Młodziczki ;-)

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 28 maja 2006, 13:45

Wielkie brawa :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 28 maja 2006, 21:51

Gratulacje!!! Brawo Olimpia!!! Jestem ciekaw wrażeni zawodniczek i rodziców po turnieju. Może jak ktoś z Was bedzie coś wiedział to napisz tutaj?

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 28 maja 2006, 22:02

Brawo Maluchy!

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 28 maja 2006, 22:05

Jeszcze raz gratulacje i brawa dla "Olimpijek"... Mam nadzięję, że turniej i kibiców w Łodzi będą wspominać jak najmilej, bo staraliśmy się, aby właśnie tak było. Proszę o jakiś ewentualny odzew i ocenę ludzi będących w Łodzi z Olimpią.

Ps. No to w naszych "starych porachunkach" jest jak narazie 1-1 (Wy wygraliście, ale wyższy medal dla nas). Życzę sobie takich właśnie składów w kolejnych rocznikach w następnych latach.

sympatyk

Postautor: sympatyk » 30 maja 2006, 13:18

Cieszę się drogi Simonie, że zauważyłeś szczegół, o którym do tej pory nikt nie mówi głośno. Że mimo to,że Olimpilki zajęły trzecie miejsce, to wygrały z wicemistrzem- ŁKS-em, który nawiasem mówiąc wygrał tylko z czwartym zespołem. Do tego są pierwszym zespołem, któremu udało się pokonać ŁKS, a drugim MUKS, również z Poznania. Ale i tak gratulujemy Wam sukcesu i cieszymy się,że nasze dziewczyny mogły rywalizować z waszymi i że dzielnie walczyły do końca. :!: :!: :!:
A co do oceny i atmosfery jaka panowała na hali ŁKS-u to jesteśmy pod dużym wrazeniem. Jesli chodzi o doping to daliście czadu,jakiego jeszcze nigdy nie byliśmy świadkami, ale myśle, że i nasza grupa ze swoimi głosami, deseczkami i "dzwoneczkiem" nie była wcale gorsza i pobudziła swoje dziewczyny do boju. Było naprawdę bardzo miło i sympatycznie. :D :lol: :lol: .
Mamy nadzieję, że jeszcze się kiedyś spotkamy i bedziemy wspólnie zagrzewać do boju swoje pociechy. Dziękujemy za miłe przyjęcie :wink:

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 23 lutego 2007, 19:57

nie wiem czy to ta kategoria(chyba nie) ale jutro rocznik 89/90 graja z nami w Lesznie!!! :D pozdrawiam\ :D
T Ę C Z A
L E S Z N O

Wróć do „Inne kluby”