Zespół kadecko-juniorski (sezon 2005-2006)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Iza
Młodzik

Postautor: Iza » 01 czerwca 2006, 11:31

Och...zapomniałeś zapomniałeś :]
Hehe Dzisiaj dziewczynki następny meczyk wygrają ;) jeszcze kilka następnych...i mamy złotko ;)
....::::Baby can you listen to me::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 01 czerwca 2006, 15:56

Iza pisze:...
Hehe Dzisiaj dziewczynki następny meczyk wygrają ;) jeszcze kilka następnych...i mamy złotko ;)

No i przegraly z Huraganem trzema punktami :(
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Druzna juniorek

nasi zajebisci kibice

Postautor: Druzna juniorek » 02 czerwca 2006, 13:40

nasi kibice z usmiechem na ustach kibicowali olompi poznan kibice z olimpi obrazali nas wysmiewali A szymon michal adam bili im brawo!!jestescie dla mnie cwelami i gownem a nie kibicami!!!!po [....] przyjechaliscie na nasz mecz??zeby kibicowac olompi!!jak tak to w [....]!!WASZE USPRAWIEDLIWIANIE SIE ZE JEST ZGOBA Z OLIMPIA JEST SMIESZNA BO MY ZAWODNICZKI LUBIMY POZNAN TO CO MAMY NIE TRAFIAC DO KOSZA ??BO JE LUBIMY JESTESCIE ZALOSNI I SMIESZNI W TYM CO ROBICIE I MOWICIE!!NASZ TRENE WAS OSTRZEGA NIE PRZYCHODZCIE NA NASZE TRENINGI I MOZE PRZEPROWADZCIE SIE DO POZNANIA BO TAK DOBRZE WAM DZISIAJ SZLO!!SZYMON MYSLALAM ZE JESTES JEDNYM Z NASZ TO TU [...] JESTES TAKI SAM JAK CALA RESZTA!!UCZODZILES ZA PRAWDZIWEGO KIBICA A TU...BRAK MI SLOW!!WIERNI ZAWSZE MTK PABIANICE HEH DOBRE SOBIE!!A I BYM APOMNIALA!!MICHAL UWIESZ MI JAK CIE DORWE TO [...] DZIALASZ MI TAK NA NERWY ZE NIE MAM AGATA WRAZ Z DRPYTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIE POKAZUJCIE SIE NA NASZYM MECZU JUTRO BO TO CHANBA ZE MAMY TAKICH KIBICOW JAK WY!!!!AGATA WRAZ Z DRUZYNA JUNIOREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mod: twój post został wyedytowany z powodu niecenzuralnego slownictwa

rimwrecker_08

Postautor: rimwrecker_08 » 02 czerwca 2006, 14:10

to sie nazywaja prawdziwi kibice ... wspolczuje dziewczynom...

sorry, ze sie nie zalogowalem, ale zapomnialem hasla :P

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 02 czerwca 2006, 14:27

no nie :shock: :shock: :shock: to juz dla mnie lekki szok :shock: :shock: :shock: no to po ch...............przyjechaliscie aby kibicowac Olimpi a nie naszym dziewczyna z tego co mowi druzyna juniorek wy z usmiechem na twarzy dopingowaliscie Olimpie a oni na nasze kochane junioreczki wrzucali no coz :shock: :shock: :shock: :shock: brak słów w tym temacie

Ah jestem ciekawa co powie Szymon i reszta gdy sie dorwia do internetowego swiata :? :?

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 02 czerwca 2006, 14:39

zawodniczka pisze:
Ah jestem ciekawa co powie Szymon i reszta gdy sie dorwia do internetowego swiata :? :?

Żeby była jasność..... to nie o mnie chodzi. Ja jestem jeszcze w Pabianicach :wink:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 02 czerwca 2006, 14:59

No to pięknie !! :? :? :? :?

Gratuluję... :x :? :? :?

Jeśli faktycznie jest tak, jak napisał gość, to chłopaki popisaliście się, nie ma co... :? :? :?

A Wam dziewczyny życzę uspokojenia nerw i wygrania jutro. Powodzenia !! !! !!
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Aśka

Postautor: Aśka » 02 czerwca 2006, 15:05

Pewne osoby są jak debile myslałam ze niektorzy mysla i sa sercem z naszymi juniorkami ale jesli nie to razej sie chyba wiecej nie pokaza na naszej hali a jesli tak to chyba tego nie przezyja!!!!!!!!!!!zachowaliście się jak chamy!!!!!!!!! :evil: :x :? :x :? :shock: :shock: :shock: :( :( :evil: :evil: :evil: :evil:

Pabiks #14

Postautor: Pabiks #14 » 02 czerwca 2006, 15:53

panowie wy i kibice wy jestescie wiecie kim lapsami raz ,dwa zero hehe ,trzy spierdzielajcie do poznania tam wasze miejsce a ja rzadko jestem tam na hala ale jak będziecie to troche wam wspułczuje nom chyba że jeszcze do tego dziewczyny bijecie hehe :) :) :shock: :shock: :? :?

