http://www.kosz.webd.pl/kkforum/viewtop ... c&start=30
(zreszta nie pierwszy raz w tym sezonie) więc póki co to nie wiem kto komu powinien tu zwracać uwagę
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Kibic pisze:A dlaczego nie gra Puma, przeciez to mloda, fajna, zdolna zawodniczka...nawet za Herkta miale wiecej mozliwosci...szkoda. Trzymam kciuki za Anie. CO myslicie?
Seba nie znam tego trenera,ale widziałem treningi AZS i zgadzam się z Tobą.Seba pisze:Kibic pisze:A dlaczego nie gra Puma, przeciez to mloda, fajna, zdolna zawodniczka...nawet za Herkta miale wiecej mozliwosci...szkoda. Trzymam kciuki za Anie. CO myslicie?
Zapytaj też dlaczego nawet na sekundę w tym sezonie Haber nie wpuścił też żadnej z Olimpijek... zresztą na temat Habera to dyskusja nie ma sensu - wystarczy zapytać jego byłych zawodniczek co sądzą.
Zgadza się Szymon ja tylko wybiórczo śledzę jadłospis Waszych koszykarek. Zawężam swoje zaiteresowanie do nielicznej grupy, no moze nawet nie grupy...Szymon pisze:MARAS pisze:Wiem że jadły kolacje w hotelu Dorian przy Arenie! Ale co jadły? To napewno wie Mikey!
Taaaaaa,Mikey napewno nie wie co jadły wszystkie. Chyba żeby wiedział ale mysle że nie wie
![]()
No i najważniejsza sprawa. Kto za to płacił![]()
![]()
![]()

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości