FINAŁ 1 ligi - Łomianki (21-23.IV)
Moderator: Moderatorzy
-
Mayonez
Szkoda gadać...
Naprawdę wielka szkoda Biednego Kochanego MUKS-u... Dziewczyny naprawde waleczne... Wierze w Nie nadal i do końca będe trzymać kciuki... Liczę na to, że SMS-owi trafi się porażka i do ekstraklasy awansuje MUKS POZNAŃ ! Bardzo żałuję, że mnie tam nie ma... Gorącym dopingiem pewnie doprowadził bym Poznanianki do zwycięstwa ! 
Yo
paździoch-osanka pisze:Ajjj nmzc Szymonpodziekowania dla SMS_fana
mojego Inforatora
no i takze dla Basketfana lalala a dla Daria... hmmm noooo moga tez byc hihihi
:D:D:D
No jak to "też"?
Hahaha zartuje
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
-
Pafnucy
a to wszystko przez to, że...
No tak jak zwykle wszystko przez sędziów. Zawsze tak jest poprostu nie przepadaja za MUKSEM!!!!
A dziwie sie dlaczego, ładne dziewczyny, mądre,a do tego swietnie grające w kosza. Moze kalosze nie przepadaja za Jabolkiem, ale dlaczego gorycz porazki musi spadac na te młode dziewczyny. A tak poza tym proponuje sędzią z tego dzisiejszego meczu przestudniowac sobie nowe zasady sędziowania. Dziewczyny z Muksu nie martwcie sie jeszcze przed wami 2 mecze. Moze zawodniczki z Muksu odczuly nie obecnosc 2 przezabawnych zawodniczek i 2 wiernych, zajebistych w tym co robia kibiców!!
Buziaczki dla wszystkich z poznanskiego klubu<oprocz trenerka bimberka> 
Co za końcówka..
Co do faulu to się nie wypowiem czy był bo poprostu nie widziałem, miałem tylko nadzieję, że MUKS nie trafi
Myśleliśmy, że już dogrywka, kiedy okazało się, że jednak osobiste
Ale z taką grą nie ma co myśleć o pokonaniu Torunia, dziewczyny muszą zagrać jutro dużo lepiej.
A Leszno walczyło bardzo dzielnie, jednak Toruń po przerwie wziął się do roboty i po kilku minutach tej części było już 18:0..
Myśleliśmy, że już dogrywka, kiedy okazało się, że jednak osobiste
Ale z taką grą nie ma co myśleć o pokonaniu Torunia, dziewczyny muszą zagrać jutro dużo lepiej.
A Leszno walczyło bardzo dzielnie, jednak Toruń po przerwie wziął się do roboty i po kilku minutach tej części było już 18:0..
-
Gość
Właśnie wszedłem do domu i tak na gorąco kilka spostrzeżeń:
Mecz SMS- MUKS cały mecz punkt za punkt, sędziowie w miare obiektywni i ostatnia akcja meczu, Muks ma pilke i rozgrywa 1 sek do końca rzut w kierunku kosza piłka odbija się od obręczy i gwizdek sędziego, nie wiem nawet kto faulował bo byłem w wielki szoku, stałem po 2 stronie boiska więc może dobrze nie widziałem, ale z rozmowy z osobami które stały znacznie bliżej wywnioskowalismy ze chyba faulu nie było. Jabol bierze czas, po czasie podchodzi do piłki młoda Biba i rzuca pierwszego wolnego którego trafia i po trafionym koszu Skrzecz każe pozostałym 4 wrócić na własną połowe, 2 wolny Biba rzuca o obręcz celowo piłka wpada w dłonie zawodniczki Muksa i koniec meczu. Nie chciałbym byc w skórze zawodniczki której przypisano faul...
mecz Duda Leszno- Nova Traiding Toruń, pierwsze 2 kwarty w miare wyrównane z lekka przewagą Leszczynianek, w przerwie rozmowa z kibicami Toruńskimi którzy mówią, że to najgorszy mecz Beaty Predhel i chyba Beata musiał to usłyszeć
bo od tego momentu to ona królowała na parkiecie: trójeczki, wejścia pod kosz i niesamowite asysty,wręcz wzorowe rozgrywanie piłki i wg mnie najlepsza zawodniczka na parkiecie w piątkowych meczach, mogę nawet zaryzykować że będzie wybrana najlepszą zawodniczką turnieju
Pozatym podziekowania za miłe przyjęcie dla kibiców Sms-u, kibiców Torunia,pozdrowionka dla Janka, Borii, Synka, Agi, Siwej, Talara, Coli, Angel, Marty K i jeżeli kogos pominałem to przepraszam, acha Angel dzięki za wode truskawkową
3majcie się dziewczyny, niech zwycięży najlepszy!!!!
Mecz SMS- MUKS cały mecz punkt za punkt, sędziowie w miare obiektywni i ostatnia akcja meczu, Muks ma pilke i rozgrywa 1 sek do końca rzut w kierunku kosza piłka odbija się od obręczy i gwizdek sędziego, nie wiem nawet kto faulował bo byłem w wielki szoku, stałem po 2 stronie boiska więc może dobrze nie widziałem, ale z rozmowy z osobami które stały znacznie bliżej wywnioskowalismy ze chyba faulu nie było. Jabol bierze czas, po czasie podchodzi do piłki młoda Biba i rzuca pierwszego wolnego którego trafia i po trafionym koszu Skrzecz każe pozostałym 4 wrócić na własną połowe, 2 wolny Biba rzuca o obręcz celowo piłka wpada w dłonie zawodniczki Muksa i koniec meczu. Nie chciałbym byc w skórze zawodniczki której przypisano faul...
mecz Duda Leszno- Nova Traiding Toruń, pierwsze 2 kwarty w miare wyrównane z lekka przewagą Leszczynianek, w przerwie rozmowa z kibicami Toruńskimi którzy mówią, że to najgorszy mecz Beaty Predhel i chyba Beata musiał to usłyszeć
Pozatym podziekowania za miłe przyjęcie dla kibiców Sms-u, kibiców Torunia,pozdrowionka dla Janka, Borii, Synka, Agi, Siwej, Talara, Coli, Angel, Marty K i jeżeli kogos pominałem to przepraszam, acha Angel dzięki za wode truskawkową
-
basket fan
- Nowy na forum
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
DaRiO pisze:...no i Osaance też można podziękować ewentualnie... haha
Dzieki za ewentualnie
NMZC Mati
Ajjj ciekawe jak pan J. po wczoraj... MUKS pewnie bedzie chcial za wszelka cene wygrac... to samo ptasia grypa wiec bedzie gorrrraco
A slyszalam ze wczoraj Torun z ptasia grypa niezle sie pizgal... co chwile ktos lezal na parkiecie... ajjj
Dzis takze bedzie relacja z dwoch meczy
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
bedziemy in touch
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
SMS_fan pisze:o 16 gra SMS z Toruniem, a o 18 MUKS z Lesznem.
Słyszałem, że Osanka ma przeprowadzać relacje
Hehehe
Mytek o 16 gra SMS Z Toruniem a o 18 MUKS z ptasia grypa... ajjj
Relacja oczywiscie bedzie
________
bedziemy in touch

bedziemy in touch