FINAŁ 1 ligi - Łomianki (21-23.IV)
Moderator: Moderatorzy
-
basket fan
- Nowy na forum
No i zapomniałem pogratulować Kasi Januszek...bravo Janek!!!
Seba posiadam ok 200 fotek z wczorajszych meczy ale z moim łączem cos ostatnio kiepsko i mam nadzieje że poczekacie jeszcze 1 dzień aż dario nie wróci i on wam prześle, bo ja wysyłałbym chyba przez 4 dni..hahaha, no i outlook zbąbany, a ze strony jeszcze dłużej.
Seba posiadam ok 200 fotek z wczorajszych meczy ale z moim łączem cos ostatnio kiepsko i mam nadzieje że poczekacie jeszcze 1 dzień aż dario nie wróci i on wam prześle, bo ja wysyłałbym chyba przez 4 dni..hahaha, no i outlook zbąbany, a ze strony jeszcze dłużej.
Unia, wiara która przetrwała!!!
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Basket... hmmmm... może chociaz te najlepsze jakoś byś mi dziś na skrzynkę? Może jakoś by się udało... to bym wrzucił... bo znając życie, to Dario teraz tam z Borią jak zacznie świętować, to wróci za tydzień;)
Szymon.. ktoś musi tu na Forum trzymać to wszystko twardą ręką:) Znalazłem chyba najlepszą kandydatkę, nie?;)
... :* - dla "Pani Adminowej"
))
Szymon.. ktoś musi tu na Forum trzymać to wszystko twardą ręką:) Znalazłem chyba najlepszą kandydatkę, nie?;)
... :* - dla "Pani Adminowej"
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Seba pisze:
... :* - dla "Pani Adminowej"))
Już się nie tłumacz..... przecież każdy wie że tu nie chodzi o trzymanie Forum twardą ręką
Owszem kandydatkę znalazłeś, ale do czego innego
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Szymon pisze:Seba pisze:
... :* - dla "Pani Adminowej"))
Już się nie tłumacz..... przecież każdy wie że tu nie chodzi o trzymanie Forum twardą ręką![]()
![]()
![]()
Owszem kandydatkę znalazłeś, ale do czego innego![]()
![]()
![]()
Do czego niby innego ?? :>:>:>
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

bedziemy in touch

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Seba pisze:Mytek pisze:jeszcze parole sąjeden taki turbo-skrot był...zapomnialem jaki teraz:/
jest wiele TURBO-skrótów;))))... SMS to też skrót... ale chyba Osanka nie bedziemy go rozwijać, nie?;))))) hihi
DZIĘKI Pazdzioszku za relację <przytul>:)
PTASIA GRYPA do boju!!!
aajjjjjjjjj...to bylo cos chyba z: Wiele ..(jakis tam) ... Miłosnych Paroli - wiem, ze cos w tym stylu bylo, ale juz mi zwietrzalo z głowy
WIELKIE GRATULACJE DLA ZESPOŁU Z TORUNIA
troche szkoda mi Leszna...
dzięki chłopaki z Unii - Dario i Seba - za relacje!! szacunek za wyjazd!!;]
PS: Seba(admin) - sprawdź skrzynkę z wiadomościami
reloaded :]
-
obserwator- fan
Gratulacje dla dziewczynz SMS_u za walke przez 40 min. pokazalyscie kawal dobrej koszykowki, szkoda ze nie udalo sie pokonac doswiadczonych torunianek...Wczoraj glosno bylo o zlym sedziowaniu w meczu z Muksem, a o dzisiejszym meczu i postawie sedziow ( zwlaszcza w koncowce) nikt nie wspomnina.
zastanawiam sie jednak czy panie z Torunia-Zdecydowany faworyt- powinny byc tak bardzo usatysfakcjonowane z awansu do ekstraklasy skoro z tak mlodym zespolem wygrywaja tylko 2 pkt.
P.S.pozdrawiam wszystkich fanow koszykowki
zastanawiam sie jednak czy panie z Torunia-Zdecydowany faworyt- powinny byc tak bardzo usatysfakcjonowane z awansu do ekstraklasy skoro z tak mlodym zespolem wygrywaja tylko 2 pkt.
P.S.pozdrawiam wszystkich fanow koszykowki
obserwator- fan pisze:(...)
Hmmm... a czemu mają być nieusatysfakcjonowane? Zasłużony awans! Z kim przegrały??? I co ma wysokość zwycięstwa do wiatraka? Patrząc obiektywnie przecież należałoby rozegrać także rewanże spotkań z udziałem SMSu na obcych parkietach... np w Toruniu... myślisz, że tam też byłaby porazka "tylko" dwoma punktami?
