Hehe Dzisiaj dziewczynki następny meczyk wygrają
Zespół kadecko-juniorski (sezon 2005-2006)
Moderator: Moderatorzy
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
Druzna juniorek
nasi zajebisci kibice
nasi kibice z usmiechem na ustach kibicowali olompi poznan kibice z olimpi obrazali nas wysmiewali A szymon michal adam bili im brawo!!jestescie dla mnie cwelami i gownem a nie kibicami!!!!po [....] przyjechaliscie na nasz mecz??zeby kibicowac olompi!!jak tak to w [....]!!WASZE USPRAWIEDLIWIANIE SIE ZE JEST ZGOBA Z OLIMPIA JEST SMIESZNA BO MY ZAWODNICZKI LUBIMY POZNAN TO CO MAMY NIE TRAFIAC DO KOSZA ??BO JE LUBIMY JESTESCIE ZALOSNI I SMIESZNI W TYM CO ROBICIE I MOWICIE!!NASZ TRENE WAS OSTRZEGA NIE PRZYCHODZCIE NA NASZE TRENINGI I MOZE PRZEPROWADZCIE SIE DO POZNANIA BO TAK DOBRZE WAM DZISIAJ SZLO!!SZYMON MYSLALAM ZE JESTES JEDNYM Z NASZ TO TU [...] JESTES TAKI SAM JAK CALA RESZTA!!UCZODZILES ZA PRAWDZIWEGO KIBICA A TU...BRAK MI SLOW!!WIERNI ZAWSZE MTK PABIANICE HEH DOBRE SOBIE!!A I BYM APOMNIALA!!MICHAL UWIESZ MI JAK CIE DORWE TO [...] DZIALASZ MI TAK NA NERWY ZE NIE MAM AGATA WRAZ Z DRPYTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIE POKAZUJCIE SIE NA NASZYM MECZU JUTRO BO TO CHANBA ZE MAMY TAKICH KIBICOW JAK WY!!!!AGATA WRAZ Z DRUZYNA JUNIOREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mod: twój post został wyedytowany z powodu niecenzuralnego slownictwa
mod: twój post został wyedytowany z powodu niecenzuralnego slownictwa
-
rimwrecker_08
-
zawodniczka
- Żak
no nie
to juz dla mnie lekki szok
no to po ch...............przyjechaliscie aby kibicowac Olimpi a nie naszym dziewczyna z tego co mowi druzyna juniorek wy z usmiechem na twarzy dopingowaliscie Olimpie a oni na nasze kochane junioreczki wrzucali no coz
brak słów w tym temacie
Ah jestem ciekawa co powie Szymon i reszta gdy sie dorwia do internetowego swiata

Ah jestem ciekawa co powie Szymon i reszta gdy sie dorwia do internetowego swiata
-
Aśka
-
Pabiks #14
No nie to już lekka przesada aby za swoje niepowodzenia obwiniać kibiców to przez nich prowadząc 19 pkt. przegrałyście mecz 6. trzeba mieć trochę odwagi aby przyznać się do porażki. Co do wyzywania to byłem na meczu i nic takiego nie miało miejsca dopingowaliśmy nasz zespół a kibice Włókniarza swój. Jedyne słowa jakie zostały wypowiedziane przez nas do zawodniczki z Pabianic to aby się przyznała że wybiła piłkę na aut a ona nam pokazała za to że mamy z głową. Chłopacy dopingowali was jak tylko mogli i jakoś dziwnie że tego nie słyszałyście bo w 3 kwarcie byli głośniejsi od nas a w 4 kwarcie to Olimpii kibicowało pół sali więc było ich trochę mniej słychać ale dopingowali jak tylko mogli, jak to zawsze bywało czasem kibice Olimpii krzyczeli Włókniarz!!! a kibice z Pabianic Olimpia !! wiec nie wiem o co wam dziewczyny chodzi. Powinłyście być wdzięczne że chłopacy przyjechali 200 km aby was dopingować a nie ich tak oczerniać, ładnie im podziękowałyście za doping nie ma co.
Chciałbym podziękować zawodniczce Włókniarza za pokazanie środkowego palca jak odjeżdżały z pod hali i pokazanie kultury.
Jutro kibice Olimpii będą kibicować zespołowi Włókniarz Pabianice a nie drużunie juniorek
Chciałbym podziękować zawodniczce Włókniarza za pokazanie środkowego palca jak odjeżdżały z pod hali i pokazanie kultury.
Jutro kibice Olimpii będą kibicować zespołowi Włókniarz Pabianice a nie drużunie juniorek

-
Gość
-
zawodniczka
- Żak
-
zawodniczka
- Żak
-
zawodniczka
- Żak
Marian pisze:No nie to już lekka przesada aby za swoje niepowodzenia obwiniać kibiców to przez nich prowadząc 19 pkt. przegrałyście mecz 6. trzeba mieć trochę odwagi aby przyznać się do porażki. Co do wyzywania to byłem na meczu i nic takiego nie miało miejsca dopingowaliśmy nasz zespół a kibice Włókniarza swój. Jedyne słowa jakie zostały wypowiedziane przez nas do zawodniczki z Pabianic to aby się przyznała że wybiła piłkę na aut a ona nam pokazała za to że mamy z głową. Chłopacy dopingowali was jak tylko mogli i jakoś dziwnie że tego nie słyszałyście bo w 3 kwarcie byli głośniejsi od nas a w 4 kwarcie to Olimpii kibicowało pół sali więc było ich trochę mniej słychać ale dopingowali jak tylko mogli, jak to zawsze bywało czasem kibice Olimpii krzyczeli Włókniarz!!! a kibice z Pabianic Olimpia !! wiec nie wiem o co wam dziewczyny chodzi. Powinłyście być wdzięczne że chłopacy przyjechali 200 km aby was dopingować a nie ich tak oczerniać, ładnie im podziękowałyście za doping nie ma co.
Przepraszam ale dziewczyny chyba wiedzaq co pisza
ktorzy przychodza na treningi znaja sie z dziewczynami dopinguja.To powiedz mi jak one moga oczerniac ich bez jakiegos powodu
Przepraszam ale dziewczyny chyba wiedzaq co pisza i bezpodstawnie kogos by nie oczernialy tymbardziej kibicow
ktorzy przychodza na treningi znaja sie z dziewczynami dopinguja.To powiedz mi jak one moga oczerniac ich bez jakiegos powodu .Zastanow sie
sama sie zastanów skoro piszesz że znają dziewczyny że je dopingują to jechali by 200 km tak dla sportu aby sie przejechać i bić nam brawo jak wyzywamy zawodniczki z pabianic czy aby dopingować swój zespół co robili