Wisła Kraków - Lotos Gdynia 88:70, 56:73 (1-1)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 13 kwietnia 2006, 09:33

Kibice to kibice i nie rozumiem tego podzialu, Pani Bibrzycka moze na meczu byli kibice wislackiego judo albo gimnastyki sportowej.???

ciekawym kto na Lotos chodzi?? KIBICE (jako kibice druzyny) czy wymysleni czy kibice koszykowki :lol:

ciekawym kiedy doczekam sie definicji kibica pilkarskiego i kibica koszykowki

definicji a nie wlasnej interpretacji podzialu!!!

PS: Dziennikarzom sie juz nudzi, a pytanie o prowokacje naszych zawodniczek to juz mega beka :lol:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 13 kwietnia 2006, 11:22

Oj Biba, Biba :? co ty dziewczyno wygadujesz :?
a "redaktor" Suska na swoim poziomie :? :? :?
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 13 kwietnia 2006, 13:07

ann pisze:Oj Biba, Biba :? co ty dziewczyno wygadujesz :?
a "redaktor" Suska na swoim poziomie :? :? :?

Czepiasz się :mrgreen:

Marco definicja
Kibic piłkarski chodzi na mecze piłki nożnej i dopinguje swoją drużynę
Kibic koszykówki chodzi na mecze koszykówki i dopinguje swoją druzynę w tym przypadku koszykarki :mrgreen:

a co do podziału jest zdecydowanie
a co do prowokacyjnego zachowania się Waszych koszykarek Skerovic na pucharze Polski bardzo się prowokacyjnie zachowywała w stosunku do naszych koszykarek :( nie wiem oczywiście jak było w Krakowie
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 13 kwietnia 2006, 13:25

KIBIC pisze:Marco definicja
Kibic koszykówki chodzi na mecze koszykówki i dopinguje swoją druzynę w tym przypadku koszykarki :mrgreen:

Kibic, definicja

Kibic Wisły Kraków chodzi na mecze Wisły Kraków i dopinguje Wisłe Kraków. Klub Wisła Kraków, w przeciwieństwie do klubu Lotos VBW Clima Gdynia fota porta basketball investments, jest klubem wielosekcyjnym, natomiast fanatyków ma jednych, i cały czas tych samych.

KIBIC pisze:a co do prowokacyjnego zachowania się Waszych koszykarek Skerovic na pucharze Polski bardzo się prowokacyjnie zachowywała w stosunku do naszych koszykarek :( nie wiem oczywiście jak było w Krakowie

Ale bydle z tej Jeleny, ona to w ogóle nie ma powdów żeby Lotosu nie lubić.

Dla mnie prowokacją jest co rusz wypowiadanie się w prasie koszykarek Lotosu Gdynia na temat kibiców Wisły Kraków. W zeszłym roku była to Małgorzata D. opisująca nas jako szowinistów w dresach, w tym roku pałeczke przejeła Agnieszka B.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 13 kwietnia 2006, 15:49

Dobra, nie rozmywajmy tego wywiadu do tematu oceniania kibiców. Bo nie chodzi tylko o to. Chciałbym więcej zwrócić uwage na to, co Biba mowi o tym, że maja sposób na koszykarki Wisły. Nie wiem o co tak naprawdę chodzi: rzucanie uroku, by spod kosza nasze nie trafiały... czy może Ewa i Biba będą rzucały teraz w każdym meczu po 30 pkt. Bo nie wiem co jest bardziej prawdopodobne: że Wisła znowu nie rzuci 60 pkt, czy dwie gwiazdki rzucą po 30. Sytuacja oczywiście wspaniała nie jest. Nie ma co się oszukiwać, ale takie wypowiedzi, to Biba by się powtrzymała. Na razie wygrali 1 z 5 meczów w sezonie. Przegrały oba mecze na wyjeździe. I jak pokazało niedzielne spotkanie: ten finał może Wisła przegrać, a nie Lotos wygrać.

Kibic, a trzeba było fotkę zrobić z tego jak się Jelena zachowywała w Gdyni. Byśmy wszyscy zobaczyli. Odwalcie się od niej raz na zawsze.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 13 kwietnia 2006, 16:06

fearless pisze:
Kibic, a trzeba było fotkę zrobić z tego jak się Jelena zachowywała w Gdyni. Byśmy wszyscy zobaczyli. Odwalcie się od niej raz na zawsze.

Zupełnie niepotrzebnie się unosisz. :?
Przeciez gdyńskie środowisko próbuje na siłę oczernić Skerović by wykazać, że incydent "bokserski" z zeszłego sezonu nie wynikł z winy bandytki z Gdyni tylko właśnie Skerović :? :? Dlatego też teraz będziemy wszyscy "raczeni' wzmiankami o rzekomych chamskich zachowaniach Serbki.
Dziwne, bo podczas meczy Włókniarza z Wisłą w Pabianicach w których udział brałą Skerović jakoś nie zaobserwowałem żadnych niestosownych zagrań tej zawodniczki :? :?
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 13 kwietnia 2006, 16:33

fearless pisze:Dobra, nie rozmywajmy tego wywiadu do tematu oceniania kibiców. Bo nie chodzi tylko o to. Chciałbym więcej zwrócić uwage na to, co Biba mowi o tym, że maja sposób na koszykarki Wisły. Nie wiem o co tak naprawdę chodzi: rzucanie uroku, by spod kosza nasze nie trafiały... czy może Ewa i Biba będą rzucały teraz w każdym meczu po 30 pkt. Bo nie wiem co jest bardziej prawdopodobne: że Wisła znowu nie rzuci 60 pkt, czy dwie gwiazdki rzucą po 30. Sytuacja oczywiście wspaniała nie jest. Nie ma co się oszukiwać, ale takie wypowiedzi, to Biba by się powtrzymała. Na razie wygrali 1 z 5 meczów w sezonie. Przegrały oba mecze na wyjeździe. I jak pokazało niedzielne spotkanie: ten finał może Wisła przegrać, a nie Lotos wygrać.

Jeżeli Biba jest gwiazdką to co sądzisz o pozostałych np.Skerovic to gwiazdeczka.
Ale nie ważne...odpowiem ci na post.
Na co liczy mimo że wygrali tylko 1 mecz na 5.Ano na to samo co zawodniczki Wisły przystępujące do zeszłorocznego finału z zerową liczbą zwycięstw.NA MISTRZA.
I być może ma na myśli to co Patrycja Czapiec mówiąć :'Jeżeli zagramy na swoim poziomie, nie ma na nas mocnych.'Oczywiscie takich słów nie usłyszysz od 'zawodniczek zakontraktowanych w.....'
A czy ma racje -nie wiem-zespoły grają od ściany do ściany i po meczach w Gdyni może być 3-1 dla Wisły lub Lotosu.

A co do Kobryn-jezeli Braxton nadal będzie ...prawie w obronie to te dni konia mogą sie powtarzać.Kobryn ma największą skuteczność w finale z gry 5/6 i 12/14 bo w jej przypadku trudno spudłować te rzuty (może poza 3-4 z dystansu).Więc zamiast doszukiwa się ć dnia konia spytaj się Braxton kiedy zacznie bronić.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 13 kwietnia 2006, 17:03

Szymon pisze:
fearless pisze:

Zupełnie niepotrzebnie się unosisz. :?
Przeciez gdyńskie środowisko próbuje na siłę oczernić Skerović by wykazać, że incydent "bokserski" z zeszłego sezonu nie wynikł z winy bandytki z Gdyni tylko właśnie Skerović :? :? Dlatego też teraz będziemy wszyscy "raczeni' wzmiankami o rzekomych chamskich zachowaniach Serbki.
Dziwne, bo podczas meczy Włókniarza z Wisłą w Pabianicach w których udział brałą Skerović jakoś nie zaobserwowałem żadnych niestosownych zagrań tej zawodniczki :? :?

1. nikogo nie usprawiedliwiam
2. Nikt tutaj nie pisał ,że Skerovic zachowuje się chamsko
3. Co ma mecz Lotos Wisła do meczu Wiśła Polfa :roll:

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 13 kwietnia 2006, 17:16

Dzień konia, to także dzień, w którym tak pobłażliwie sędziowie będą oceniać walkę pod koszami. To co Lecia robiła z Ivą, a sędziowie nie reagowali, to oczywiście była tylko i wyłącznie niesamowita i czysta obrona.

Gwiazdki, nie gwiazdki, nie chodziło mi o ich poziom gry w koszykówkę, bo jest on na pewno na najwyższym poziomie. Nie moge temu zaprzeczyć. Natomiast chodzi mi o wypowiedzi w prasie. Nie ma takiego miejsca jak Gdynia, nikt nie ma takich koszykarek, jak w Gdyni, które nie wypowiadałyby się w ten sposób.

- To była specyficzna widownia, której połowę stanowili kibice piłkarscy. Byli bardzo nieprzyjemni. Wygwizdywali nas i obrzucali wyzwiskami, ale nas to tylko mobilizowało do jeszcze lepszej gry.

Nikogo nie będę oskarżał o kłamstwo, bo tego nie udowodnię... ale chyba tylko na Wiśle doping pozytywny jest nawet wtedy, kiedy przy piłce są goście. Tylko z drugiej strony jak można odpowiedzieć na tak postawione pytanie:

- Gdy byłyście przy piłce, krakowscy kibice cały czas gwizdali. Jak się gra w takich warunkach?

Pan redaktorek (redaktoreczek) ... a właściwie nieistotne. Wszyscy widzą, jak wspaniałe były pytania.

a co do prowokacyjnego zachowania się Waszych koszykarek Skerovic na pucharze Polski bardzo się prowokacyjnie zachowywała w stosunku do naszych koszykarek Sad

Kibic, jak nikt nie pisał??? Ty sam to napisałeś. Memento?

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 13 kwietnia 2006, 18:53

fearless pisze:
a co do prowokacyjnego zachowania się Waszych koszykarek Skerovic na pucharze Polski bardzo się prowokacyjnie zachowywała w stosunku do naszych koszykarek Sad

Kibic, jak nikt nie pisał??? Ty sam to napisałeś. Memento?

dokładnie tak napisałem prowokacyjnie a nie chamsko
ale nie o tym temat

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 13 kwietnia 2006, 19:12

KIBIC pisze:Marco definicja

czlowieku prosilem o definicje anie wlasna interpretację

Marco pisze:ciekawym kiedy doczekam sie definicji kibica pilkarskiego i kibica koszykowki

KIBICU nie istnieje cos takiego jk definicja kibica koszykowki czy kibica pilarskiego jest jedna definicja KIBICA.

ja chodzę na kosza, siatkę pilke i na boks zdarzylo mi sie raz i co jakim kibicem jestem????

JESTEM KIBICEM WISLY KRAKÓW, a twoja intepretacja wogolnie mnie nie interesuje bo ja w przeciwienstwie do Ciebie nie jestem kibicem dyscypliny sportowej tylko druzyny a ogolnie klubu.

Sam sobie odpowiedz na pytanie kim jestes KIBICEM LOTOSU GDYNIA czy KIBICEM KOSZYKÓWKI!?
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 13 kwietnia 2006, 19:52

ja chodzę na kosza, siatkę pilke i na boks zdarzylo mi sie raz i co jakim kibicem jestem????

pierwsza mysl jak mi przyszla to jest taka, ze jestes wszechstronnym kibicem. Jak dla mnie to zaleta[/url]
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
BlackJuRy
Młodzik

Postautor: BlackJuRy » 13 kwietnia 2006, 21:02

:) moj pierwszy post bedzie nieco nie na temat, ale .... ale jakis tam bedzie, dotyczy tej wypowiedzi :
ann pisze:aaa i mały Brown-Braxton jest słit :)
jak to stwierdziła babcia: he is very spoilt :wink: , ciekawe przez kogo :wink:

Przypadkiem slyszalem ta rozmowe, wiec poznalem tez jak mi sie zdaje tozsamosc Ann;) i zapytam : czy cos jeszcze ciekawego powiedziala babcia :)? Moze corka jej cos ciekawego powiedziala?

mania
Amator

Postautor: mania » 13 kwietnia 2006, 22:07

fearless pisze:Dzień konia, to także dzień, w którym tak pobłażliwie sędziowie będą oceniać walkę pod koszami. To co Lecia robiła z Ivą, a sędziowie nie reagowali, to oczywiście była tylko i wyłącznie niesamowita i czysta obrona.

zaraz pewnie uslyszymy ze sobotnia wygrana to zasluga znakomitej gry Wisly, natomiast niedzielny triumf gdynianek to zasluga sędziów, brawo, gratuluję

ale przeciez to tylko my w trójmiescie sie napinamy :twisted:

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 13 kwietnia 2006, 22:28

mania pisze:
zaraz pewnie uslyszymy (......)

to nas wlasnie rozni od was ze nie ma tego ZARAZ USLYSZYMY a u was jest.

jeszcze nikt nic nie napisal ale Ty juz wiesz co kto powie i co napisze... gratuluję i brawo brawo brawo.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”