Sylwia Wlaźlak: czasu nie oszukam

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 30 listopada 2004, 07:59

Wtorek, 30 listopada 2004r.

W jednym z przedsezonowych sparingów poważnej kontuzji doznała kapitan PZU Polfy Pabianice Sylwia Wlaźlak.

Obrazek

* Jak przebiega rehabilitacja?

Sylwia Wlaźlak: - Lekarze twierdzą, że bez zarzutu. Wszystko wskazuje na to, że już w piątek będę mogła zdjąć gips. Bardzo mnie to cieszy, bo poruszanie się w nim zimą jest niezwykle uciążliwe.

* Kiedy zobaczymy panią na parkiecie?

- Czasu nie da się oszukać. Muszę powoli pracować nad rozruszaniem stawu skokowego. Jestem na to psychicznie przygotowana. Wydaje mi się, że najwcześniej na przełomie lutego i marca zacznę ćwiczenia z piłką. Nic na siłę, w tak ciężkich przypadkach wskazana jest cierpliwość. Jakikolwiek błąd może drogo kosztować.

* Oglądała pani mecz Polfy z Meblotapem...

- Staram się być na każdym meczu mojej drużyny. Przyznaję, że skoczyła mi adrenalina, takich emocji dawno już nie przeżyłam. Dziewczyny przeżywają mały kryzys, ale najważniejsze, że wygrywają. Prawdziwy test czeka je w niedzielę w Gdyni. Liczę jednak, że powalczą z Lotosem. Zresztą wszystko i tak rozstrzygnie się w fazie play off.

(bart) - Express Ilustrowany

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 30 listopada 2004, 11:11

Masz Sylwia racje. Nic na siłe. Wprawdzie mamy wszyscy nadzieję że na play-off bedziesz zdolna do gry ale oczywiście Twoje zdrowie jest ważniejsze. Pozdrawiam i życze szybkiego powrotu do zdrowia.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 30 listopada 2004, 16:19

Kowalik pisze: Wprawdzie mamy wszyscy nadzieję że na play-off bedziesz zdolna do gry .

Już nie bądź taki wymagający. Wystarczy że Sylwia wróci na finał.
Również życzę Sylwii szybkiego powrotu do zdrowia.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 30 listopada 2004, 18:46

ja oczywiscie równiez życzę Sylwii wszystkiego najlepszego. W koncu jakby nie patrzeć to nasza dziewczyna, z naszej ziemi :D My w ŁKS nie zapominamy o naszych ludziach 8)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 30 listopada 2004, 18:49

Mikey pisze:ja oczywiscie równiez życzę Sylwii wszystkiego najlepszego. W koncu jakby nie patrzeć to nasza dziewczyna, z naszej ziemi :D My w ŁKS nie zapominamy o naszych ludziach 8)

Fakt, a w szczególności Ty nie zapominasz. Prowadzisz kampanie wyborczą :lol: , przyjeżdzasz na nasze mecze :lol: . Jednym słowem postawa godna podziwu! :lol: :lol: :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”