Przed meczem: CCC Polkowice vs AZS Poznań

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 listopada 2004, 03:36

Mytek pisze:a moze nagle lotos, wisla, pzu polfa straca sponsorow i odejda ich wszystkie kluczowe zawodniczki.........................?

<<niestety nierealne...>>>

To się trzeba już LECZYĆ!!!!! Nie sądziłem, że ktoś może być na tyle "mądry", żeby zyczyć sobie upadku innych, wycofania się sponsorów, odejścia koszykarek i co za tym idzie końca klubów... jednak z każdym dniem niektórzy tu potrafią zadziwiać coraz bardziej. Potem tylko się dziwią, że martwiąc się, że "niestety" te wszystkie tragedie raczej innych nie spotkają, nie są lubiani przez wszystkich, którym życzą jak najgorzej. Ja natomiast po tym co przeczytałem życzę Ci z całego serca, zebyś za rok miał okazje oglądać dwa mecze drugoligowe w sezonie (bo dwa zespoły wezmą udział), zmagania juniorek (jak zaczniecie je szkolić oczywiście), kadetek i żeby miasto w końcu przestało wam dawać pieniądze :D Takie jak piszesz "nierealne" życzenia kibica, który oglądając kiedyś jak jego zespół zdobywał trzecie miejsce w Europie, teraz nie może się doczekać spotkania juniorek za tydzień i wie doskonale jak bolą problemy, których brak u innych tak Ciebie martwi... a może to nie takie nierealne życzenie...

... i proszę nie pisz do mnie pózniej pm'ów, że nie piszesz głupot, że nie zgadzasz się z tymi, które wymyślili już koledzy... pobiłeś ich bowiem szczytem bezsensu! Gościu żałuje, że nie upadnie liga... jezuuuuuu... skąd sie tacy biorą?!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 28 listopada 2004, 05:21

Dokładnie Seba, trudno to nazwac juz inaczej jak szczyt bezczelności i głupoty. Swoim <<niestety nierealne>>Mytek pobiłeś dzis rekord absurdu przebijając nawet LOTOSMISTRZA, który "umilał" nam kiedys czas na poprzednich forach. Wyrażenie publicznie takiego "marzenia" dyskredytuje cię jako kibica, forumowicza, człowieka... Nie wiem doprawdy jak ktoś kto mieni się kibicem koszykówki kobiet mógł wymyślic coś tak chamskiego. Czy przez chocby ułamek chwili zastanowiłes się co napisałeś, czy po prostu szybciej klepiesz w klawiaturę na kompie niż myślisz? W ogóle myślisz? Moze najlepiej niech wszyscy straca sponsorów oprócz AZSu Poznań. Wtedy na pewno wygracie ligę, ale to tez "niestety nierealne"...
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 28 listopada 2004, 11:29

Mytek pisze:a moze nagle lotos, wisla, pzu polfa straca sponsorow i odejda ich wszystkie kluczowe zawodniczki.........................?

<<niestety nierealne...>>>

Zgadzam się oczywiście w całej rozciągłości z Sebą i Mikey-em oraz powtórze jeszcze raz to co pisałem już nie raz.

Lepiej smakuje kolejne zwycięstwo po straszliwej walce z największym wrogiem, niż jego upadek.

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 28 listopada 2004, 11:48

majoneez pisze: Co do Andrzeja i jego zapewnień o miejscu na "pudle" to albo się przeliczył z własnymi siłami, przecenił zespół do którego przychodzi, albo nie docenił wzmocnień Wisły i Polfy. Zatem bedzie trenował Polkowice zanim nie zdobedzie medalu, albo wqurwiony wruci do domu, albo do domu odeślą Andrzeja działacze z Polkowic.

Trener Nowakowski był wczoraj jednym z obserwatorów meczu MOS Wrocław - SMS Łomianki. Może jakieś wzmocnienia z 1 ligi na nowy sezon do Polkowic? :wink: Eeee to by popsuło tradycję - do Polkowic trzeba kogoś z Brzegu :twisted:
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 28 listopada 2004, 16:33

alez ja nie zycze zadnemu klubowi upadku!!!!!!!!!!!!
tak sobie tylko pomyslalem [pogdybalem]"...co by bylo gdyby..." te zespoly stracily sponsorow itd... TAKA MYŚL NIE JEST JEDNOZNACZNA Z TYM ZE ŻYCZE ŹLE TYM ZESPOŁOM!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 28 listopada 2004, 16:43

Ojojoj widze, że tutaj ze śmiesznego rozważania / gdybania zrobiła się wielka afera. Chłopaki przecież nikt nie życzy żadnemu klubowi utraty spondora ani nic z tych rzeczy. My kibice AZS-u Poznań wiemy jak to jest więc niekomu tego przykrego uczucia nie życzymy.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 28 listopada 2004, 17:02

Spokój tylko spokój nas może uratować! I niegadaj na drugi raz Mytek takich rzeczy bo odrazu się doczepią! Wrzuć na luz! I Seba także!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 28 listopada 2004, 17:09

przeciez ja nie chcialem nikogo zaatakowac tym gdybaniem...!