Marian
Nowy na forum

Postautor: Marian » 02 czerwca 2006, 17:26

No nie to już lekka przesada aby za swoje niepowodzenia obwiniać kibiców to przez nich prowadząc 19 pkt. przegrałyście mecz 6. trzeba mieć trochę odwagi aby przyznać się do porażki. Co do wyzywania to byłem na meczu i nic takiego nie miało miejsca dopingowaliśmy nasz zespół a kibice Włókniarza swój. Jedyne słowa jakie zostały wypowiedziane przez nas do zawodniczki z Pabianic to aby się przyznała że wybiła piłkę na aut a ona nam pokazała za to że mamy z głową. Chłopacy dopingowali was jak tylko mogli i jakoś dziwnie że tego nie słyszałyście bo w 3 kwarcie byli głośniejsi od nas a w 4 kwarcie to Olimpii kibicowało pół sali więc było ich trochę mniej słychać ale dopingowali jak tylko mogli, jak to zawsze bywało czasem kibice Olimpii krzyczeli Włókniarz!!! a kibice z Pabianic Olimpia !! wiec nie wiem o co wam dziewczyny chodzi. Powinłyście być wdzięczne że chłopacy przyjechali 200 km aby was dopingować a nie ich tak oczerniać, ładnie im podziękowałyście za doping nie ma co.

Chciałbym podziękować zawodniczce Włókniarza za pokazanie środkowego palca jak odjeżdżały z pod hali i pokazanie kultury.
Jutro kibice Olimpii będą kibicować zespołowi Włókniarz Pabianice a nie drużunie juniorek
Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 02 czerwca 2006, 17:36

Żeby była jasność..... to nie o mnie chodzi. Ja jestem jeszcze w Pabianicach :wink:[/quote]

Przepraszam ale tam wyraznie pisalo Szymon i skojarzylam Ciebie :oops: :oops: :oops:

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 02 czerwca 2006, 17:39

Anonymous pisze:Żeby była jasność..... to nie o mnie chodzi. Ja jestem jeszcze w Pabianicach :wink:[/

Przepraszam ale tam wyraznie pisalo Szymon i skojarzylam Ciebie :oops: :oops: :oops:

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 02 czerwca 2006, 17:40

zawodniczka pisze:
Anonymous pisze:Żeby była jasność..... to nie o mnie chodzi. Ja jestem jeszcze w Pabianicach :wink:[/

jak cos to ja :D :D

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 02 czerwca 2006, 17:46

Marian pisze:No nie to już lekka przesada aby za swoje niepowodzenia obwiniać kibiców to przez nich prowadząc 19 pkt. przegrałyście mecz 6. trzeba mieć trochę odwagi aby przyznać się do porażki. Co do wyzywania to byłem na meczu i nic takiego nie miało miejsca dopingowaliśmy nasz zespół a kibice Włókniarza swój. Jedyne słowa jakie zostały wypowiedziane przez nas do zawodniczki z Pabianic to aby się przyznała że wybiła piłkę na aut a ona nam pokazała za to że mamy z głową. Chłopacy dopingowali was jak tylko mogli i jakoś dziwnie że tego nie słyszałyście bo w 3 kwarcie byli głośniejsi od nas a w 4 kwarcie to Olimpii kibicowało pół sali więc było ich trochę mniej słychać ale dopingowali jak tylko mogli, jak to zawsze bywało czasem kibice Olimpii krzyczeli Włókniarz!!! a kibice z Pabianic Olimpia !! wiec nie wiem o co wam dziewczyny chodzi. Powinłyście być wdzięczne że chłopacy przyjechali 200 km aby was dopingować a nie ich tak oczerniać, ładnie im podziękowałyście za doping nie ma co.

Chciałbym podziękować zawodniczce Włókniarza za pokazanie środkowego palca jak odjeżdżały z pod hali i pokazanie kultury.
Jutro kibice Olimpii będą kibicować zespołowi Włókniarz Pabianice a nie drużunie juniorek

Przepraszam ale dziewczyny chyba wiedzaq co pisza :!: :!: :!: i bezpodstawnie kogos by nie oczernialy tymbardziej kibicow :!: :!: :!:
ktorzy przychodza na treningi znaja sie z dziewczynami dopinguja.To powiedz mi jak one moga oczerniac ich bez jakiegos powodu :!: :!: :!: .Zastanow sie :?: :?: :?: :?:

Marian
Nowy na forum

Postautor: Marian » 02 czerwca 2006, 18:00

Przepraszam ale dziewczyny chyba wiedzaq co pisza i bezpodstawnie kogos by nie oczernialy tymbardziej kibicow
ktorzy przychodza na treningi znaja sie z dziewczynami dopinguja.To powiedz mi jak one moga oczerniac ich bez jakiegos powodu .Zastanow sie

sama sie zastanów skoro piszesz że znają dziewczyny że je dopingują to jechali by 200 km tak dla sportu aby sie przejechać i bić nam brawo jak wyzywamy zawodniczki z pabianic czy aby dopingować swój zespół co robili
Obrazek

Wróć do „Archiwum”