... i o co chodzi z sędziowaniem dziś?
Pozdrawiam
-
obserwator- fan
Co ma wysokosc wygranej do zywciestwa ?? a otuz to ze te twoje zdecydowane faworytki prawie przegraly i za ten ich sukces mozna w duzej mierze podziekowac sedziom gdybys byl to moglbys to zobaczyc ... chociaz czytajac twoje posty to i tak nic bys nie zauwazyl bo ty przeciez dla ciebie sms to jedno wielkie nieporozumienie a ja uwazam ze to te mlode dziewczyny powinny dostac szanse grania w najwyzszej lidze bo one moglyby sie tam czegos nauczyc i zdobyc doswiadczenie ktore bardzo przydaloby sie w walce na europejskich parkietach.
A torunianki jako zdecydowany faworyt majacy w slkadzie taki doswiadczone zawodniczki jak Predehl i Sowinska-Broczek powinny wygrac 20-ma...I ty jako wspanialy obserwator i kibic powinienes o tym widziec najlepiej
A torunianki jako zdecydowany faworyt majacy w slkadzie taki doswiadczone zawodniczki jak Predehl i Sowinska-Broczek powinny wygrac 20-ma...I ty jako wspanialy obserwator i kibic powinienes o tym widziec najlepiej
Widzę, że porażka sprawiła, że puszczają Ci nerwy najwyrazniej... jakoś nie widzę, żebym Cię atakował, ale spoko...
Jedna sprawa... dlaczego uważasz, że zwycięstwo 2 pkt jest gorsze niż 20??? Bo tego nie rozumiem zupełnie... rozumiem, że możesz czuć się rozczarowany i rozgoryczony... mozesz sobie pisać rózne rzeczy na mnie, zupełnie niezainteresowanego ani awansem Torunia, ani SMSu... ale nie rozumiem z jakiej racji próbujesz umniejszać sukces zespołu, który wygrał w tej lidze w tym sezonie WSZYSTKO? Przegrywać z honorem też trzeba umieć... i nadal nie napisałeś co takiego strasznego zrobili sędziowie? ... rozumiem też, że wczoraj Twoim zdaniem decyzja ich była słuszna tak? Bo ja jak wiesz nie byłem, nie widziałem... a chciałbym się dowiedzieć od "obserwatora"... mam nadzieję obiektywnego.
Prosiłbym także, żebyś przestał wmawiać mi, że mam COKOLWIEK przeciwko dziewczynom grającym w SMSie!
To bezczelne kłamstwo i tyle... mam za to wiele przeciwko tworowi, który wydaje na sezon przeszło milion złotych, w sytuacji, gdy małe w większości kluby od których jest CAŁKOWICE zależny mogą liczyć conajwyżej w najlepszym przypadku na ochłapy od PZKoszu... Zresztą temat - rzeka... zapytaj sie najlepiej działaczy, trenerów, wiele lat grających zawodniczek w innych klubach, co sądzą o kilku sprawach... i tyle... temat rzeka - wałkowany już wiele razy...
A za chwilę dzięki uprzejmości Basket Fana pierwsza część relacji zdjęciowej z wczoraj...
Jedna sprawa... dlaczego uważasz, że zwycięstwo 2 pkt jest gorsze niż 20??? Bo tego nie rozumiem zupełnie... rozumiem, że możesz czuć się rozczarowany i rozgoryczony... mozesz sobie pisać rózne rzeczy na mnie, zupełnie niezainteresowanego ani awansem Torunia, ani SMSu... ale nie rozumiem z jakiej racji próbujesz umniejszać sukces zespołu, który wygrał w tej lidze w tym sezonie WSZYSTKO? Przegrywać z honorem też trzeba umieć... i nadal nie napisałeś co takiego strasznego zrobili sędziowie? ... rozumiem też, że wczoraj Twoim zdaniem decyzja ich była słuszna tak? Bo ja jak wiesz nie byłem, nie widziałem... a chciałbym się dowiedzieć od "obserwatora"... mam nadzieję obiektywnego.
Prosiłbym także, żebyś przestał wmawiać mi, że mam COKOLWIEK przeciwko dziewczynom grającym w SMSie!
A za chwilę dzięki uprzejmości Basket Fana pierwsza część relacji zdjęciowej z wczoraj...
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2006, 20:51 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kibic sms-u