i co?! i sie nie udalo ;( (po meczu z AZS Poznan)

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

i co?! i sie nie udalo ;( (po meczu z AZS Poznan)

Postautor: kyS » 04 grudnia 2004, 19:16

Troche szkoda pierwszej kwarty, widac bylo, ze dzieczyny byly spiete i nic im nie wychodzilo. Wielkie brawa dla Justyny Zurowskiej za trojki na koncu i ogolnie dla dzieczyny za to, ze graly do konca
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 04 grudnia 2004, 22:49

Trochę brakowało wam dokładnych podań. Wasz KK ładnie wyglądał ( po tym jak dostali szaliki) i nie tylko wyglądał bo doping też całkiem ciekawy, czasami mieliśmy to samo :D AZS

Podsumowując bardzo dobre wrażenie zrobiło na mnie to spotkanie, ogólnie wymiana pogladów z "wami" no i cała oprawa meczu. Wkurzył mnie tylko jeden ochroniarz bo miał do mnie "esy" że wszedłem na narożnik parkietu ale po "interwencji" że tak to zabawnie nazwę Joasi Lorek wszystko już było si. Jeszcze raz pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 04 grudnia 2004, 23:12

hmmm...juz dosc o meczu! wielkie dzieki za mile przywitanie w gorzowie!!! pozdrawienia dla Kamila, KySa i thomasa72!!!
co do dopingu to rzeczywiscie nasze niektore "okrzyki" byly identyczne, ale nie ma sie w koncu co dziwic:oba zespoly to zespolu akademickie.
czekamy na Was w lutym w Arenie, pozdrawiam, mytek

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 05 grudnia 2004, 02:25

dziwczyny faktycznie były spiete, gubiły sie w pierwszej kwarcie i znów skuteczność zawiodła. a mi osobiscie podobała sie gra beaty tyszkiewicz, jak ona dyryguje tym zespołem :!: , bez niej chyba nie byłoby ciekawie, nie dziwie sie ze jest w reprezentacji. ale wracając do naszych dziewcząt to i tak jestem z nimi, co prawda dzis kawa była strasznie gorzka po powrocie z meczu. podsumowując zwyciezyło doswiadczenie i zgranie, były lepsze. i gratulije wygranej.
ps
chciałem zamiescic zdjecia ale niestety nie potrafie jeszcze, wiec wybaczcie.
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2004, 17:29 przez thomas72, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 05 grudnia 2004, 08:37

thomas72 pisze:chciałem zamiescic zdjecia ale niestety nie potrafie jeszcze, wiec wybaczcie.
Wyślij do Viallosa na pocztę, adres znajdziesz w użytkownikach, poproś szefa to zamiesci :D
Obrazek
Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 05 grudnia 2004, 12:59

Wspaniały mecz! Publiczność gorzowska bardzo żywo reagująca! Hala przepiękna! A doping to nic już niemusze mówić bo powiedzieli o nim moi poprzednicy! Piękna gra dziewczyny!

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 05 grudnia 2004, 13:01

To byłem ja powyżej tylko zapomniałem się zalogować !
Szczególne pozdro dla Oli Karpińskiej! :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”