Mytek pisze:a moze nagle lotos, wisla, pzu polfa straca sponsorow i odejda ich wszystkie kluczowe zawodniczki.........................?
<<niestety nierealne...>>>
To się trzeba już LECZYĆ!!!!! Nie sądziłem, że ktoś może być na tyle "mądry", żeby zyczyć sobie upadku innych, wycofania się sponsorów, odejścia koszykarek i co za tym idzie końca klubów... jednak z każdym dniem niektórzy tu potrafią zadziwiać coraz bardziej. Potem tylko się dziwią, że martwiąc się, że "niestety" te wszystkie tragedie raczej innych nie spotkają, nie są lubiani przez wszystkich, którym życzą jak najgorzej. Ja natomiast po tym co przeczytałem życzę Ci z całego serca, zebyś za rok miał okazje oglądać dwa mecze drugoligowe w sezonie (bo dwa zespoły wezmą udział), zmagania juniorek (jak zaczniecie je szkolić oczywiście), kadetek i żeby miasto w końcu przestało wam dawać pieniądze
... i proszę nie pisz do mnie pózniej pm'ów, że nie piszesz głupot, że nie zgadzasz się z tymi, które wymyślili już koledzy... pobiłeś ich bowiem szczytem bezsensu! Gościu żałuje, że nie upadnie liga... jezuuuuuu... skąd sie tacy biorą?!