~ pisze:-nie rozsmieszaj mnie koles bo to tylko swiadczy o tym ze ta weronika to jedna wielka tregedia skoro druzyna bez niej odrobila tak duzo punktow to chyba cos z nia nie tak i nie wkurwiaj mnie bo ewelina nie ma prawa wywalczyc zadnego tutulu juniorek starszych bo gra w kadetkach starszych i nie martw sie jak by trenowala tyle lat co ta twoja kochana weronisia to spoko by grala o wiele lepiej od niej a jak widzisz to pomiedzy nimi sa 2 lata roznicyAnonymous pisze:Śmieszna jest ta 11. Tak jest. Graj dla samej siebie najlepiej. Ustaw sobie lustro na sali i graj. I dla trenera. Póki co może nam tu wytłumaczysz wraz z trenerem jak można 13 minut stracić 24pkt!!!!!!!! Gdy nie gra skrzydłowa. Gdy rozgrywająca spada za 5. No może teraz będziesz miała tyle do powiedzenia. Może idż do trenera i spytaj się-trenerze co odpowiedzieć? Nie mieszaj wśród kibiców. Tylko graj. I masz szczęście. dlaczego? To spytaj się dziewczyn z Olimpii co je by czekało po tak frajerskiej porażce i ciesz się że masz takich kibiców jak kibice Włókniarza.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kibice
Moderator: Moderatorzy
-
Gość
-
Gość
~ pisze:sory ale nie bede czytac wypowiedzi osob siedzacych kolo naszych kibicow bo wiem ze to byli ich koledzy i nie wypada napisac ze oni dopingowali olimpiePoznaniak pisze:Asia... przeczytaj swój wpis i potem się zastanów po co pisałaś, że "nie chcesz stawać po którejkolwiek ze stron"... skoro WYRAŹNIE to robisz. Potem przeczytaj wpisy osób siedzących na trybunach blisko chłopaków z Pabianic i najlepiej słyszących jak i komu oni kibicowali. Przykrość sprawiły im gwiazdy nazywając "gównem i cwelami" i to one powinny przeprosić... i tyle po raz kolejny w odgrzebanym niepotrzebnie temacie. O chamskim ich zachowaniu po meczu i KŁAMANIU na temat tego, że kibice Olimpii je obrażali itp już nie wspomnę... ŻENADA!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
poza tym sorki ale sama widzialam kasete z nagraniami i dupa ze byly szliki chodzi o to ze wszyscy na wzajem nie potrafia sie przeprosic i tyle
![]()
![]()
A dlaczego ty je teraz nazywasz gwiazdami??zrobily ci cos nie to ich nie obrazaj!!!!!!!!poza tym predzej uwierze trenerowi juniorek ze dopingowali twoja kochana olimpie a nie jakims kolesiom.I niech niektorzy nie mowia ze nie pili skoro w postach sami pisali ze pili i ze trudno dobrze wygladac po takim chlansku itp.
Po pierwsze - tych osób z Pabianic NIKT z Poznania nie znał, na pewno nie byli naszymi kolegami... fakt - nie udało im się przekrzyczeć około 30 osób... spróbujcie same... Pisząc o piciu... na sali nie wypili NIC...nie wiem, co robili jadąc na mecz - ich sprawa... po meczu zostali poczęstowani pod salą piwem ... po jednym każdy... "chlańsko"... taaaaaa... KOLEJNE KŁAMSTWO i tyle! I kto tu mówi o obrażaniu...
Po drugie - zrobiły... najpierw KŁAMAŁY bezczelnie już na sali, że je obrażalismy i wyzywaliśmy (po meczu były wersje kolejno - że to robili kibice... potem usłyszeliśmy, że to nasz trener... potem już same nie wiedziały kto - coś bredziły o tym, że sędzia cos tam powiedział...ŻENADA)... po meczu kibice - Olimpii także, stojący pod salą zobaczyli środkowy palec... ja ich nie obrażam - jeśli ktoś się tak zachowuje to... one same się obraziły swoją grą i zachowaniem po prażce... wypisywaniem głupot na tym forum zwłaszcza!
tyle...
