FINAŁ 1 ligi - Łomianki (21-23.IV)

Wiadomości z niższych lig

Moderator: Moderatorzy

Mayonez

Szkoda gadać...

Postautor: Mayonez » 21 kwietnia 2006, 20:49

Naprawdę wielka szkoda Biednego Kochanego MUKS-u... Dziewczyny naprawde waleczne... Wierze w Nie nadal i do końca będe trzymać kciuki... Liczę na to, że SMS-owi trafi się porażka i do ekstraklasy awansuje MUKS POZNAŃ ! Bardzo żałuję, że mnie tam nie ma... Gorącym dopingiem pewnie doprowadził bym Poznanianki do zwycięstwa ! :wink:

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 21 kwietnia 2006, 21:09

paździoch-osanka pisze:Ajjj nmzc Szymon :D podziekowania dla SMS_fana :D mojego Inforatora :D no i takze dla Basketfana lalala a dla Daria... hmmm noooo moga tez byc hihihi :P:D:D:D

No jak to "też"? :(

Hahaha zartuje ;) Mi sie nic nie nalezy, tylko Basketfanowi i SMS_fanowi :] no i Osaance też można podziękować ewentualnie... haha ;) Pozdrawiam :)

Pafnucy

a to wszystko przez to, że...

Postautor: Pafnucy » 21 kwietnia 2006, 21:31

No tak jak zwykle wszystko przez sędziów. Zawsze tak jest poprostu nie przepadaja za MUKSEM!!!! :x A dziwie sie dlaczego, ładne dziewczyny, mądre,a do tego swietnie grające w kosza. Moze kalosze nie przepadaja za Jabolkiem, ale dlaczego gorycz porazki musi spadac na te młode dziewczyny. A tak poza tym proponuje sędzią z tego dzisiejszego meczu przestudniowac sobie nowe zasady sędziowania. Dziewczyny z Muksu nie martwcie sie jeszcze przed wami 2 mecze. Moze zawodniczki z Muksu odczuly nie obecnosc 2 przezabawnych zawodniczek i 2 wiernych, zajebistych w tym co robia kibiców!! :?: Buziaczki dla wszystkich z poznanskiego klubu<oprocz trenerka bimberka> :wink:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 21 kwietnia 2006, 21:51

Nie ma co winy zwalać na sędziego! Poprostu SMS wziął rewanż za porażke w Poznaniu z MUKSem! Taki jest sport!

Pozdro, jedziesz Dario do Łomianek??
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Mayonez

Hmm...

Postautor: Mayonez » 21 kwietnia 2006, 22:29

Pafnucy, o kogo Ci chodziło, jak wymieniałaś/eś tych 2 zajebistych kibiców, hmm ?? ;-)

Awatar użytkownika
SMS_fan
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: SMS_fan » 22 kwietnia 2006, 00:06

Co za końcówka.. :D Co do faulu to się nie wypowiem czy był bo poprostu nie widziałem, miałem tylko nadzieję, że MUKS nie trafi :)
Myśleliśmy, że już dogrywka, kiedy okazało się, że jednak osobiste :D

Ale z taką grą nie ma co myśleć o pokonaniu Torunia, dziewczyny muszą zagrać jutro dużo lepiej.

A Leszno walczyło bardzo dzielnie, jednak Toruń po przerwie wziął się do roboty i po kilku minutach tej części było już 18:0..

Gość

Postautor: Gość » 22 kwietnia 2006, 03:26

Właśnie wszedłem do domu i tak na gorąco kilka spostrzeżeń:
Mecz SMS- MUKS cały mecz punkt za punkt, sędziowie w miare obiektywni i ostatnia akcja meczu, Muks ma pilke i rozgrywa 1 sek do końca rzut w kierunku kosza piłka odbija się od obręczy i gwizdek sędziego, nie wiem nawet kto faulował bo byłem w wielki szoku, stałem po 2 stronie boiska więc może dobrze nie widziałem, ale z rozmowy z osobami które stały znacznie bliżej wywnioskowalismy ze chyba faulu nie było. Jabol bierze czas, po czasie podchodzi do piłki młoda Biba i rzuca pierwszego wolnego którego trafia i po trafionym koszu Skrzecz każe pozostałym 4 wrócić na własną połowe, 2 wolny Biba rzuca o obręcz celowo piłka wpada w dłonie zawodniczki Muksa i koniec meczu. Nie chciałbym byc w skórze zawodniczki której przypisano faul... :?

