Edzia pisze:Tomasz Herkt: - (...) Ale, skoro już podjąłem wyzwanie, zrobię wszystko, aby pabianiccy kibice mieli jednak powody do radości.... spróbujemy nawiązać walkę z każdym, choć trudno cokolwiek konkretnego obiecać. (...)
Mam nadzieję że nie są to słowa rzucone na wiatr.... będę bacznie obserwował i mam nadzieję że zobaczę w końcu drużynę która WALCZY od pierwszej do ostatniej sekundy meczu

Wynik końcowy to dla mnie sprawa drugorzędna.... może być nawet ostatnie miejsce, ale PO WALCE
Co do wpisu Trenejro.
Hmm.... muszę przyznać że faktycznie po początkowej radości spowodowanej rysującą się perspektywą dla naszych młodych zawodniczek teraz trochę zaczynam powątpiewać
Cóz mam nadzieję że trener Herkt nie będzie "zajeżdżał" 5-6 seniorek, tylko da DUŻO pograć młodym

Bo jeśli nie, to ta "przebudowa" drużyny straci zupełnie sens
Ciekaw jestem również co to za transfery mają niby być

Oby tylko nie ściągnięto kiepskich zawodniczek które blokowałyby miejsce młodym
Pechackova

Hmm.... wydaje mi się że jest dokładnie tak jak napisał Simon - ma być "workiem treningowym"

dla Pałeczki.
No i na koniec kwestia Reni.
Trenejro, Renia jest (zwłaszcza dla strszych kibiców Włókniarza pamietających stare, dobre czasy) IKONĄ i LEGENDĄ tego klubu

Uważam że dla TEJ zawodniczki należy olać nową, starą czy jeszcze nowszą politykę klubu

Według mnie, to Renia może grać u nas jeszcze 50 lat