- EwElInKa#11
- Nowy na forum
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
k... jacy koledzy,pojechalismy tam i nawet nikogo nieznalismy
Przyznac sie do błedu Ha ciekawe,tylko ze tym błedem bylo to ze za blisko usiedlismy ze moglismy wpychac sie na chama aby byc dalej i to jedyne do czego sie przyznajemy,ale skoro gwiazdy nie potrafia widziec tego co zrobiły no to sorry.
I po co ten temat poruszacie,zamkniete jest i tyle.
Ze swojej strony mówie ze zgody nie bedzie i zadnych przeprosiny ze strony naszej trojki.To co bylo nir wroci i niech tak zostanie.
Cos sie konczy cos sie zaczyna,One skonczyły.
I juz naprawde bez poruszania tego tematu bez sensu i składu.
Po co to??
Niech wszystko zostanie tak jak jest.
Przyznac sie do błedu Ha ciekawe,tylko ze tym błedem bylo to ze za blisko usiedlismy ze moglismy wpychac sie na chama aby byc dalej i to jedyne do czego sie przyznajemy,ale skoro gwiazdy nie potrafia widziec tego co zrobiły no to sorry.
I po co ten temat poruszacie,zamkniete jest i tyle.
Ze swojej strony mówie ze zgody nie bedzie i zadnych przeprosiny ze strony naszej trojki.To co bylo nir wroci i niech tak zostanie.
Cos sie konczy cos sie zaczyna,One skonczyły.
I juz naprawde bez poruszania tego tematu bez sensu i składu.
Po co to??
Niech wszystko zostanie tak jak jest.
Asia pisze:Od razu się przyznam nie było mnie na meczu z Olimpia, ani na zadnym innym i nie chce sie wypowiadac na temat typu czy kibice kibicowali naszej drużynie czy przeciwnej, ale wkurza mnie to ze niektórzy nie chca sie przyznac do bledu.Jezeli nie widzicie swojego bledu a ktos wam mowi ze go popelniliscie to nie ma sie o co klocic!!!!I nie wazne czy ty uwazasz ze niekogo nie obraziles.To jest tylko twoje odczucie a osobom z druzyny juniorek mogles sprawic przykrosc poniewaz zawsze uwazaly cie za kolege ktory raczej nie zdradzi swojego klubu a tu prosze.Co bałbys sie ze po meczu z Olimpia ktos sprawi ci lanie bo wierzysz w swoj klub i to im kibicujesz???Nie wiem jak to bylo ale jezeli nagle zaczeliscie kibicowac olimpi-nie zaprzeczasz emu, to chyba jednak sie tych wszystkich ludzi bales!!!!!!!!aha i jeszcze jedno jezeli to wszystko prawda to zachowaliscie sie nie fair i chamsko.Nie chce w tym momencie stac po ktorej kolwiek stronie ale takie sa odczucia.Sprawiles przykrosc przepros i nie dyskutuj.PO prostu przepros bo kogos ranisz!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aha i jeszcze jedno.Mam wrtazenie ze popisujecie sie tym czy wypiliscie litr czy wiecej to nie jest wazne a was to tak jakby byla wasza duma ze mogliscie sie przed kolegami popisac!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tyle mam do powiedzenia na ten temat
Spytam otwarcie byłas ty szczeniaro w Poznaniu
Myslisz ze te gwiazdy zespołowe przyznaja sie do czegos,nie dziwie sie chłopakom.Widac co moze zrobic woda sodowa i gwiazdorstwo.COs tu bylo o strachu chłopaków-hahahahahaha zgłos sie do Maratonu Usmiechu.
I dziewczyny widac ze nie potraficie załatwiac spraw same.wy juz wiecie o co i o kogo chodzi.
Sorry ze poruszyłam ten temat ale mnie szlak trafi co ze tak napisze postronne osoby wypisuja,w dupi były i gówno słyszały i widziały.
Naprawde proponawała bym zamknac ten temat bo przeciez do niczego tutaj sie nie dojdzie.
Skonczcie...
Saphira-Legenda zyje!!
-
Gość
-
zawodniczka
- Żak