kibice

Moderator: Moderatorzy

Gość

Postautor: Gość » 17 czerwca 2006, 17:17

~ pisze:
Anonymous pisze:Śmieszna jest ta 11. Tak jest. Graj dla samej siebie najlepiej. Ustaw sobie lustro na sali i graj. I dla trenera. Póki co może nam tu wytłumaczysz wraz z trenerem jak można 13 minut stracić 24pkt!!!!!!!! Gdy nie gra skrzydłowa. Gdy rozgrywająca spada za 5. No może teraz będziesz miała tyle do powiedzenia. Może idż do trenera i spytaj się-trenerze co odpowiedzieć? Nie mieszaj wśród kibiców. Tylko graj. I masz szczęście. dlaczego? To spytaj się dziewczyn z Olimpii co je by czekało po tak frajerskiej porażce i ciesz się że masz takich kibiców jak kibice Włókniarza.
-nie rozsmieszaj mnie koles bo to tylko swiadczy o tym ze ta weronika to jedna wielka tregedia skoro druzyna bez niej odrobila tak duzo punktow to chyba cos z nia nie tak i nie wkurwiaj mnie bo ewelina nie ma prawa wywalczyc zadnego tutulu juniorek starszych bo gra w kadetkach starszych i nie martw sie jak by trenowala tyle lat co ta twoja kochana weronisia to spoko by grala o wiele lepiej od niej a jak widzisz to pomiedzy nimi sa 2 lata roznicy :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

:lol: śmiech na sali ten wpis... ale malutkie sprostowanie... "...pomiędzy nimi dwa lata róznicy"??? :shock: Może najpierw, jak już chcesz błysnąć POMYŚL - nie boli... Wera to rocznik 89 - to tylko jeden rok... ale masz rację - RÓŻNIC JEST WIELE... "ta twoja kochana eweliniusia" ma teraz cały rok, by grać tyle minut w ekstraklasie, trafić do reprezentacji Polski, zdobyć na finałach mistrzostw Polski juniorek starszych tytuł MVP wyprzedzając o trzy lata starsze zawodniczki - grające nawet w Eurolidze... no i malutki pikuś - poprowadziś swój zespół nie tylko do medali mistrzostw Polski (których ciągle nie ma), ale także do mistrzostwa, co Wera potrafiła zrobić całkiem dobrze. A zazdrość i takie głupie wpisy jak zacytowany na pewno jej w tym nie pomogą...

Gość

Postautor: Gość » 17 czerwca 2006, 17:26

~ pisze:
Poznaniak pisze:Asia... przeczytaj swój wpis i potem się zastanów po co pisałaś, że "nie chcesz stawać po którejkolwiek ze stron"... skoro WYRAŹNIE to robisz. Potem przeczytaj wpisy osób siedzących na trybunach blisko chłopaków z Pabianic i najlepiej słyszących jak i komu oni kibicowali. Przykrość sprawiły im gwiazdy nazywając "gównem i cwelami" i to one powinny przeprosić... i tyle po raz kolejny w odgrzebanym niepotrzebnie temacie. O chamskim ich zachowaniu po meczu i KŁAMANIU na temat tego, że kibice Olimpii je obrażali itp już nie wspomnę... ŻENADA!
sory ale nie bede czytac wypowiedzi osob siedzacych kolo naszych kibicow bo wiem ze to byli ich koledzy i nie wypada napisac ze oni dopingowali olimpie :!: :!: :!: :x :x :x poza tym sorki ale sama widzialam kasete z nagraniami i dupa ze byly szliki chodzi o to ze wszyscy na wzajem nie potrafia sie przeprosic i tyle :cry: :cry: :cry: A dlaczego ty je teraz nazywasz gwiazdami??zrobily ci cos nie to ich nie obrazaj!!!!!!!!poza tym predzej uwierze trenerowi juniorek ze dopingowali twoja kochana olimpie a nie jakims kolesiom.I niech niektorzy nie mowia ze nie pili skoro w postach sami pisali ze pili i ze trudno dobrze wygladac po takim chlansku itp.

Po pierwsze - tych osób z Pabianic NIKT z Poznania nie znał, na pewno nie byli naszymi kolegami... fakt - nie udało im się przekrzyczeć około 30 osób... spróbujcie same... Pisząc o piciu... na sali nie wypili NIC...nie wiem, co robili jadąc na mecz - ich sprawa... po meczu zostali poczęstowani pod salą piwem ... po jednym każdy... "chlańsko"... taaaaaa... KOLEJNE KŁAMSTWO i tyle! I kto tu mówi o obrażaniu... :twisted:

Po drugie - zrobiły... najpierw KŁAMAŁY bezczelnie już na sali, że je obrażalismy i wyzywaliśmy (po meczu były wersje kolejno - że to robili kibice... potem usłyszeliśmy, że to nasz trener... potem już same nie wiedziały kto - coś bredziły o tym, że sędzia cos tam powiedział...ŻENADA)... po meczu kibice - Olimpii także, stojący pod salą zobaczyli środkowy palec... ja ich nie obrażam - jeśli ktoś się tak zachowuje to... one same się obraziły swoją grą i zachowaniem po prażce... wypisywaniem głupot na tym forum zwłaszcza!

tyle...

Awatar użytkownika
EwElInKa#11
Nowy na forum

Postautor: EwElInKa#11 » 17 czerwca 2006, 19:16

nie jestes kolego zazdrosna:D:Dnaprawde nie jestes:):)hehehe jak narazie sobie trenuje i zobacze co z tego bedzie 3manko

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 17 czerwca 2006, 21:17

k... jacy koledzy,pojechalismy tam i nawet nikogo nieznalismy :evil:

Przyznac sie do błedu Ha ciekawe,tylko ze tym błedem bylo to ze za blisko usiedlismy ze moglismy wpychac sie na chama aby byc dalej i to jedyne do czego sie przyznajemy,ale skoro gwiazdy nie potrafia widziec tego co zrobiły no to sorry.

I po co ten temat poruszacie,zamkniete jest i tyle.
Ze swojej strony mówie ze zgody nie bedzie i zadnych przeprosiny ze strony naszej trojki.To co bylo nir wroci i niech tak zostanie.

Cos sie konczy cos sie zaczyna,One skonczyły.

I juz naprawde bez poruszania tego tematu bez sensu i składu.
Po co to??
Niech wszystko zostanie tak jak jest.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Saphira
Nowy na forum

Postautor: Saphira » 17 czerwca 2006, 21:43

Asia pisze:Od razu się przyznam nie było mnie na meczu z Olimpia, ani na zadnym innym i nie chce sie wypowiadac na temat typu czy kibice kibicowali naszej drużynie czy przeciwnej, ale wkurza mnie to ze niektórzy nie chca sie przyznac do bledu.Jezeli nie widzicie swojego bledu a ktos wam mowi ze go popelniliscie to nie ma sie o co klocic!!!!I nie wazne czy ty uwazasz ze niekogo nie obraziles.To jest tylko twoje odczucie a osobom z druzyny juniorek mogles sprawic przykrosc poniewaz zawsze uwazaly cie za kolege ktory raczej nie zdradzi swojego klubu a tu prosze.Co bałbys sie ze po meczu z Olimpia ktos sprawi ci lanie bo wierzysz w swoj klub i to im kibicujesz???Nie wiem jak to bylo ale jezeli nagle zaczeliscie kibicowac olimpi-nie zaprzeczasz emu, to chyba jednak sie tych wszystkich ludzi bales!!!!!!!!aha i jeszcze jedno jezeli to wszystko prawda to zachowaliscie sie nie fair i chamsko.Nie chce w tym momencie stac po ktorej kolwiek stronie ale takie sa odczucia.Sprawiles przykrosc przepros i nie dyskutuj.PO prostu przepros bo kogos ranisz!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :!: :!: :!: :!: Aha i jeszcze jedno.Mam wrtazenie ze popisujecie sie tym czy wypiliscie litr czy wiecej to nie jest wazne a was to tak jakby byla wasza duma ze mogliscie sie przed kolegami popisac!! :!: :!: :!: :!: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Tyle mam do powiedzenia na ten temat

Spytam otwarcie byłas ty szczeniaro w Poznaniu :?: :?:
Myslisz ze te gwiazdy zespołowe przyznaja sie do czegos,nie dziwie sie chłopakom.Widac co moze zrobic woda sodowa i gwiazdorstwo.COs tu bylo o strachu chłopaków-hahahahahaha zgłos sie do Maratonu Usmiechu.

I dziewczyny widac ze nie potraficie załatwiac spraw same.wy juz wiecie o co i o kogo chodzi.

Sorry ze poruszyłam ten temat ale mnie szlak trafi co ze tak napisze postronne osoby wypisuja,w dupi były i gówno słyszały i widziały.

Naprawde proponawała bym zamknac ten temat bo przeciez do niczego tutaj sie nie dojdzie.

Skonczcie...
Saphira-Legenda zyje!!

Gość

Postautor: Gość » 18 czerwca 2006, 09:25

Boze i po chu..... zaczynacie znow ten temat byla cisza byly ladne zdjecia a teraz znow zacieta klotnia kto ma racje a kto nie :!: :!: Tego i tak juz nie wyjasnicie wiec po co dalej sie klocic moim zdaniem prawda lezy po srodku i porponuje ZAKONCZCIE TA DYSKUSJE :!: :!:

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 18 czerwca 2006, 09:28

przepraszam wpis jest moj

pozdrofka :D

Wróć do „Archiwum”