Młodziczki ;-)
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
Jeszcze raz gratulacje i brawa dla "Olimpijek"... Mam nadzięję, że turniej i kibiców w Łodzi będą wspominać jak najmilej, bo staraliśmy się, aby właśnie tak było. Proszę o jakiś ewentualny odzew i ocenę ludzi będących w Łodzi z Olimpią.
Ps. No to w naszych "starych porachunkach" jest jak narazie 1-1 (Wy wygraliście, ale wyższy medal dla nas). Życzę sobie takich właśnie składów w kolejnych rocznikach w następnych latach.
Ps. No to w naszych "starych porachunkach" jest jak narazie 1-1 (Wy wygraliście, ale wyższy medal dla nas). Życzę sobie takich właśnie składów w kolejnych rocznikach w następnych latach.
-
sympatyk
Cieszę się drogi Simonie, że zauważyłeś szczegół, o którym do tej pory nikt nie mówi głośno. Że mimo to,że Olimpilki zajęły trzecie miejsce, to wygrały z wicemistrzem- ŁKS-em, który nawiasem mówiąc wygrał tylko z czwartym zespołem. Do tego są pierwszym zespołem, któremu udało się pokonać ŁKS, a drugim MUKS, również z Poznania. Ale i tak gratulujemy Wam sukcesu i cieszymy się,że nasze dziewczyny mogły rywalizować z waszymi i że dzielnie walczyły do końca.
A co do oceny i atmosfery jaka panowała na hali ŁKS-u to jesteśmy pod dużym wrazeniem. Jesli chodzi o doping to daliście czadu,jakiego jeszcze nigdy nie byliśmy świadkami, ale myśle, że i nasza grupa ze swoimi głosami, deseczkami i "dzwoneczkiem" nie była wcale gorsza i pobudziła swoje dziewczyny do boju. Było naprawdę bardzo miło i sympatycznie.
.
Mamy nadzieję, że jeszcze się kiedyś spotkamy i bedziemy wspólnie zagrzewać do boju swoje pociechy. Dziękujemy za miłe przyjęcie
A co do oceny i atmosfery jaka panowała na hali ŁKS-u to jesteśmy pod dużym wrazeniem. Jesli chodzi o doping to daliście czadu,jakiego jeszcze nigdy nie byliśmy świadkami, ale myśle, że i nasza grupa ze swoimi głosami, deseczkami i "dzwoneczkiem" nie była wcale gorsza i pobudziła swoje dziewczyny do boju. Było naprawdę bardzo miło i sympatycznie.
Mamy nadzieję, że jeszcze się kiedyś spotkamy i bedziemy wspólnie zagrzewać do boju swoje pociechy. Dziękujemy za miłe przyjęcie