AZS PWSZ - AZS Poznań 64:69

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 05 grudnia 2004, 13:27

Mylisz się Szymom oj działo się na naszym wyjeździe!
Nie mogło się oczywiście obejśc bez ciekawych zajść!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 05 grudnia 2004, 13:36

To w takim razie może podzielicie się z resztą forumowiczów tymi "ciekawymi zajściami"???
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 05 grudnia 2004, 14:50

Szymon pisze:To w takim razie może podzielicie się z resztą forumowiczów tymi "ciekawymi zajściami"???
Na przykład jednym z ciekawszych zajśc było wczorajsze zajście słońca po godz 15, a innym zajście do baru :)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 05 grudnia 2004, 19:12

mysle ze marasowi nie chodzilo o takie "ciakawe zajscia" jak zachod slonca.....
marek mial na mysli pewna scysje pomiedzy nami a jednym podpitym[i to zdrowo] kolesiem. byl ubrany w niebieska koszulke z napisem "italia" i rzucal sie do nas z tekstami ze "poznan to j.....e miast", "niech was ch.j strzeli..." i inne tym podobne... poza tym nawijal cos o Stilonie Gorzow, i wlasniei tutaj chcialbym zadac pytanie: czy miedzy poznaniem a gorzowem byly kiedys jakies niesnaski, nienawisc???[ten koles wspominal cos takze o Stilonie, czy to moze tez miec cos z tym wspolnego?
nie wiem, byc moze to jest niezreczne pytanie, ale chcialbym poznac odpowiedz od bardziej doswiadczonych forumowiczow niz ja.
ps: mam nadzieje ze nie zostane zlinczowany za to pytanie..... :) :) :)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 05 grudnia 2004, 20:40

Nie wiem czy między Gorzowem a Poznaniem było "gorąco" ale skoro mowa już o Stilonie to na pewno nie przepadali za ŁKS. Kiedy byłem na meczu w Gorzowie z ŁKSem z 5 lat temu chyba, było gorąco. Byłem wtedy sam i przyznaję bez bicia byłem bez barw, incognito :oops: ale dowiedziałem się wtedy sporo o Łodzi i naszych kibicach :shock: :x . Inna sprawa ze kozakami byli tylko u siebie bo do nas nigdy nie zajechali.
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 05 grudnia 2004, 20:46

u nas tez bylo goraco, na slowach sie nie skonczylo niestety....koles powiedzial ze "spotkamy sie na wisle", tak wiec czekamy:]]]
gadalem juz z kilkoma osobami, niestety nadal nie wiem o co moglo mu chodzic z tym stilonem....

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 grudnia 2004, 20:48

O naszym wyjezdzie do Gorzowa (w 21 osób) w styczniu 1997 roku już pisałem ;) Było ciekawieeeee... hehe.. gość widać pamięta czasy Stilonu na salach koszykarskich Gorzowa i może to, co sie wtedy w 97 roku dzialo.
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2004, 20:55 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

kibic

Postautor: thomas72 » 05 grudnia 2004, 20:52

posłuchaj mytek to jest prawdopodobnie stary kibic stilonu jesli o tym samym myslimy, on chodzi na wszystkie spotkania siatki recznej kosza nogi od lat (chyba) i mozliwe ze mogła byc jakas nienawiść miedzy innymi klubami w przeszłości. dokładnie nie potrafie odpowiedziec na to pytanie bo jak juz wspominałem od niedawna jestem w forum i własciwie zaczełem sie interesować koszem. a starzy kibice nie siedzą w sieci(tak mi sie wydaje) i nie wiem czy ktos ci odpowie. wiem jedynie ze gorzowscy kibice zuzlowi nie lubili sie z lesznem i zielona góra a w dyscyplinach halowych nie wiem.
nie wiem czemu ale ja nie lubie kibiców którzy piją, zaczepiają i tych tz pseudokibiców. jestem za tym by wszyscy sie szanowali gratulowali sobie i nawet po meczu wyskoczyli na piwo pogadac i wymienic wrazenia z meczu. moze to jest dziwne ale nienawidze przemocy. kazdy z nas bo to zrozumiałe jest za swoją drużyna i jej bedzie kibicował i własnie tego zawodnicy oczekują a nie tego co sie słyszy o kibicach piłkarskich w anglii :!:

to tyle mojej dygresji i nie przejmuj sie odemnie nigdy nie usłyszysz zełego słowa.
:idea: moze sie stzreje co :?:

pozdrawiam cały poznań :!: :!: :!:
Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Re: kibic

Postautor: Mytek » 05 grudnia 2004, 20:57

thomas72 pisze:jestem za tym by wszyscy sie szanowali gratulowali sobie i nawet po meczu wyskoczyli na piwo pogadac i wymienic wrazenia z meczu. moze to jest dziwne ale nienawidze przemocy. kazdy z nas bo to zrozumiałe jest za swoją drużyna i jej bedzie kibicował i własnie tego zawodnicy oczekują a nie tego co sie słyszy o kibicach piłkarskich w anglii :!:

w sumie to ta hipoteza wyglada bardzo prawdopodobnie.....
a co ze zdjeciem?
ja takze pozdrawiam caly gorzow![no moze z tym jednym wyjatkiem..]!!!

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 05 grudnia 2004, 21:03

Mytek pisze:w sumie to ta hipoteza wyglada bardzo prawdopodobnie.....
a co ze zdjeciem?
ja takze pozdrawiam caly gorzow![no moze z tym jednym wyjatkiem..]!!!

dzieki w imieniu gorzowa.... a zdjecie wysle jutro bo niestety mój ukochany brat ma mnie w d...
Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 05 grudnia 2004, 21:03

thomas72 pisze: :idea: moze sie stzreje co :?:
chyba tak :) :wink: hihi
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 05 grudnia 2004, 21:42

a oto fotki z naszego wyjazdu do gorzowa (nie są najlepszej jakości bo specjalnie je zmniejszyłem aby się zmieściły na serwerze) Jak kogoś interesują lepszej jakości to mogę wysłać na maila.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 05 grudnia 2004, 21:46

a oto fotki z naszego wyjazdu do gorzowa (nie są najlepszej jakości bo specjalnie je zmniejszyłem aby się zmieściły na serwerze) Jak kogoś interesują lepszej jakości to mogę wysłać na maila.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 05 grudnia 2004, 22:01

MirU <poznań> pisze:
Obrazek

No to może byscie tak podpisali to zdjęcie, kto na nim jest np. od lewej ???

Jeśli zaś chodzi o Stilon Gorzów to mieliśmy (kibice Włókniarza) z nimi kontakt. W 1995 roku trzech naszych fanów pojechało do Gorzowa dopingować nasze koszykarki. Niestety po meczu zostali zaatakowani przez miejscowych. sytuacja na tyle była poważna że nasi fani musieli się ewakuować z balkonu. Rok później pojechaliśmy w 30 osób. Tym razem to my byliśmy górą.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 05 grudnia 2004, 22:13

a więc tak od lewej stoją:

Łukasz, Wrona, Mytek, Maras a ja robiłem fotke

jestem na innych :lol:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”