Ruszyła oficjalna strona sekcji koszykówki kobiet AZS.
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Ruszyła oficjalna strona sekcji koszykówki kobiet AZS.
Hej od niedawna w formie testowej działa oficjalny serwis AZS Poznań. Do końca lipca całość ruszy pełną parą. Poproszę jakieś opinie i sugestie, które poprawią ewentualnie treść merytoryczną oraz wygląd graficzny strony.
www.azs.poznan.pl Zapraszam...
www.azs.poznan.pl Zapraszam...
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl
-
Gość
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Tandetna to jest ale Twoja wypowiedź
Jeśli nie umiesz czytać albo masz problemy z interpretacją przeczytanych słów to odpuść sobie...strona jest w formie testowej, do końca lipca ruszy pełną parą...
Pozdrawiam mimo wszystko dziękuje za komentarz... licze na bardziej konstruktywne oceny no i oczywiście na wyższym poziomie niż powyższy wpis tchórza, który nawet się nie podpisze
Jeśli nie umiesz czytać albo masz problemy z interpretacją przeczytanych słów to odpuść sobie...strona jest w formie testowej, do końca lipca ruszy pełną parą...
Pozdrawiam mimo wszystko dziękuje za komentarz... licze na bardziej konstruktywne oceny no i oczywiście na wyższym poziomie niż powyższy wpis tchórza, który nawet się nie podpisze
Anonymous pisze:ale tandetna stronka no coment nie wiem jak mozna zrobić taką słaba strone pewnie jakiś amator ją wykonywał strona jest w internecie i nie można newsów przeczytać nie wiem dlaczego to po co ją zamieścieli jeśli nie jest skonczona bo nawet nie mozna kolejnych podstron otworzyć![]()
![]()
![]()
Zakmnij pape
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- pink panter
- Amator
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Anonymous pisze:ale tandetna stronka no coment nie wiem jak mozna zrobić taką słaba strone pewnie jakiś amator ją wykonywał strona jest w internecie i nie można newsów przeczytać nie wiem dlaczego to po co ją zamieścieli jeśli nie jest skonczona bo nawet nie mozna kolejnych podstron otworzyć![]()
![]()
![]()
Ej dziecko neostrady jak już to pisze się no comment byś sobie sprawdził na neostrada.pl chociaż
Ogólnie stronka si tylko czekam aż ruszy juz na si
-
Kibic MRKS-U
- Amator
FAIR PLAY pisze:Stronka startowa b fajna. Nie podoba mi sie fotka... troche stara! i taki pytanie mam bo od czasow starego browaru kibicuje azsowi, a nie poznaje zawodniczek z nr 11 i 18?
i nie wypada zeby na stronce na zdjeciu byla zawodniczka niegodna tego miejsca... nazwiska chyba nie musze wymieniac
zawodniczka z nr 18 przypomina mi Karolinę Budeń ...
mam pytanie - na jakiej podstawie przyznawano miejsca w tabeli
Yo
FAIR PLAY pisze:Stronka startowa b fajna. Nie podoba mi sie fotka... troche stara! i taki pytanie mam bo od czasow starego browaru kibicuje azsowi, a nie poznaje zawodniczek z nr 11 i 18?
i nie wypada zeby na stronce na zdjeciu byla zawodniczka niegodna tego miejsca... nazwiska chyba nie musze wymieniac
No to pogratulować obeznania w koszykówce
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Dla spostrzegawczych mamy dwie zawodniczki z numerem 18: Karolina Budeń w białej koszulce oraz Anna Wieczorek w niebieskiej. Miejsca w tabeli a jakoś tak mi się same ułożyły, ale mniejmy nadzieje, że chociaż to pierwsze miejsce nie zmieni się po 22 kolejkach Ford Germaz Ekstraklasa:)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Stronka mi sie podoba. Ja wogole nie umiem takich robic, wiec nie krytykuje. Może sie kiedys naucze...
Jest jeszcze kilka niedoróbek. Myśle jednak, ze wraz z upływem czasu wszystko zostanie poprawione i bedzie można sie stronką pochwalić przed wszystkimi koszykarskimi klubomi kibica. Tworcom, życze wytrwalosci i dobrych pomyslów.