Ruszyła oficjalna strona sekcji koszykówki kobiet AZS.

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Ruszyła oficjalna strona sekcji koszykówki kobiet AZS.

Postautor: Łukasz-fan » 22 lipca 2006, 21:36

Hej od niedawna w formie testowej działa oficjalny serwis AZS Poznań. Do końca lipca całość ruszy pełną parą. Poproszę jakieś opinie i sugestie, które poprawią ewentualnie treść merytoryczną oraz wygląd graficzny strony.

www.azs.poznan.pl Zapraszam...
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl

Gość

Postautor: Gość » 23 lipca 2006, 11:15

ale tandetna stronka no coment nie wiem jak mozna zrobić taką słaba strone pewnie jakiś amator ją wykonywał strona jest w internecie i nie można newsów przeczytać nie wiem dlaczego to po co ją zamieścieli jeśli nie jest skonczona bo nawet nie mozna kolejnych podstron otworzyć :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 23 lipca 2006, 11:20

Tandetna to jest ale Twoja wypowiedź 8) :lol:

Jeśli nie umiesz czytać albo masz problemy z interpretacją przeczytanych słów to odpuść sobie...strona jest w formie testowej, do końca lipca ruszy pełną parą...
Pozdrawiam mimo wszystko dziękuje za komentarz... licze na bardziej konstruktywne oceny no i oczywiście na wyższym poziomie niż powyższy wpis tchórza, który nawet się nie podpisze :P

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 23 lipca 2006, 12:08

Anonymous pisze:ale tandetna stronka no coment nie wiem jak mozna zrobić taką słaba strone pewnie jakiś amator ją wykonywał strona jest w internecie i nie można newsów przeczytać nie wiem dlaczego to po co ją zamieścieli jeśli nie jest skonczona bo nawet nie mozna kolejnych podstron otworzyć :lol: :lol: :lol: :lol:

Zakmnij pape :!: Masz napisane że to wersja testowa wiec po co sie przyczepiasz cwaniaku. Kolejne dziecko neostrady zawitało na nasze forum :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
pink panter
Amator

Postautor: pink panter » 23 lipca 2006, 12:24

fajna stronka :lol: :lol: :lol:
My court my rules !!!

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 23 lipca 2006, 12:42

Anonymous pisze:ale tandetna stronka no coment nie wiem jak mozna zrobić taką słaba strone pewnie jakiś amator ją wykonywał strona jest w internecie i nie można newsów przeczytać nie wiem dlaczego to po co ją zamieścieli jeśli nie jest skonczona bo nawet nie mozna kolejnych podstron otworzyć :lol: :lol: :lol: :lol:

Ej dziecko neostrady jak już to pisze się no comment byś sobie sprawdził na neostrada.pl chociaż :D:D:D Zresztą jak tak ostro oceniasz tą stronke to sie pochwal co ty zrobiłes za strony???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Ogólnie stronka si tylko czekam aż ruszy juz na si

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 23 lipca 2006, 20:50

Stronka startowa b fajna. Nie podoba mi sie fotka... troche stara! i taki pytanie mam bo od czasow starego browaru kibicuje azsowi, a nie poznaje zawodniczek z nr 11 i 18?
i nie wypada zeby na stronce na zdjeciu byla zawodniczka niegodna tego miejsca... nazwiska chyba nie musze wymieniac :D
Obrazek

Kibic MRKS-U
Amator

Postautor: Kibic MRKS-U » 23 lipca 2006, 21:10

No ciekawa stronka jak jak sie zacznie sezon bedą newsy itp to bedzie super:)pozdro!!
Niezwyciężone niebiesko-biało zielone !

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 23 lipca 2006, 22:55

FAIR PLAY pisze:Stronka startowa b fajna. Nie podoba mi sie fotka... troche stara! i taki pytanie mam bo od czasow starego browaru kibicuje azsowi, a nie poznaje zawodniczek z nr 11 i 18?
i nie wypada zeby na stronce na zdjeciu byla zawodniczka niegodna tego miejsca... nazwiska chyba nie musze wymieniac :D

zawodniczka z nr 18 przypomina mi Karolinę Budeń ...

mam pytanie - na jakiej podstawie przyznawano miejsca w tabeli ;-) :P

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 23 lipca 2006, 23:24

FAIR PLAY pisze:Stronka startowa b fajna. Nie podoba mi sie fotka... troche stara! i taki pytanie mam bo od czasow starego browaru kibicuje azsowi, a nie poznaje zawodniczek z nr 11 i 18?

No to pogratulować obeznania w koszykówce ;) :lol:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 23 lipca 2006, 23:48

Przecież z #11 to jest Puma :!: Nie gadaj że nie poznałeś.
Natomiast #18 to Karolina Budeń, która do tej pory nie zagrała w AZSie ani minuty.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 24 lipca 2006, 11:04

MARAS pisze:Natomiast #18 to Karolina Budeń,

HA :!: :D

Awatar użytkownika
Bart83
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Bart83 » 24 lipca 2006, 12:33

Stronka jak najbardziej spoko. Jak już będzie całkowicie zrobiona to będzie wymiatać :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 24 lipca 2006, 19:55

Dla spostrzegawczych mamy dwie zawodniczki z numerem 18: Karolina Budeń w białej koszulce oraz Anna Wieczorek w niebieskiej. Miejsca w tabeli a jakoś tak mi się same ułożyły, ale mniejmy nadzieje, że chociaż to pierwsze miejsce nie zmieni się po 22 kolejkach Ford Germaz Ekstraklasa:)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Hamplik » 30 lipca 2006, 11:55

Stronka mi sie podoba. Ja wogole nie umiem takich robic, wiec nie krytykuje. Może sie kiedys naucze... :D Jest jeszcze kilka niedoróbek. Myśle jednak, ze wraz z upływem czasu wszystko zostanie poprawione i bedzie można sie stronką pochwalić przed wszystkimi koszykarskimi klubomi kibica. Tworcom, życze wytrwalosci i dobrych pomyslów. :D

Wróć do „AZS Poznań”