Matii pisze:Przede wszystkim Marco mielismy okazje porozmawiac chwilke w Gdyni i sam jasno powiedziales ze wasze przyzwyczajenia z boisk pilkarskich przenosicie na hale kosza KOBIET.
nie sluchales ale to normalne nie sluchac a potem plakac, powiedzialem ze u nas nie ma podzialu jestesmy WISŁA KRAKÓW i tyle
Dodatkow sam powiedziales ze nie jestes w stanie zrozumiec mentalnosci nas kibicow koszykowki glownie KOBIET, chodz i zdarzaja sie fani meskiej ligi.
oj ale bzdury piszesz , mowilem o waszej mentalnosci , a w szczegolnie twojej i Lotosu bo inne ekipy przyjezdzaly czy to na meska czy zenska lige i bylo bardzo fajnie , nie kreuj naszej rozmowy wg swoich pogladow tyle mow tak jak wygladala chyba ze masz problemy z pamiecią
Dalej osoby ktore sie pojawily przy nas i mialy pretensje o to ze nie chcielismy usiasc dobrze wiedzialy po co tam sa. Po 2 kwartach zniknely a w ich mmiejsce pojawili sie inni, bardziej "rozrywkowi".
jestescie na wyjezdzie i macie sie dostosowac , a jak wam sie nie podoba to mozecie wyjsc , mi jak sie nie podobal sektor na balkonie to sobie kupilem bilet za lawka koszykarek
Chyba jest to logiczne, ze kibice z Gdyni przyjechali dopingowac swoja druzyne
wobec zachowan niektorych chocby dzisiaj mam spore watpliwosci
a i sam doskonale wiesz ze robi sie to na stojaco a nie jak piknikowcy, usadza tylki wygodnie i siedza.
jestes w gosciach czlowieku i to gospodarze dyktuja warunki, trzeba bylo sobie wyjsc na gore sektora w takim razie. myslisz ze dlaczego nas mlyn nie jest na srodku tylko na skrajnym sektorze??? po to by nie zaslaniac tym tylko i wylacznie ogladajacym
Sami nawolywaliscie pozostalych kibicow do wstania i wspolnego spiewania, wiec o co to zdziwienie ze kibice z Gdyni chcieli na stojaco dopingowac?
pochlebiasz sobie ze cokolwiek bylo kierowane w wasza stronę, my nawolywalismy swoich a nie was, wy mieliscie siedziec na 4 literach bo My tak chcielismy
Zastanawiam sie jak Ty bys sie czul gdyby mecz decydujacy byl rozgrywany w Gdyni a tam by Ci kazali usiasc na dupie i na siedzaco dopingowac swoja ukochana druzyne? hę?
jesli bym nie mial wyboru to bym sobie usiadal a jesli nie to bym walczyl aby moc stac ponoszac wszystkie konsekwencje,
poza tym dlaczego tyle osoba siedzacych na poczatku za nami nie robilo z tego najmniejszego problemu poza 3 sterydziazami.
widocznie tych 3 chcialo ogladnac mecz
Pozniej ich wiecej przyszlo.
i dobrze czym wiecej nas tym lepiej i od keidy to gabaryty decyduja kto jest jakim kibicem
Ochrona oczywiscie miala w dupie, a juz hamskie plucie i rzucanie kawalkami bulki pokazalo na jakim poziomie jestescie. Czy spotkalo Was cos podobnego w Gdyni?
Nie, a prowokowalismy??? spotkaly nas tylko chamskie docinki odnosnie nastepnego meczu i naszych pilkarzy,a przeciez nic nie robilismy zlego w Gdynii to skad to chamstwo...
Jezeli mi tu piszesz o tym ze sie nikomu nic nie stalo i z tego powodu mam byc zadowoleni to CHORZY jestescie.
chorzy to jestescie wy, bo wam sie wydaje ze mozecie "pluc" na Wisle slowami "j... Wisle" i innymi jeszcze wypowiedziami i myslec ze bez konsekwencji
Tutaj jest kosz i nawet jezeli do Chelma przyjezdzaja kibice z ŁKS-u, z ktorymi nie jestesmy w najlepszych stosunkach to nikt nie robil im najmniejszych problemow.
tutaj jest Kraków, WISŁA KRAKÓW, i ŁKS czy Stal Ostrow Wlkp ze swoim Hej Hej Cracovia tez nie ma problemow, dziwne co??
Chodzi mi przede wszystkim o to ze na KOSZU nie ma Waszych dzialan pilkarskich.
Mowilem nie ma prowokacji nie ma dzialan, skoro prosicie sie o nie to je macie, dziwne ze nikt poza wami tych problemow nie ma a przyjezdzaly/przyjezdzaja to rozne ekipy
Trudno, w Krakowie trzeba sie cieszyc ze jestesmy cali - o to Wasze prymitywne myslenie.
za to wy blyszczyscie inteligencją , jak niektorzy pokazali chocby w Gdynii, pewnych rzeczy nie wspominalem po tym meczu i nie wspomne byscie dalej zyli w swiadomosci ze jestescie zajebiscie kulturalni
Ja sie ciesze, ze jest sporo miast w Polsce, w ktorych jak sie pokaze w barwach swojego zespolu to nie spotkam sie z takim zachowaniem jak w Krakowie. Nawet w Lodzi kibice sie tak nie zachowuja, mimo ze spora czesc z nich chodzi na pilke.
Brawo dla ŁKS-u tylko im podpadnijcie tak jak nam to zobaczymy
Tyle Marco w temacie.
skoncz i wstydu sobie oszczedz
Widac w rozmowe w cztery oczy byles mniej wyszczekany niz tu na kkforum, ale to norma.
tak sie sklada ze "kolego" ze to wy w 4 oczy
miekniecie co innego piszecie na forum a co innego w 4 oczy, ja jestem taki sam caly czas a to jak rozmawialem w Gdynii to zalezalo w jakim tonie wyscie zaczeli "szczekac" i jakos nikt mi nie dal powodu do stanowczych reakcji bo wszyscy zachowywali sie ianczej niz w internecie, sedziowie mi taki powod dali i niestety musieli zmienic swoje plany po meczu....
dla was to zagadka ze mozna normalnie ze mna pogadac tylko ie bierzecie pod uwagę swojego zachowania ktore jest diametralnie inne gdy przyszlo wam rozmawiac ze mna twarza w twarz. , a ja na wasze zaczepki i "plucie" na Wisle na forum beda reagowal tak jak zawsze,a gdy przy rozmowie przekrecanie sie o 180 stopni to ja sie dostosowuję, ja tylko czekam az zaprezentujecie w 4 oczy taki sam poziom jak na forum,
w Gdynii nie byles taki kozak jak na forum, jakos nie pyskowales o incydent z kibicami Lotosu, jakos nie pyskowales o inne zachowania z poprzedniego i obecnego sezonu?? i kto tu jest inny w realu ???!!! czemu nikt w Gdyni nie podszedl do mnie i powiedzial mi ze jestem debil, bandyta, szowinista,a mieli wszyscy okazję, byli u siebie we wlasnej hali, na forum setki takich wpisow, wiec mistrzowie autokreacji zajmijcie sie sobą , nie badzicie dwulicowi bo mnie stac na powtorzenie wszytskich rzeczy w 4 oczy a tobie podobnym nie i taka jest roznica.
Trzeba bylo mi w Gdynii pocisnac tak samo jak na forum to robiles albo robisz to bys sie przekonal czy bym byl mniej wyszczekanyPrzykro jest mi tylko ze przy tak wspanialym widowisku jakie zgotowaly nam koszykarki Wisly i Lotosu, widzialem tyle nie przyjemnych scen na meczu koszykowki KOBIET!!!!!!!!!!!!
straszne
i moze wspominisz jak probowales mi wmowic ze kilka osob z roznych klubow w tym z ŁKS-u probują nas nastawic przeciwko Lotosowi ,
teraz licze ze bedziesz tak wyszczekany ze w Łodzi im to powiesz. Pochwal sie kogo to jeszcze oczerniales w naszej rozmowie??!!!