FINAŁ 1 ligi - Łomianki (21-23.IV)

Wiadomości z niższych lig

Moderator: Moderatorzy

basket fan
Nowy na forum

Postautor: basket fan » 22 kwietnia 2006, 18:58

No i zapomniałem pogratulować Kasi Januszek...bravo Janek!!!

Seba posiadam ok 200 fotek z wczorajszych meczy ale z moim łączem cos ostatnio kiepsko i mam nadzieje że poczekacie jeszcze 1 dzień aż dario nie wróci i on wam prześle, bo ja wysyłałbym chyba przez 4 dni..hahaha, no i outlook zbąbany, a ze strony jeszcze dłużej.
Unia, wiara która przetrwała!!!

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 22 kwietnia 2006, 18:58

NMZC Szymus... ;) lalala :D to kiedy wpadasz do Zgorzelca... Zoltek sie niecierpliwi... hihihi ;)
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 22 kwietnia 2006, 19:03

Basket... hmmmm... może chociaz te najlepsze jakoś byś mi dziś na skrzynkę? Może jakoś by się udało... to bym wrzucił... bo znając życie, to Dario teraz tam z Borią jak zacznie świętować, to wróci za tydzień;) :lol:

Szymon.. ktoś musi tu na Forum trzymać to wszystko twardą ręką:) Znalazłem chyba najlepszą kandydatkę, nie?;)

... :* - dla "Pani Adminowej" :)))
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 22 kwietnia 2006, 19:09

Seba pisze:
Szymon.. ktoś musi tu na Forum trzymać to wszystko twardą ręką:) Znalazłem chyba najlepszą kandydatkę, nie?;)

Już się nie tłumacz..... przecież każdy wie że tu nie chodzi o trzymanie Forum twardą ręką :lol: :lol: :lol:
Owszem kandydatkę znalazłeś, ale do czego innego :lol: :lol: :lol: :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 22 kwietnia 2006, 19:12

Szymon pisze:
Seba pisze:

Już się nie tłumacz..... przecież każdy wie że tu nie chodzi o trzymanie Forum twardą ręką :lol: :lol: :lol:
Owszem kandydatkę znalazłeś, ale do czego innego :lol: :lol: :lol: :lol:

Do czego niby innego ?? :>:>:>
________Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 22 kwietnia 2006, 19:15

:))) Szymon i te jego romanse... hihi

... ale to chyba trochę nie ten temat?;))))

kra

Postautor: kra » 22 kwietnia 2006, 19:29

GRATULACJE dla TORUNIA!!!! :P

Awatar użytkownika
SMS_fan
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: SMS_fan » 22 kwietnia 2006, 19:32

No cóż, gratulacje dla Torunianek i szacunek dla rozgrywającej Beaty Predehl ;)

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 22 kwietnia 2006, 19:35

SMS_fan pisze:No cóż, gratulacje dla Torunianek i szacunek dla rozgrywającej Beaty Predehl ;)

Dolaczam sie ;) ajjj szkoda ze nie wypalil wyjazd... przegapilam fajne widowisko... :| ajjj
________Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 22 kwietnia 2006, 20:04

Seba pisze:
Mytek pisze:jeszcze parole są :wink: jeden taki turbo-skrot był...zapomnialem jaki teraz:/

:) jest wiele TURBO-skrótów;))))... SMS to też skrót... ale chyba Osanka nie bedziemy go rozwijać, nie?;))))) hihi

DZIĘKI Pazdzioszku za relację <przytul>:)

PTASIA GRYPA do boju!!! :P

aajjjjjjjjj...to bylo cos chyba z: Wiele ..(jakis tam) ... Miłosnych Paroli - wiem, ze cos w tym stylu bylo, ale juz mi zwietrzalo z głowy :lol: :wink:

WIELKIE GRATULACJE DLA ZESPOŁU Z TORUNIA :!: :!: :!:

troche szkoda mi Leszna...:( ale cóż: taki rezultat jest dla mnie rownie zadowalający:D oby tylko Toruń nie spadl po jednym sezonie, tak jak Jelenia - szkoda byloby, bo mamy kolejny bliski wyjazd 8) :wink:

dzięki chłopaki z Unii - Dario i Seba - za relacje!! szacunek za wyjazd!!;]

PS: Seba(admin) - sprawdź skrzynkę z wiadomościami :wink:
reloaded :]

obserwator- fan

Postautor: obserwator- fan » 22 kwietnia 2006, 20:09

Gratulacje dla dziewczynz SMS_u za walke przez 40 min. pokazalyscie kawal dobrej koszykowki, szkoda ze nie udalo sie pokonac doswiadczonych torunianek...Wczoraj glosno bylo o zlym sedziowaniu w meczu z Muksem, a o dzisiejszym meczu i postawie sedziow ( zwlaszcza w koncowce) nikt nie wspomnina.

zastanawiam sie jednak czy panie z Torunia-Zdecydowany faworyt- powinny byc tak bardzo usatysfakcjonowane z awansu do ekstraklasy skoro z tak mlodym zespolem wygrywaja tylko 2 pkt.