mecz Duda Leszno- Nova Traiding Toruń, pierwsze 2 kwarty w miare wyrównane z lekka przewagą Leszczynianek, w przerwie rozmowa z kibicami Toruńskimi którzy mówią, że to najgorszy mecz Beaty Predhel i chyba Beata musiał to usłyszeć :wink: :wink: bo od tego momentu to ona królowała na parkiecie: trójeczki, wejścia pod kosz i niesamowite asysty,wręcz wzorowe rozgrywanie piłki i wg mnie najlepsza zawodniczka na parkiecie w piątkowych meczach, mogę nawet zaryzykować że będzie wybrana najlepszą zawodniczką turnieju

Pozatym podziekowania za miłe przyjęcie dla kibiców Sms-u, kibiców Torunia,pozdrowionka dla Janka, Borii, Synka, Agi, Siwej, Talara, Coli, Angel, Marty K i jeżeli kogos pominałem to przepraszam, acha Angel dzięki za wode truskawkową :P 3majcie się dziewczyny, niech zwycięży najlepszy!!!!

basket fan
Nowy na forum

Postautor: basket fan » 22 kwietnia 2006, 03:30

ja tey ale namieszałem na tym forum..to byłem ja basket fan :oops:
Unia, wiara która przetrwała!!!

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 22 kwietnia 2006, 08:04

;)

No wszystko tego dnia jak sobie mogłem zakładać, jeżeli dzisiaj wygra Toruń...wszystko będzie już jasne :)

Dzieki za relacje, dzieki Osanka za przesyłanie mi SMS-ów ;)

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 22 kwietnia 2006, 09:24

DaRiO pisze:...no i Osaance też można podziękować ewentualnie... haha ;)

Dzieki za ewentualnie :D ajjj :P tylko pamietaj zebys mi znow nie ukradl relacji :P:P:P hehehe ;)
NMZC Mati ;)

Ajjj ciekawe jak pan J. po wczoraj... MUKS pewnie bedzie chcial za wszelka cene wygrac... to samo ptasia grypa wiec bedzie gorrrraco :D

A slyszalam ze wczoraj Torun z ptasia grypa niezle sie pizgal... co chwile ktos lezal na parkiecie... ajjj

Dzis takze bedzie relacja z dwoch meczy ;)
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Pafnucy

Kibice

Postautor: Pafnucy » 22 kwietnia 2006, 11:13

Mayonez jak to o kogo. Oczywiście o Macieja S. i Bartosza B. :D

Mayonez

...

Postautor: Mayonez » 22 kwietnia 2006, 12:11

A Kto Ty, Że Takie Poufne Informacye Posiadasz hmm ?? ;-)

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 22 kwietnia 2006, 12:15

gratulacje dla SMSu i Torunia :!:

szkoda mi Leszna:/ nadal mam nadzieję, ze do eklasy wejdzie albo Toruń, alba własnie Leszno :) - dwa zespoły wg. mnie najbardziej przygotowane "kadrowo" do tego zadania.

o ktorej godzinie sadzi mecze?? bedzie jakas relacja? basket fan??:>
reloaded :]

Awatar użytkownika
SMS_fan
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: SMS_fan » 22 kwietnia 2006, 12:37

Mytek pisze:o ktorej godzinie sadzi mecze?? bedzie jakas relacja? basket fan??:>

o 16 gra SMS z Toruniem, a o 18 MUKS z Lesznem.
Słyszałem, że Osanka ma przeprowadzać relacje :P

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 22 kwietnia 2006, 13:13

SMS_fan pisze:o 16 gra SMS z Toruniem, a o 18 MUKS z Lesznem.
Słyszałem, że Osanka ma przeprowadzać relacje :P

Hehehe :P nooo taaak ;) JA bede pisac relacje :D ajjj za posrednictwem SMS_fana ;)

Mytek o 16 gra SMS Z Toruniem a o 18 MUKS z ptasia grypa... ajjj
Relacja oczywiscie bedzie :D:D:D
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Wróć do „I/II liga”