartościowym wynikiem, owszem. Przegrał natomiast ostatnio z zespołem który kandyduje do miana odwrotności "czarnego konia" - Brzegiem. To również daje do myślenia, czy aby to miano nie jest troszkę na siłę i zdecydowanie na wyrost...
A to że "narobi kłopotów" - to oczywiste, ale niestety nie zespołom notowanym od Gorzowa wyżej...

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 25 listopada 2004, 08:44

simon pisze:
Kuba pisze:Gorzów był(jest) czarnym koniem tych rozgrywek. Jeszcze nie jednej drużynie narobi kłopotów.

Gorzów ma 3 zwycięstwa a gra jeszcze z ŁKS i Poznaniem - w najlepszym przypadku zakończy rundę z 4 - tak jak słabiutki (tak personalnie jak i finansowo) i skazany na pożarcie przed sezonem ŁKS. Trudno w tym kontekście nazywać Gorzów czarnym koniem.
Gorzów wygrał z Meblotapem (na początku gdy ten nie był nawet jeszcze słabiutki tylko beznadziejny), z Ostrovią i CCC - który jest wartościowym wynikiem, owszem. Przegrał natomiast ostatnio z zespołem który kandyduje do miana odwrotności "czarnego konia" - Brzegiem. To również daje do myślenia, czy aby to miano nie jest troszkę na siłę i zdecydowanie na wyrost...
A to że "narobi kłopotów" - to oczywiste, ale niestety nie zespołom notowanym od Gorzowa wyżej...

Tak jest, to jest wykładnia z którą się zgadzam. 8)

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 25 listopada 2004, 18:38

qiero pisze:O FAK, 35 punktów, nie rozumiem... Mario wracaj szybko i pisz co się działo.

Ano wróciłem. Mecz bez emocji. Można było się spodziewać porażki ale... nie takiej. Powiem krótko - winę za aż taką klapę nie ponoszą zawodniczki - resztę przemilczę...
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 25 listopada 2004, 21:31

35pkt.............................. :cry: musze nadrobić zaległości w czytaniu relacji ale taki wynik nie wiem czy mówi sam za siebie czy co się stało?

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”