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 28 listopada 2004, 18:58

MARIO pisze:
majoneez pisze: Co do Andrzeja i jego zapewnień o miejscu na "pudle" to albo się przeliczył z własnymi siłami, przecenił zespół do którego przychodzi, albo nie docenił wzmocnień Wisły i Polfy. Zatem bedzie trenował Polkowice zanim nie zdobedzie medalu, albo wqurwiony wruci do domu, albo do domu odeślą Andrzeja działacze z Polkowic.

Trener Nowakowski był wczoraj jednym z obserwatorów meczu MOS Wrocław - SMS Łomianki. Może jakieś wzmocnienia z 1 ligi na nowy sezon do Polkowic? :wink: Eeee to by popsuło tradycję - do Polkowic trzeba kogoś z Brzegu :twisted:

Nowakowski wspominał przed sezonem, ze wypatrzył talenty w MOSie i mówił, ze takie dziewczyny trzeba ściagać do Polkowic i nad nimi pracować. zamienił słowa w czyn...?

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 listopada 2004, 19:58

Mytek pisze:alez ja nie zycze zadnemu klubowi upadku!!!!!!!!!!!!
tak sobie tylko pomyslalem [pogdybalem]"...co by bylo gdyby..." te zespoly stracily sponsorow itd... TAKA MYŚL NIE JEST JEDNOZNACZNA Z TYM ZE ŻYCZE ŹLE TYM ZESPOŁOM!!!!!!!!!!!!!!

Masz w takim razie problemy nie tylko z rozumieniem tego, co piszą inni, ale nawet NIESTETY ze zrozumieniem tego, co sam wytworzysz.

EOT z mojej strony (choć życzenia pozostają aktualne).
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 28 listopada 2004, 20:04

Mytek pisze:przeciez ja nie chcialem nikogo zaatakowac tym gdybaniem...!
tu nie chodzi Mytek o gdybanie i zalożenie które przyjąłeś ze ktoś moze stracić sponsora tylko o dopisek, ze jest to niestety nierealne. To są Twoje słowa nie moje, a ich interpretacja moze być tylko jedna, ze ucieszyłby cie fakt utraty sponsorów przez Lotos, Wisłe czy Polfę. Jeśli tak nie uważasz to bardzo ostrożnie pisz na przyszłośc i przemyśl dwa razy słowa, bo w tym wypadku logiczna wykładnia tego co napisałes nie mogła budzic watpliwości.
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 28 listopada 2004, 20:45

Mikey pisze:
Mytek pisze:przeciez ja nie chcialem nikogo zaatakowac tym gdybaniem...!
tu nie chodzi Mytek o gdybanie i zalożenie które przyjąłeś ze ktoś moze stracić sponsora tylko o dopisek, ze jest to niestety nierealne. To są Twoje słowa nie moje, a ich interpretacja moze być tylko jedna, ze ucieszyłby cie fakt utraty sponsorów przez Lotos, Wisłe czy Polfę. Jeśli tak nie uważasz to bardzo ostrożnie pisz na przyszłośc i przemyśl dwa razy słowa, bo w tym wypadku logiczna wykładnia tego co napisałes nie mogła budzic watpliwości.

musze przyznac ze strzeliem wielka gafe[gafe, jesli mozna to tak nazwac].przewpraszam wszystkich forumowiczow, ktorzy poczuli sie dotknieci moja wypowiedzia!!!, jednakze chcialbym zaznaczyc ze jej "wyjsciowy sens" nie byl przeze mnie zamiezony.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 28 listopada 2004, 20:47

a tak w ogole to zamknijmy ten temat, dwano juz po meczu.....

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 28 listopada 2004, 21:19

Czyli wszystko wyjaśnione. To dobrze że masz odwagę przyznac się do błedu i ze prostujesz swój pogląd. Uwazam temat za zamknięty.
Obrazek

Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 28 listopada 2004, 21:39

mozna juz oglądać zdjęcia z tego meczu.
>>>tutaj<<<

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”