Fussball Weltmeisterschaft 2006

Pisz o czym chcesz

Moderator: Moderatorzy

Kto wygra:

Brazylia
20
41%
Niemcy
1
2%
Argentyna
4
8%
Anglia
1
2%
Holandia
7
14%
Portugalia
3
6%
Włochy
4
8%
Francja
2
4%
Hiszpania
3
6%
Inna drużyna
4
8%

Liczba głosów: 49

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 07 lipca 2006, 00:59

Henry i Ballack to chyba z braku innych kandydatur, albo za nazwiska - bo za grę to nie bardzo jest za co...

Zdecydowanie dla mnie najwartościowszym i wręcz kosmicznym piłkarzem jest na tych MŚ Andrea Pirlo i mam nadzieję on wygra, nagroda będzie dla najlepszego a nie "pocieszajka" dla gospodarzy...

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 07 lipca 2006, 09:21

dla mnie Cannavaro powinien wygrac
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
El Guaje
Kadet

Postautor: El Guaje » 07 lipca 2006, 10:44

Urodzony w Polsce reprezentant Niemiec Lukas Podolski został uznany za najlepszego piłkarza młodego pokolenia podczas mistrzostw świata rozgrywanych w Niemczech.
!AMUNT VALENCIA!

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 09 lipca 2006, 22:09

jaki ten swiat jest niesprawiedliwy... ehhh
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 09 lipca 2006, 22:59

ginda pisze:jaki ten swiat jest niesprawiedliwy... ehhh
jak niesprawiedliwy? Najsolidniejsza drużyna turnieju wygrywa , o co chodzi?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 09 lipca 2006, 23:10

dla kibica francji jest to bez znaczenia, Francja byla lepsza w meczu :):(
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 09 lipca 2006, 23:41

Mikey pisze:

Otóż to :!: :!: :!:
Italia w przekroju CAŁEGO turnieju była najlepszą drużyną :!: Do tego zagrała fantastycznie i wygrała w najlepszym meczu tych mistrzostw (pólfinał) :!: Owszem, dziś w finale zabrakło im sił i według mnie właśnie dlatego Francja miała momentami wyraźną przewagę. Jednak jeśli porównamy choćby grupe jaką miały obie drużyny, to nie należy się dziwić że Włochom zabrakło sił. Praktycznie w każdym z siedmiu meczy musieli grć na maksa, no może mecz ćwierćfinałowy z Ukrainą był dla nich luźniejszy. A Francja :?: W grupie praktycznie spacerek... dwa remisy i zwycięstwo z jedną z najsłabszych drużyn mistrzostw, później dwa ciężkie mecze, ale za to stosunkowo "łatwy i przyjemny" półfinał.

Nie będę ukrywał, że jestem szczęśliwy z zakończenia tych mistrzostw :lol: :!: Od zawsze kibicuję Italii i w końcu, w końcu się udało :!: :lol: Bałem się tych karnych, ale Włosi w tym turnieju przepedzili już wiele "czarnych wspomnień", więc i niemoc w karnych musieli przełamać :lol: :!: Co ciekawe, byłem pewien że Trezeget nie strzeli :lol: :lol: :lol: On się nie nadaje do karnych :!: Przecież w finale LM Juventus - Milan również nie strzelił jedenastki :twisted:

GRANDE ITALIA!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 10 lipca 2006, 09:38

Szymon pisze:
Mikey pisze:

Otóż to :!: :!: :!:
Italia w przekroju CAŁEGO turnieju była najlepszą drużyną :!: Do tego zagrała fantastycznie i wygrała w najlepszym meczu tych mistrzostw (pólfinał) :!: Owszem, dziś w finale zabrakło im sił i według mnie właśnie dlatego Francja miała momentami wyraźną przewagę. Jednak jeśli porównamy choćby grupe jaką miały obie drużyny, to nie należy się dziwić że Włochom zabrakło sił. Praktycznie w każdym z siedmiu meczy musieli grć na maksa, no może mecz ćwierćfinałowy z Ukrainą był dla nich luźniejszy. A Francja :?: W grupie praktycznie spacerek... dwa remisy i zwycięstwo z jedną z najsłabszych drużyn mistrzostw, później dwa ciężkie mecze, ale za to stosunkowo "łatwy i przyjemny" półfinał.

GRANDE ITALIA!!!!

