Fussball Weltmeisterschaft 2006
Moderator: Moderatorzy
Henry i Ballack to chyba z braku innych kandydatur, albo za nazwiska - bo za grę to nie bardzo jest za co...
Zdecydowanie dla mnie najwartościowszym i wręcz kosmicznym piłkarzem jest na tych MŚ Andrea Pirlo i mam nadzieję on wygra, nagroda będzie dla najlepszego a nie "pocieszajka" dla gospodarzy...
Zdecydowanie dla mnie najwartościowszym i wręcz kosmicznym piłkarzem jest na tych MŚ Andrea Pirlo i mam nadzieję on wygra, nagroda będzie dla najlepszego a nie "pocieszajka" dla gospodarzy...
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:jak niesprawiedliwy? Najsolidniejsza drużyna turnieju wygrywa , o co chodzi?ginda pisze:jaki ten swiat jest niesprawiedliwy... ehhh
Otóż to
Italia w przekroju CAŁEGO turnieju była najlepszą drużyną
Nie będę ukrywał, że jestem szczęśliwy z zakończenia tych mistrzostw
GRANDE ITALIA!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- hellraiser
- Junior
Szymon pisze:Mikey pisze:jak niesprawiedliwy? Najsolidniejsza drużyna turnieju wygrywa , o co chodzi?ginda pisze:jaki ten swiat jest niesprawiedliwy... ehhh
Otóż to![]()
![]()
![]()
Italia w przekroju CAŁEGO turnieju była najlepszą drużynąDo tego zagrała fantastycznie i wygrała w najlepszym meczu tych mistrzostw (pólfinał)
Owszem, dziś w finale zabrakło im sił i według mnie właśnie dlatego Francja miała momentami wyraźną przewagę. Jednak jeśli porównamy choćby grupe jaką miały obie drużyny, to nie należy się dziwić że Włochom zabrakło sił. Praktycznie w każdym z siedmiu meczy musieli grć na maksa, no może mecz ćwierćfinałowy z Ukrainą był dla nich luźniejszy. A Francja
W grupie praktycznie spacerek... dwa remisy i zwycięstwo z jedną z najsłabszych drużyn mistrzostw, później dwa ciężkie mecze, ale za to stosunkowo "łatwy i przyjemny" półfinał.
GRANDE ITALIA!!!!
Dowcip tygodnia a może roku Włochy mieli trudniejszą drogę od Francji.
Włosi :gr.Ghana,USA,Czechy, Play offy:Australia,Ukraina i Niemcy
Francja:gr.Szwajcaria,Korea,Togo ,Play offyHiszpania,Brazylia,Portugalia,
Francja miała najtrudniejszą drogę w playoffach jaką można było sobie wyobraźić a Włochy ZDECYDOWANIE NAJŁATWIEJSZĄ ZE WSZYSTKICH DRUŻYN.
Pomijam fajkt że w meczu z Australią to sędzia przepuścił Włochów do 2 rundy.

- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
to mnie boli karny z kapelusza w meczu z Australia, oni juz tam powinni odpasc, szczescie sprzyja lepszym ale w tamtym meczu byli gorsi a wygraliPomijam fajkt że w meczu z Australią to sędzia przepuścił Włochów do 2 rundy.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
hellraiser pisze:Dowcip tygodnia a może roku Włochy mieli trudniejszą drogę od Francji.
Włosi :gr.Ghana,USA,Czechy, Play offy:Australia,Ukraina i Niemcy
Francja:gr.Szwajcaria,Korea,Togo ,Play offyHiszpania,Brazylia,Portugalia,
Francja miała najtrudniejszą drogę w playoffach jaką można było sobie wyobraźić a Włochy ZDECYDOWANIE NAJŁATWIEJSZĄ ZE WSZYSTKICH DRUŻYN.
Pomijam fajkt że w meczu z Australią to sędzia przepuścił Włochów do 2 rundy.
Francja miała najtrudniejszą drogę w play off ale na papierze
Ale zacznijmy od początku. Włosi mieli najtrudniejszą grupę. W każdym z trzech meczy musieli grać na maksa. Nie mogli sobie pozwolić na spokojny początek i rozkręcanie się z meczu na mecz!! Musieli zacząć "z wysokiego C"
Reasumując. Czy Włosi mieli łatwiejszą drogę do finału niż Francja
Według mnie NIE

- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
ginda pisze:to mnie boli karny z kapelusza w meczu z Australia, oni juz tam powinni odpasc, szczescie sprzyja lepszym ale w tamtym meczu byli gorsi a wygraliPomijam fajkt że w meczu z Australią to sędzia przepuścił Włochów do 2 rundy.
Następny................... czemu nie wspomnisz o niesłusznej czerwonej kartce dla Materazziego
Czemu nic nie napiszesz o aktorskim upadnieciu Henry'ego w meczu z Hiszpanią przy stanie 1-1

wg mnie nic nie usprawiedliwi go w 100%, ale co usłyszał od Włocha, nie dowiemy się chyba nigdy. Do końca dziejów będzie zagadką nierozwiązaną, co Zidane musiał usłyszeć, by tak się zachować...
Szkoda tylko, że tak Wielki Człowiek i Piłkarz odchodzi w tak kiepskim stylu... Jednak na zawsze kibice (tak sądze. bynajmniej ja) będą go pamiętac z przebiegu całej kariery, a nie tylko z 9.07.2006...
Szkoda tylko, że tak Wielki Człowiek i Piłkarz odchodzi w tak kiepskim stylu... Jednak na zawsze kibice (tak sądze. bynajmniej ja) będą go pamiętac z przebiegu całej kariery, a nie tylko z 9.07.2006...