PP: CCC Polkowice - Cukierki Odra Brzeg 72:35
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
PP: CCC Polkowice - Cukierki Odra Brzeg 72:35
CCC - Odra 72:35
Wynik podał Mario tam obecny.
Wynik podał Mario tam obecny.
Kuba pisze:Adam pisze:W drugim meczu Gorzów-Poznań, gospodynie przegrały 67:86.
Czyli mamy finał CCC - Poznań.
chyba mimo wszystko niespodziewana porażka Gorzowa....
simon pisze:Kuba pisze:Adam pisze:W drugim meczu Gorzów-Poznań, gospodynie przegrały 67:86.
Czyli mamy finał CCC - Poznań.
chyba mimo wszystko niespodziewana porażka Gorzowa....
niespodziewana?? - wiesz, Gorzów wygrał z CCC gdy ten był w dole dołów, ma fajny, ładny skład - ale mimo wszystko (choć Maras wywołuje pewne "myślenie życzeniowe" innych kibiców) nie był dla mnie faworytem w meczu z Poznaniem. O, jutro to wynik wskazać trudno... ja stawiam na CCC.
Gorzów był(jest) czarnym koniem tych rozgrywek. Jeszcze nie jednej drużynie narobi kłopotów. Wg mnie przed własną publicznością Górzów był faworytem meczu z Poznaniem. Dlatego taka moja reakcja.
Swoją drogą może chciałem aby CCC spotkało się w finale tego turnieju z Gorzowem, aby był udany rewanż za wspomnianą przez ciebie porażke. Moze tez dlatego...
W pierwszym meczu połfinałowego turnieju Pucharu Polski CCC Polkowice pokonały Cukierki Brzeg 72:35.
Punkty dla CCC zdobyły: Jasnowska 20, Żytomirska 19, Marczewska 9, Stempniewicz 9, Nowacka 6, Pałka 6, Kłosińska 3, Waligórska 0.
Punkty dla Cukieków: Pietraszek 8, Kędzior 7, Halouchchyts 7, Proshenko 5, Koc 4, Babicka 2, Chełczyńska 2, Pietrzak 0, Drozd 0.
www.azs.pwsz.pl
Punkty dla CCC zdobyły: Jasnowska 20, Żytomirska 19, Marczewska 9, Stempniewicz 9, Nowacka 6, Pałka 6, Kłosińska 3, Waligórska 0.
Punkty dla Cukieków: Pietraszek 8, Kędzior 7, Halouchchyts 7, Proshenko 5, Koc 4, Babicka 2, Chełczyńska 2, Pietrzak 0, Drozd 0.
www.azs.pwsz.pl
Kuba pisze:Gorzów był(jest) czarnym koniem tych rozgrywek. Jeszcze nie jednej drużynie narobi kłopotów.
Gorzów ma 3 zwycięstwa a gra jeszcze z ŁKS i Poznaniem - w najlepszym przypadku zakończy rundę z 4 - tak jak słabiutki (tak personalnie jak i finansowo) i skazany na pożarcie przed sezonem ŁKS. Trudno w tym kontekście nazywać Gorzów czarnym koniem.
Gorzów wygrał z Meblotapem (na początku gdy ten nie był nawet jeszcze słabiutki tylko beznadziejny), z Ostrovią i CCC - który jest wartościowym wynikiem, owszem. Przegrał natomiast ostatnio z zespołem który kandyduje do miana odwrotności "czarnego konia" - Brzegiem. To również daje do myślenia, czy aby to miano nie jest troszkę na siłę i zdecydowanie na wyrost...
A to że "narobi kłopotów" - to oczywiste, ale niestety nie zespołom notowanym od Gorzowa wyżej...
-
Don Igłata
- Młodzik
simon pisze:Kuba pisze:Gorzów był(jest) czarnym koniem tych rozgrywek. Jeszcze nie jednej drużynie narobi kłopotów.
Gorzów ma 3 zwycięstwa a gra jeszcze z ŁKS i Poznaniem - w najlepszym przypadku zakończy rundę z 4 - tak jak słabiutki (tak personalnie jak i finansowo) i skazany na pożarcie przed sezonem ŁKS. Trudno w tym kontekście nazywać Gorzów czarnym koniem.
Gorzów wygrał z Meblotapem (na początku gdy ten nie był nawet jeszcze słabiutki tylko beznadziejny), z Ostrovią i CCC - który jest wartościowym wynikiem, owszem. Przegrał natomiast ostatnio z zespołem który kandyduje do miana odwrotności "czarnego konia" - Brzegiem. To również daje do myślenia, czy aby to miano nie jest troszkę na siłę i zdecydowanie na wyrost...
A to że "narobi kłopotów" - to oczywiste, ale niestety nie zespołom notowanym od Gorzowa wyżej...
Tak jest, to jest wykładnia z którą się zgadzam.
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”