pietroc pisze:akurat u panny Magdy nie spodziewalbym sie takiej wartosci jak "przywiazanie do klubu", jakiegokolwiek...
Dla czego tak uważasz??
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Rozumiem twoje oddanie dla Madzi, ale nie chodzi tu o decyzję o jej odejściu z ŁKS a o formę. Nikt z nas nie potepia Magdy za to że opuścila klub. Zrobiło to wiele dziewczyn m.in.Kasia Kenig, Ala Perlińska. Jasną rzeczą jest że gdy sie nie płaci w klubie jest powód żeby odejść, ba nawet wystapić na droge sadową. Rzecz w tym że okoliczności opuszczenia klubu przed meczami play-off byly no conajmniej kontrowersyjne. I o to kibice mają żal (jedni mają wiekszy inni mniejszy, jeszce inni juz zapomnieli i puścili w niepamięć ten nietakt), że jako pierwsza opuścila tonący okręt, choć tak naprawde ten miesiąc i tak by już nic nie zmienił. Co do Krakowa myśle ze zagadnienia nie ma wogóle. Nie dostawala szansy gry więc dla dobra wszystkich poszla tam gdzie ta szanse otrzyma. Generalnie uważam ze temat Magdy w kwestii opuszczenia ŁKS jest wyczerpany i nie ma co go walkowac. Magda bedzie miec teraz wielką szanse na zatarcie tego niefartownego epizodu i odzyskania zaufania fanów w Łodzi.Silwer pisze:w ŁKS-sie jej nie płącili a w krakowie siedziałą na ławce rezerwowych więc jak miałą sie przywiązać do klubu ?:/:/:/

Nie chce wchodzic na temat trenera Nowakowskiego. Każda ze stron twierdzi swoje i mamy prawo wysluchac racji obu stron, a uwierz mi ze slyszalem różne rzeczy dośc nieprzyjemne dla M. od sstrony przeciwnej. Znam zawodniczkę i Magda równiez zna ją znakomicie dla której Nowakowski jest np autorytetem... Nie mi jest oceniac kto miał więcej racji kto jest beee a kto cacy. Konflikt Magdy z trenerem Nowakowskim to nie jest nasza sprawa. Wiem że sie nie znoszą wzajemnie ale my reprezentujemy ŁKS-kibiców i dla nas liczy sie klub, a wojny personalne nas nie interesują.Silwer pisze:byłem na meczu z wisłą i wiem ze magda grała w meczu który ŁKS wygrał w dogrywce i jeśli chcesz znac prawdziwy powód odejścia magdy to zapytaj trenera nowakowskiego który w stosunku do niej zachował się poniżej pasa i taka jest prawda!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 88 gości