P.S.pozdrawiam wszystkich fanow koszykowki

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 22 kwietnia 2006, 20:19

obserwator- fan pisze:(...)
zastanawiam sie jednak czy panie z Torunia-Zdecydowany faworyt- powinny byc tak bardzo usatysfakcjonowane z awansu do ekstraklasy skoro z tak mlodym zespolem wygrywaja tylko 2 pkt.

Hmmm... a czemu mają być nieusatysfakcjonowane? Zasłużony awans! Z kim przegrały??? I co ma wysokość zwycięstwa do wiatraka? Patrząc obiektywnie przecież należałoby rozegrać także rewanże spotkań z udziałem SMSu na obcych parkietach... np w Toruniu... myślisz, że tam też byłaby porazka "tylko" dwoma punktami? :? Zwycięstwo jest zwycięstwem i nie ma co deprecjonować oczywistego sukcesu NAJLEPSZEJ zdecydowanie drużyny pierwszej ligi! BRAWO TORUŃ! Oby tym razem już na dłuzej w e-klasie...

... i o co chodzi z sędziowaniem dziś?

Pozdrawiam

obserwator- fan

Postautor: obserwator- fan » 22 kwietnia 2006, 20:32

Co ma wysokosc wygranej do zywciestwa ?? a otuz to ze te twoje zdecydowane faworytki prawie przegraly i za ten ich sukces mozna w duzej mierze podziekowac sedziom gdybys byl to moglbys to zobaczyc ... chociaz czytajac twoje posty to i tak nic bys nie zauwazyl bo ty przeciez dla ciebie sms to jedno wielkie nieporozumienie a ja uwazam ze to te mlode dziewczyny powinny dostac szanse grania w najwyzszej lidze bo one moglyby sie tam czegos nauczyc i zdobyc doswiadczenie ktore bardzo przydaloby sie w walce na europejskich parkietach.

A torunianki jako zdecydowany faworyt majacy w slkadzie taki doswiadczone zawodniczki jak Predehl i Sowinska-Broczek powinny wygrac 20-ma...I ty jako wspanialy obserwator i kibic powinienes o tym widziec najlepiej

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 22 kwietnia 2006, 20:50

Widzę, że porażka sprawiła, że puszczają Ci nerwy najwyrazniej... jakoś nie widzę, żebym Cię atakował, ale spoko...

Jedna sprawa... dlaczego uważasz, że zwycięstwo 2 pkt jest gorsze niż 20??? Bo tego nie rozumiem zupełnie... rozumiem, że możesz czuć się rozczarowany i rozgoryczony... mozesz sobie pisać rózne rzeczy na mnie, zupełnie niezainteresowanego ani awansem Torunia, ani SMSu... ale nie rozumiem z jakiej racji próbujesz umniejszać sukces zespołu, który wygrał w tej lidze w tym sezonie WSZYSTKO? Przegrywać z honorem też trzeba umieć... i nadal nie napisałeś co takiego strasznego zrobili sędziowie? ... rozumiem też, że wczoraj Twoim zdaniem decyzja ich była słuszna tak? Bo ja jak wiesz nie byłem, nie widziałem... a chciałbym się dowiedzieć od "obserwatora"... mam nadzieję obiektywnego.

Prosiłbym także, żebyś przestał wmawiać mi, że mam COKOLWIEK przeciwko dziewczynom grającym w SMSie! :evil: To bezczelne kłamstwo i tyle... mam za to wiele przeciwko tworowi, który wydaje na sezon przeszło milion złotych, w sytuacji, gdy małe w większości kluby od których jest CAŁKOWICE zależny mogą liczyć conajwyżej w najlepszym przypadku na ochłapy od PZKoszu... Zresztą temat - rzeka... zapytaj sie najlepiej działaczy, trenerów, wiele lat grających zawodniczek w innych klubach, co sądzą o kilku sprawach... i tyle... temat rzeka - wałkowany już wiele razy...

A za chwilę dzięki uprzejmości Basket Fana pierwsza część relacji zdjęciowej z wczoraj...
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2006, 20:51 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.

kibic sms-u

Postautor: kibic sms-u » 22 kwietnia 2006, 20:50

Przypoinam, że najstarsze dziewczyny w sms-ie, to rocznik 87, a Toruniowi oczywiście gratuluję :D

Wróć do „I/II liga”