AZS PWSZ - AZS Poznań 64:69
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
mysle ze marasowi nie chodzilo o takie "ciakawe zajscia" jak zachod slonca.....
marek mial na mysli pewna scysje pomiedzy nami a jednym podpitym[i to zdrowo] kolesiem. byl ubrany w niebieska koszulke z napisem "italia" i rzucal sie do nas z tekstami ze "poznan to j.....e miast", "niech was ch.j strzeli..." i inne tym podobne... poza tym nawijal cos o Stilonie Gorzow, i wlasniei tutaj chcialbym zadac pytanie: czy miedzy poznaniem a gorzowem byly kiedys jakies niesnaski, nienawisc???[ten koles wspominal cos takze o Stilonie, czy to moze tez miec cos z tym wspolnego?
nie wiem, byc moze to jest niezreczne pytanie, ale chcialbym poznac odpowiedz od bardziej doswiadczonych forumowiczow niz ja.
ps: mam nadzieje ze nie zostane zlinczowany za to pytanie.....

marek mial na mysli pewna scysje pomiedzy nami a jednym podpitym[i to zdrowo] kolesiem. byl ubrany w niebieska koszulke z napisem "italia" i rzucal sie do nas z tekstami ze "poznan to j.....e miast", "niech was ch.j strzeli..." i inne tym podobne... poza tym nawijal cos o Stilonie Gorzow, i wlasniei tutaj chcialbym zadac pytanie: czy miedzy poznaniem a gorzowem byly kiedys jakies niesnaski, nienawisc???[ten koles wspominal cos takze o Stilonie, czy to moze tez miec cos z tym wspolnego?
nie wiem, byc moze to jest niezreczne pytanie, ale chcialbym poznac odpowiedz od bardziej doswiadczonych forumowiczow niz ja.
ps: mam nadzieje ze nie zostane zlinczowany za to pytanie.....
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Nie wiem czy między Gorzowem a Poznaniem było "gorąco" ale skoro mowa już o Stilonie to na pewno nie przepadali za ŁKS. Kiedy byłem na meczu w Gorzowie z ŁKSem z 5 lat temu chyba, było gorąco. Byłem wtedy sam i przyznaję bez bicia byłem bez barw, incognito
ale dowiedziałem się wtedy sporo o Łodzi i naszych kibicach
. Inna sprawa ze kozakami byli tylko u siebie bo do nas nigdy nie zajechali.

O naszym wyjezdzie do Gorzowa (w 21 osób) w styczniu 1997 roku już pisałem
Było ciekawieeeee... hehe.. gość widać pamięta czasy Stilonu na salach koszykarskich Gorzowa i może to, co sie wtedy w 97 roku dzialo.
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2004, 20:55 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
kibic
posłuchaj mytek to jest prawdopodobnie stary kibic stilonu jesli o tym samym myslimy, on chodzi na wszystkie spotkania siatki recznej kosza nogi od lat (chyba) i mozliwe ze mogła byc jakas nienawiść miedzy innymi klubami w przeszłości. dokładnie nie potrafie odpowiedziec na to pytanie bo jak juz wspominałem od niedawna jestem w forum i własciwie zaczełem sie interesować koszem. a starzy kibice nie siedzą w sieci(tak mi sie wydaje) i nie wiem czy ktos ci odpowie. wiem jedynie ze gorzowscy kibice zuzlowi nie lubili sie z lesznem i zielona góra a w dyscyplinach halowych nie wiem.
nie wiem czemu ale ja nie lubie kibiców którzy piją, zaczepiają i tych tz pseudokibiców. jestem za tym by wszyscy sie szanowali gratulowali sobie i nawet po meczu wyskoczyli na piwo pogadac i wymienic wrazenia z meczu. moze to jest dziwne ale nienawidze przemocy. kazdy z nas bo to zrozumiałe jest za swoją drużyna i jej bedzie kibicował i własnie tego zawodnicy oczekują a nie tego co sie słyszy o kibicach piłkarskich w anglii
to tyle mojej dygresji i nie przejmuj sie odemnie nigdy nie usłyszysz zełego słowa.
moze sie stzreje co
pozdrawiam cały poznań

nie wiem czemu ale ja nie lubie kibiców którzy piją, zaczepiają i tych tz pseudokibiców. jestem za tym by wszyscy sie szanowali gratulowali sobie i nawet po meczu wyskoczyli na piwo pogadac i wymienic wrazenia z meczu. moze to jest dziwne ale nienawidze przemocy. kazdy z nas bo to zrozumiałe jest za swoją drużyna i jej bedzie kibicował i własnie tego zawodnicy oczekują a nie tego co sie słyszy o kibicach piłkarskich w anglii
to tyle mojej dygresji i nie przejmuj sie odemnie nigdy nie usłyszysz zełego słowa.
pozdrawiam cały poznań
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Re: kibic
thomas72 pisze:jestem za tym by wszyscy sie szanowali gratulowali sobie i nawet po meczu wyskoczyli na piwo pogadac i wymienic wrazenia z meczu. moze to jest dziwne ale nienawidze przemocy. kazdy z nas bo to zrozumiałe jest za swoją drużyna i jej bedzie kibicował i własnie tego zawodnicy oczekują a nie tego co sie słyszy o kibicach piłkarskich w anglii![]()
w sumie to ta hipoteza wyglada bardzo prawdopodobnie.....
a co ze zdjeciem?
ja takze pozdrawiam caly gorzow![no moze z tym jednym wyjatkiem..]!!!
Re: kibic
Mytek pisze:w sumie to ta hipoteza wyglada bardzo prawdopodobnie.....
a co ze zdjeciem?
ja takze pozdrawiam caly gorzow![no moze z tym jednym wyjatkiem..]!!!
dzieki w imieniu gorzowa.... a zdjecie wysle jutro bo niestety mój ukochany brat ma mnie w d...
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
MirU <poznań> pisze:
No to może byscie tak podpisali to zdjęcie, kto na nim jest np. od lewej ???
Jeśli zaś chodzi o Stilon Gorzów to mieliśmy (kibice Włókniarza) z nimi kontakt. W 1995 roku trzech naszych fanów pojechało do Gorzowa dopingować nasze koszykarki. Niestety po meczu zostali zaatakowani przez miejscowych. sytuacja na tyle była poważna że nasi fani musieli się ewakuować z balkonu. Rok później pojechaliśmy w 30 osób. Tym razem to my byliśmy górą.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

-
Gość
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”