Dowcip tygodnia a może roku Włochy mieli trudniejszą drogę od Francji.
Włosi :gr.Ghana,USA,Czechy, Play offy:Australia,Ukraina i Niemcy
Francja:gr.Szwajcaria,Korea,Togo ,Play offyHiszpania,Brazylia,Portugalia,
Francja miała najtrudniejszą drogę w playoffach jaką można było sobie wyobraźić a Włochy ZDECYDOWANIE NAJŁATWIEJSZĄ ZE WSZYSTKICH DRUŻYN.
Pomijam fajkt że w meczu z Australią to sędzia przepuścił Włochów do 2 rundy.
Obrazek

Filippo
Żak

Postautor: Filippo » 10 lipca 2006, 10:58

Mikey pisze:

... a poza tym szczęście sprzyja LEPSZYM !!! :D FORZA ITALIA! ;)
xyz

Filippo
Żak

Postautor: Filippo » 10 lipca 2006, 10:58

... i oczywiście dlatego w KARNYCH wygrali :wink: :)
xyz

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 10 lipca 2006, 11:03

to mnie boli karny z kapelusza w meczu z Australia, oni juz tam powinni odpasc, szczescie sprzyja lepszym ale w tamtym meczu byli gorsi a wygrali
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 10 lipca 2006, 11:24

hellraiser pisze:Dowcip tygodnia a może roku Włochy mieli trudniejszą drogę od Francji.
Włosi :gr.Ghana,USA,Czechy, Play offy:Australia,Ukraina i Niemcy
Francja:gr.Szwajcaria,Korea,Togo ,Play offyHiszpania,Brazylia,Portugalia,
Francja miała najtrudniejszą drogę w playoffach jaką można było sobie wyobraźić a Włochy ZDECYDOWANIE NAJŁATWIEJSZĄ ZE WSZYSTKICH DRUŻYN.

Francja miała najtrudniejszą drogę w play off ale na papierze :!:
Ale zacznijmy od początku. Włosi mieli najtrudniejszą grupę. W każdym z trzech meczy musieli grać na maksa. Nie mogli sobie pozwolić na spokojny początek i rozkręcanie się z meczu na mecz!! Musieli zacząć "z wysokiego C" :!: Natomiast grupa Francji była niezbyt mocna. Dwa remisy i zwycięstwo (jak już pisałem wcześniej) z jedną z najsłabszych drużyn turnieju :!: Dalej.... Włochy trafiły na Australię z którą też nie mieli łatwej przeprawy i musieli włożyć sporo sił by awansować. I weź mi tutaj nie pisz że sędzia przepuścił Włochów do ćwierćfinału :!: Może i karny był wątpliwy ale czemu nie wspomnisz o czerwonej kartce dla Materazziego, której nie powinno być!!!! Dalej Włosi trafili na Ukrainę z którą mecz dzięki szybko strzelonej bramce był spokojniejszy i "luźniejszy". No a Francja grała z Hiszpanią i Brazylią - mocno przereklamowaną Brazylią :!: :!: :!: Za to w półfinałąch Francja miała nieporównywalnie łatwiejszy mecz niż Włosi :!: Sorry bardzo, ale uważam że ani Francja, ani Portugalia nie wytrzymała by tempa meczu Włochy - Niemcy :!: :!: Był to niewątpliwie najlepszy mecz mistrzostw i tak szczerze mówiąc, mimo iż nie lubię Niemców, to oni bardziej zasłużyli na grę w finale niż Francja :?
Reasumując. Czy Włosi mieli łatwiejszą drogę do finału niż Francja :?:
Według mnie NIE :!: :!: :!: Biorac pod uwagę sześć meczy prowadzących te drużyny do finału, to można powiedzieć że Francja miała TYLKO 2 cięzsze mecze (Hiszpania, Brazylia) niż Włosi :!: :!: :!:

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 10 lipca 2006, 11:25

Pytanie - kto jest zdania, że zachowanie i czyn Zidana jest usprawiedliwiony przez to, że został do niego sprowokowany?

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 10 lipca 2006, 11:28

ginda pisze:
to mnie boli karny z kapelusza w meczu z Australia, oni juz tam powinni odpasc, szczescie sprzyja lepszym ale w tamtym meczu byli gorsi a wygrali

Następny................... czemu nie wspomnisz o niesłusznej czerwonej kartce dla Materazziego :?: :?:
Czemu nic nie napiszesz o aktorskim upadnieciu Henry'ego w meczu z Hiszpanią przy stanie 1-1 :?: :?: :?: Przecież po odgwizdaniu tego wolnego z kapelusza Francja zdobyła bramkę na 2-1 :!: Więc co :?: Idąc Twoim tokiem rozumowania też mogę napisać że Francja też powinna odpaść w 1/8...................

Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 10 lipca 2006, 11:30

wg mnie nic nie usprawiedliwi go w 100%, ale co usłyszał od Włocha, nie dowiemy się chyba nigdy. Do końca dziejów będzie zagadką nierozwiązaną, co Zidane musiał usłyszeć, by tak się zachować...

Szkoda tylko, że tak Wielki Człowiek i Piłkarz odchodzi w tak kiepskim stylu... Jednak na zawsze kibice (tak sądze. bynajmniej ja) będą go pamiętac z przebiegu całej kariery, a nie tylko z 9.07.2006...

Wróć do „Hyde Park”